Etkinlik

Online Doğa Atölyeleri

Son Güncelleme Tarihi : 16.03.2021 10:48:35
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sürdürülebilir Yeşil Kampüs Koordinatörlüğü Online Doğa Atölyeleri Arş. Gör. Naz Fulya ÖZKARABACAK rehberliğinde, Zoom üzerinden çevrimiçi bir şekilde gerçekleştirilecektir. Doğa atölyelerinin konusu, ekolojik tarım, yerel tohum, çevre bilimleri, sürdürülebilir kalkınma, geri dönüşüm, atık yönetimi, ekolojik ayak izi ve doğayı anlama-tecrübe etme üzerine odaklanacak olup, katılımcıların ilgi ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak güncellenebilecektir. Atölyelerin amacı, katılımcıların doğaya farklı bir açıdan bakmalarını sağlamak, çevrelerine olan duyarlılıklarını artırmak ve çevre-dostu davranışlar kazandırmaktır.
Atölyeler 2 hafta aralıklarla, 30 dakikalık periyotlarda gerçekleştirilecek olup, uygulama içeren atölyeler, katılımcıların kolay ulaşabileceği malzemeler ile gerçekleştirilecektir.

Atölyelere düzenli katılım sağlayan 20 öğrencimiz adına TEMA vakfına fidan bağışı yapılacaktır.

Katılımcı listesi belirlendikten sonra katılımcıların e-posta adreslerine bilgilendirme gönderilecektir.
Başvurular 21 Mart 2021 tarihine kadar alınacaktır. Kayıt formuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 16.03.2021 00:00