Duyuru

28/06/2022 Tarihli Sözleşmeli Personel (4/B) Alım İlanı Başvuru Değerlendirme Sonuçları

Son Güncelleme Tarihi : 25.07.2022 17:28
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
28/06/2022 TARİHLİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL (4/B) ALIM İLANI
BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca Üniversitemize bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere 28/06/2022 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli Personel Alım İlanına ait başvuru değerlendirme sonuçları aşağıda yer almaktadır.

1 No’lu İlan “Mühendis (Menteşe)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
2 No’lu İlan “Psikolog (Menteşe)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
3 No’lu İlan “Büro Personeli (Kavaklıdere)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
4 No’lu İlan “Büro Personeli (Menteşe)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
5 No’lu İlan “Büro Personeli (Menteşe)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
6 No’lu İlan “Sağlık Teknikeri (Milas)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
7 No’lu İlan “Sağlık Teknikeri (Menteşe)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
8 No’lu İlan “Röntgen Teknisyeni (Menteşe)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
9 No’lu İlan “Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Seydikemer)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
10 No’lu İlan “Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Dalaman)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
11 No’lu İlan “Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Ortaca)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
12 No’lu İlan “Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Milas)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
13 No’lu İlan “Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Marmaris)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
14 No’lu İlan “Destek Personeli (Temizlik) (Seydikemer)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
15 No’lu İlan “Destek Personeli (Temizlik) (Fethiye)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
16 No’lu İlan “Destek Personeli (Temizlik) (Dalaman)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
17 No’lu İlan “Destek Personeli (Temizlik) (Menteşe)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
18 No’lu İlan “Destek Personeli (Şoför) (Menteşe)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.

Başvuru değerlendirme sonuçlarına göre atanmaya hak kazanan asıl adayların aşağıda belirtilen belgeleri, en geç 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde istenilen belgeleri teslim etmeyen adaylar atanma hakkından feragat etmiş sayılacağından, sırası ile yedek adaydan belgeleri istenerek çağırılma yoluna gidilecektir.

İstenilen Belgeler:
-Dilekçe (Dilekçe örneği için tıklayınız)
-Diploma (Aslı veya noter tasdikli sureti)
-Sağlık Raporu (Tam teşekküllü hastaneden alınmış sağlık kurulu raporu)
-Son 6 ay içerisinde çekilmiş 4 adet vesikalık fotoğraf
-M.E.B.'dan onaylı 200 saatlik İşaret Dili Öğretici ve Tercüman Eğitimi belgesinin ve TÖMER'den alınmış A2 Düzeyinde Türk İşaret Dili sertifikasının asılları (Büro Personeli-5 Numaralı İlan)
-Özel Güvenlik Kimlik Kartının aslı (Koruma ve Güvenlik Görevlisi)
-B sınıfı sürücü belgesinin aslı (Mühendis)
-D/E sınıfı sürücü belgesinin ve SRC1/SRC2 belgesinin asılları (Şoför)
-Son 1 yıl içerisinde kamu kurumlarında çalışması bulunanların hangi statüde çalıştıklarını ve hangi nedenle işten ayrıldıklarını gösterir ilgili kurumdan alınacak onaylı belge.

Bu duyuru tebligat mahiyetinde olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.
Yayınlayan : personel.mu.edu.tr Tarih : 25.07.2022 16:29