(A-5)
1-) Kurnaz Alper, Babür Tarih Eren, 2018. Flora-Fauna Ve Endemik Türlerin Ekoturizm Ürünü OlarakKullanılması: Datça Yöresi Örneği. Mesleki Bilimler Dergisi (MBD)
2-) Babür Tarih Eren, Gürbüz Ümit, 2017. AŞÇILIK MESLEĞİNDE YENİ TREND: KOBE BİFTEĞİ VESOUS VİDE. Mesleki Bilimler Dergisi
(A-7)
1-) Babür Tarih Eren, Tekinşen Kemal Kaan, Gürbüz Ümit, 2019. SOME QUALITY QUALIFICATIONS OF COOKED MEAT SOUS VIDE IN THE STORAGE PROCESS. Manas Journal of Engineering
2-) Kurnaz Alper, Babür Tarih Eren, Akyurt Kurnaz Hande, 2018. Gastronomi Eğitiminde Bir Sosyal Sorumluluk Projesi: Mengen Ulusal Aşçılık Kampı. OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
3-) Babür, T.E., Gürbüz, Ü., 2015. Geleneksel Pişirme Yöntemlerinin Et Kalitesine Etkileri. JOURMAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDIES
(B-2)
1-) Babür Tarih Eren, Gürbüz Ümit, 2016. Kasaplık Hayvan Etlerinin Duyusal Özellikleri ve Yağ Asitleri Arasındaki İlişki. Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi
(B-5)
1-) Babür, T.E., Gürbüz, Ü., 2015. Alternatif Pişirme Yöntemlerinin Et Kalitesine Etkileri. 6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi
(B-3)
1-) Akyurt Kurnaz Hande, Babür Tarih Eren, 2018. HÜZÜN TURİZM ÇEŞİDİNE BİR ÖRNEK: KORKU EVLERİ. IVSS 2018 ULUSLARARASI MESLEKI BILIMLER SEMPOZYUMU
2-) Kurnaz Alper, Babür Tarih Eren, 2018. Flora-Fauna VE ENDEMİKTÜRLERİN EKOTURİZM ÜRÜNÜOLARAK KULLANILMASI: DATÇAYÖRESİ ÖRNEĞİ. 2. Uluslararası Mesleki Bilimler Sempozyumu
3-) Babür Tarih Eren, Kurnaz Alper, 2018. OTEL YÖNETİCİLERİNİN HELAL GIDAUYGULAMALARI İLE İLGİLİDÜŞÜNCELERİ: FETHİYE ÖRNEĞİ. 2. Uluslararası Mesleki Bilimler Sempozyumu
4-) Babür Tarih Eren, Kurnaz Alper, Akyurt Kurnaz Hande, 2017. Gastronomi Turizmi Kapsamında Çok Kültürlülüğün Rolü: Mardin Mutfağı. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
5-) Babür Tarih Eren, Gürbüz Ümit, 2017. Aşçılık Mesleğinde Yeni Trend: Kobe Bifteği ve Sous Vide. Uluslararsı Öesleki Bilimler Sempozyumu
6-) Kurnaz Alper, Babür Tarih Eren, Akyurt Kurnaz Hande, 2017. Gastronomi Eğitiminde Bir Sosyal Sorumluluk Projesi:Mengen Ulusal Aşçılık Kampı. II. ULUSLARARASI GENÇLİK ARAŞTIRMALARI KONGRESİ
(C-5)
1-) Babür Tarih Eren, Gül Hilal, 2024. Muğla Mutfak Kültürü ve Gastronomi Turizmi/Muğla'daki Slow Food (Yavaş Yemek) Uygulamaları. Yayın Evi: Nobel Akademik Yayıncılık Editör Adı: ÖZER ELİF ZEYNEP, KARGİGLİOĞLU ŞABAN
2-) Babür Tarih Eren, 2023. Türkiye'nin Sokak Lezzetleri/Gazoz. Yayın Evi: Nobel Akademik Yayıncılık Editör Adı: ARMAN Adem, ÇETİNKAYA Cihan, KURNAZ Alper
3-) Babür Tarih Eren, 2021. Gastronomide Sistematik Araştırmalar/YİYECEK İÇECEK ALANINDA SOUS VIDE PİŞİRME YÖNTEMİ; SİSTEMATİK BİR DERLEME. Yayın Evi: Oğlak Yayıncılık Editör Adı: Dr. Öğr. Üy. ARMAN, A. - Öğr. Gör. ERDEM, Ö.
4-) Babür Tarih Eren, 2019. HELAL TURİZM (MUHAFAZAKAR DOSTU)/Helal .Gıda .Sertifikasyon Sistemleri. Yayın Evi: Eğitim Yayınevi Editör Adı: Prof. Dr. Nedim YÜZBAŞIOĞLU, Dr. Öğr. Ü. Pınar Çelik ÇAYLAK