Duyuru

2023 Yılı Akademik Teşvik Ödeneği Başvuru Sonuçları Yayınlanmıştır

Son Güncelleme Tarihi : 01.02.2023 10:28
Üniversitemiz öğretim elemanlarının 2022 yılına ait Akademik Teşvik Ödeneği başvuruları Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu tarafından değerlendirilmiştir.

Üniversitemiz öğretim elemanları MUYBİS üzerinden değerlendirme sonuçlarını kişisel olarak öğrenebileceklerdir.

Yönetmeliğin 6. maddesinin 6.fıkrasında “Komisyon kararlarına karşı duyuru tarihinden itibaren beş işgünü içinde yazılı olarak itiraz edilebilir. Komisyon itirazları, itiraz süresinin bittiği tarihten itibaren en geç beş işgünü içerisinde karara bağlar. Komisyonun vereceği kararlar kesindir.”  hükmü ile itiraz süreci açıklanmıştır.

İlan edilen takvimde belirtildiği üzere itiraz başvuruları 01 Şubat - 07 Şubat 2023 tarihleri arasında alınacaktır.

Öğretim elemanlarımızın puanlarına itirazları var ise EBYS evrak takip sistemi üzerinden bölüm sekreterlikleri aracılığı ile ve akademiktesvik@mu.edu.tr adresine mail atarak en geç 07 Şubat 2023 mesai bitimine kadar Rektörlüğümüz BAP birimine ulaştırmaları gerekmektedir.

İtirazlara ilişkin Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonun vereceği kararlar kesindir.

Bilgilerinize sunulur.
Yayınlayan : bap.mu.edu.tr Tarih : 01.02.2023 10:27