(A-3)
1-) Baysal Kadir, Özdemir İsmail Mert, 2023. Votka: Rusya'nın Geleneksel İçkisi ve Kökenleri. International Journal of Social and Humanities Sciences Research (JSHSR)
2-) Kutukız Doğan, Baysal Kadir, 2021. HAVAALANI RESTORANLARINDA KARLILIĞI ETKİLEYEN FAKTÖRLER VE KARLILIK ARTIŞI ÜZERİNE BİR UYGULAMA. ACADEMIC SOCIAL RESOURCES JOURNAL
3-) Baysal Kadir, Yıldırım Saçılık Melahat, 2021. YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN “ZİYAFET” KAVRAMINA
İLİŞKİN METAFORİK ALGILARI. Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research
4-) Baysal Kadir, Yıldırım Saçılık Melahat, 2020. Trenin Hiç Uğramadığı Dalaman Tren Garı’nın Turizm Açısından Değerlendirilmesi. Journal of humanities and tourism research (Online)
5-) Baysal Kadir, Özgürel Gizem, 2020. Bir Gastronomi Hikâyesi: Dondurmam Gaymak. Journal Social Research and Behavioral Sciences (SADAB)
6-) Özgürel Gizem, Baysal Kadir, 2020. Turist Rehberliği Önlisans Öğrencilerinin “Seyahat Olgusuna’’ lişkin Algılarının Metafor Yöntemi İle Analizi. Journal Of Social And Humanities Sciences Research (JSHSR)
7-) Özgürel Gizem, Baysal Kadir, 2020. Turist Rehberliği Önlisans Öğrencilerinin “Turist Rehberi” ve “Çalışma Kartına (Kokarta)” İlişkin Metaforik Algıları. Journal of Social Research and Behavioral Sciences (SADAB)
8-) Baysal Kadir, 2020. Sivil Toplum Kuruluşlarının Turizm Destinasyonlarındaki Rolü: Sarıgerme Çevre Eğitim Derneği (SARÇED) Örneği. Journal of Humanities and Tourism Research
9-) Baysal Kadir, Alkan Özge, Ok Serap, 2019. Ev Pansiyonculuğunun Kırsal Turizme Katkısı: Datça Örneği. International Rural Tourism and Development Journal
10-) Baysal Kadir, Yıldırım Saçılık Melahat, 2019. Yurtiçi – Yurtdışı Talep Göstergeleri ile Turizm Sektörünün Yarattığı Gelir ve Harcama Kapasitesinin Muğla İli Bazında İrdelenmesi. International Journal of Social and Economic Sciences
11-) Yıldırım Saçılık Melahat, Baysal Kadir, 2019. Rahatsızlık Endeksi Çerçevesinde Bodrum Sosyal Taşıma Kapasitesinin Belirlenmesi. Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
12-) Baysal Kadir, 2019. Bir Bayram Tadı Gencer Macunu. JOURNAL OF SOCIAL AND HUMANITIES SCIENCES RESEARCH
(A-3-Eski) Articles published in journals indexed by international indexes other than SCI or SCI Expanded, SSCI, AHCI
1-) Baysal, K., Kara, E., Bingöl, Z., 2016. Milas İlçesi Turizm Potansiyelinin Kültür Turizmi Açısından Değerlendirilmesi. Uluslararası Türk Bilim Dergisi
(A-5) Articles published in journals indexed by international indexes other than SCI or SCI Expanded, SSCI, AHCI
1-) Kılınç Şahin Songül, Baysal Kadir, 2022. GASTRONOMİ ŞEHRİ GAZİANTEP’İN SOKAK LEZZETLERİNDEN ÖRNEKLER. Premium E-Journal Of Social Science
2-) Baysal Kadir, Yıldırım Saçılık Melahat, 2022. Yöresel Yemek Kültüründen Bir Miras; Milas Tepsi Böreği. INTERNATIONAL JOURNAL OF SOCIAL HUMANITIES SCIENCES RESEARCH (JSHSR)
(A-5-Eski) Articles published in Refereed National Journals
1-) Kılınç Şahin Songül, Baysal Kadir, İşlek Erhan, 2018. GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE ÜZÜM SUYUNUN YEREL LEZZETLEREDÖNÜŞÜMÜ: GAZİANTEP ÖRNEĞİ. Journal of Social and Humanities Seciences Research
2-) Baysal Kadir, Kurnaz Alper, İşlek Erhan, 2018. Yöresel Yemeklerin Gastronomik Ürün Olarak Kullanılması:Bozdoğan Pideleri Örneği. Journal of Social And Humanities Sciences Research (JSHSR)
3-) Baysal Kadir, Yıldırım Saçılık Melahat, 2018. KIRSAL TURİZM VE KALKINMA ETKİLEŞİMİNDE BODRUM YERELHALKININ TURİZM ALGISININ BELİRLENMESİ. JOURNAL OF SOCIAL AND HUMANITIES SCIENCES RESEARCH
4-) Baysal Kadir, Ayaz Nermin, 2018. Mizah Penceresinden Turizme Bakış: Milas Turhan Selçuk Karikatürlü Evi. Journal Of Social And Humanities Sciences Research
5-) Özgürel Gizem, Baysal Kadir, 2018. SANAT TURİZMİ AÇISINDAN MÜZE EVLER: ZEKİ MÜREN SANAT MÜZESİÖRNEĞİ. Journal of Social And Humanities Sciences Research (JSHSR)
6-) Baysal Kadir, Özgürel Gizem, 2018. AYDIN YÖRESİ GENCER GELENEĞİNİN KÜLTÜR TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ. Uluslararası Sosyal ve Ekonomik Bilimler Dergisi
7-) Ayaz Nermin, Üstgörül Yunus Emre, İşlek Erhan, Baysal Kadir, 2017. ANADOLU KÜLTÜR ROTALARINA ÖNERİ: MİTOLOJİ ROTALARI. Eurasia Academy Of Sciences Social Science Journal
8-) Baysal Kadir, Özgürel Gizem, Çeken Hüseyin, 2016. Aydın Yöresindeki Yerel Etkinliklerin Kırsal Turizm Açısından Değerlendirilmesi. International Journal of Social and Economic Scientes
9-) Baysal Kadir, Kara Ergün, Bingöl Zekeriya, 2016. Milas İlçesi Turizm Potansiyelinin Kültür Turizmi Açısından Değerlendirilmesi. Uluslararası Türk Bilim Dergisi
(A-7)
1-) Sü Eröz Sibel, Baysal Kadir, 2022. Konaklama İşletmelerinde Önbüro Personelinin Bilişsel Duygu Düzenleme Stratejilerinin Psikolojik İyi Oluş ve Örgütsel Özdeşleşme Algıları ile İlişkisi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies
2-) Özgürel Gizem, Bozkurt Mesut, Baysal Kadir, 2021. Sosyal Taşıma Kapasitesi: İçmeler-Marmaris Örneği. Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
(B-1) Papers verbally presented or published in scientific and art meetings like international conferences, symposiums, panels, and workshops
1-) Çamürdaş Necat, Baysal Kadir, 2023. Gastronomik Bir Kültürel Miras Örneği; Mardin Süryani Likörü. V. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
2-) Baysal Kadir, Özdemir İsmail Mert, 2023. Karacasu Çömleğinin Yaratıcı Turizmde Kullanılması: Çömlek Ustaları Gözünden Bir
Değerlendirme. V. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
3-) Yıldırım Saçılık Melahat, Baysal Kadir, 2022. Kültürel Aktarımda Yöresel Yemek Festivalleri. IV. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
4-) Kılınç Şahin Songül, Baysal Kadir, 2022. Türk Mutfak Kültüründe Bal. IV. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
5-) Kılınç Şahin Songül, Baysal Kadir, 2022. Gastronomi Şehri Gaziantep' te Menengiç Kahve Kültürü. IV. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
6-) Kılınç Şahin Songül, Baysal Kadir, 2022. Geleneksel Ekşi Mayalı Ekmeğin Sağlıklı Beslenmeye Etkisi
. IV. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
7-) Yıldırım Saçılık Melahat, Baysal Kadir, 2019. “Yemek” ve “Mutfak” Olgularına İlişkin Önlisans Öğrencilerinin Metaforik Algıları. IV. Uluslararası Gençlik Araştırmaları Kongresi
8-) Yıldırım Saçılık Melahat, Baysal Kadir, 2019. Kültürel Sürdürülebilirlikte Gençlerin Yöresel Yemek Algıları. IV. Uluslararası Gençlik Araştırmaları Kongresi
9-) Yıldırım Saçılık Melahat, Baysal Kadir, 2019. Dengesiz Kalkınma Kuramı Çerçevesinde Kırsal Kalkınma -Turizm İlişkisinin İrdelenmesi. III. International Rural Tourism and Development Congress
10-) Baysal Kadir, Kara Ergün, 2018. Havaalanı Yer Hizmetlerinde Çalışan Personelin Takım Çalışması Anlayışı: Milas-Bodrum Havaalanı Örneği. III. Gençlik Araştırmaları Kongresi
11-) Baysal Kadir, Yıldırım Saçılık Melahat, 2018. YİYECEK-İÇECEK TERCİHİNDE ÇEŞİTLİLİK ARAYIŞI DAVRANIŞI: ÜNİVERSİTE GENÇLERİNİNBALIK TÜKETİMİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA. 3. Gençlik Araştırmaları Kongresi
12-) Yıldırım Saçılık Melahat, Baysal Kadir, 2018. Balık Tüketiminde Çeşitlilik Arayışı Davranışının Rolü. 2. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
13-) Baysal, K., Kara, E., 2016. Diyabetin Yayılma Hızı ve Genç Nüfusa İnmesi Nedeniyle Turistik İşletmelerde Yapılması Gerekenlere Yönelik Teorik Bir Araştırma. I. ULUSLARARSI GENÇLİK ARAŞTIRMALARI KONGRESİ
(B-2)
1-) Baysal Kadir, Yıldırım Saçılık Melahat, 2022. Yöresel Yemek Kültüründen Bir Miras: Milas Tepsi Böreği. IV. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
2-) Yıldırım Saçılık Melahat, Baysal Kadir, 2018. Rahatsızlık Endeksi Çerçevesinde Bodrum Sosyal Taşıma Kapasitesinin Belirlenmesi. 7. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi
3-) Baysal Kadir, Kurnaz Alper, İşlek Erhan, 2018. Yöresel Yemeklerin GastronomikÜrün Olarak Kullanılması:Bozdoğan Pideleri Örneği. Gastronomi Zirvesi Gastronomi Kongresi
4-) Baysal Kadir, Ayaz Nermin, 2018. Mizah Penceresinden Turizme Bakış: Milas Turhan Selçuk Karikatürlü Evi. II. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
5-) Baysal Kadir, Bindal Mahmut Gökhan, 2017. Turizmden Kaynaklanan Sezonluk Personel Sorunu Havaalanı Yer Hizmetleri Personeli Üzerine Bir Araştırma. II. Uluslararası Gençlik Araştırmaları Kongresi
(B-4) Papers verbally presented or published in scientific and art meetings like national conferences, symposiums, panels, and workshops
1-) Kara, E., Bingöl, Z., Karadağ, L., Baysal, K., 2016. Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Yöresel Ürünlerin Turizme Kazandırılması: Marmaris Bal Evi Örneği. Balıkesir Gastronomi Turizmi Kongresi
(B-5)
1-) Kara Ergün, Bingöl Zekeriya, Karadağ Levent, Baysal Kadir, 2016. Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Yöresel Ürünlerin Turizme Kazandırılması Marmaris Bal Evi Örneği. Gastronomi Turizmi Kongresi
(C-2) Books published by publishing houses nationally renowned in the relevant field
1-) Kara Ergün, Bingöl Zekeriya, Karadağ Levent, Baysal Kadir, 2017. Gastronomi Üzerine Araştırmalar/Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Yöresel Ürünlerin Turizme Kazandırılması: Marmaris Balevi Örneği. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Prof. Dr. Düriye Bozok, Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Doç. Dr. Murat Doğdubay, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Sarıoğlan, Yrd. Doç. Dr. Göksel Kemal Girgin
(C-3) Book Chapters published by publishing houses internationally renowned in the relevant field
1-) Baysal Kadir, Aslan Hakan, 2023. BİREY, ÖRGÜT VE TOPLUM/DENEYİMSEL TURİZMİN TURİST VE YEREL HALK AÇISINDAN ÖNEMİ. Yayın Evi: Eğitim Yayınevi Editör Adı: AVCI Müjdat, KARA Ergün
2-) Özdemir İsmail Mert, Baysal Kadir, 2023. ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ ARAŞTIRMALARI/ÖRGÜTSEL ÖZDEŞLEŞME ÜZERİNDE DIŞSAL PRESTİJ ALGISININ ROLÜ: BUTİK OTEL ÇALIŞANLARINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA. Yayın Evi: Eğitim Yayınevi Editör Adı: AVCI Müjdat, KARA Ergün, KAYA Attila
3-) Özdemir İsmail Mert, Ersöz Hüseyin Önlem, Baysal Kadir, 2023. TURİZM VE DESTİNASYON ARAŞTIRMALARI-V/Kültür, İnanç ve Gastronomi Sentezinde Turistik Bir Değer: Dedebağ Keşkek Hayrı. Yayın Evi: Paradigma Akademi Yayınları Editör Adı: Aydın ÜNAL, Onur ÇELEN, Emre ÇİLESİZ, Ercan KARAÇAR
4-) Çamürdaş Necat, Küpeli Çapkınoğlu Bilge, Baysal Kadir, 2023. TEORİK YAKLAŞIMLARLA DİSİPLİNLERARASI TURİZM ARAŞTIRMALARI/KÜLTÜREL BİR MİRAS ÖĞESİ; HARİRE TATLISI VE SÜLEYMAN PAŞA KASRI HARİRE GELENEĞİ. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Levent Karadağ,Gizem Özgürel
5-) Baysal Kadir, 2022. Turizmde Kariyer Alternatifleri/Havayolu İkram Firmaları. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Türker Ali, Karaca Kaan Çağrı
6-) Özdemir İsmail Mert, Baysal Kadir, 2022. Turizm ve Destinasyon Araştırmaları-II/Turizm Destinasyonu Olarak Karacasu: Turizm Arzı Çerçevesinden Bir Değerlendirme. Yayın Evi: Paradigma Akademi Yayınları Editör Adı: ÜNAL AYDIN
7-) Baysal Kadir, 2019. Bir Yerin Tabaktaki Kimliği/Muğla:Çaykama Böreği. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Melahat Yıldırım Saçılık, Samet Çevik
8-) Özgürel Gizem, Baysal Kadir, 2016. Genel Turizm/Turizm ve Çevre İlişkisi. Yayın Evi: Paradigma Akademi Editör Adı: Hacıoğlu Necdet, Bozkurt Mesut, Şahin Bayram
(C-4) Book Chapters published by publishing houses nationally renowned in the relevant field
1-) Özgürel, G., Baysal, K., 2016. Turizm ve Çevre İlişkisi. Yayın Evi: PARADİGMA AKADMEİ Editör Adı: Necdet Hacıoğlu, Mesut Bozkurt, Bayram Şahin
(E-1)
1-) Aydın Yöresindeki Yerel Etkinliklerin Kırsal Turizm Açısından Değerlendirilmesi - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 2
(E-2)
1-) YİYECEK-İÇECEK TERCİHİNDE ÇEŞİTLİLİK ARAYIŞI DAVRANIŞI: ÜNİVERSİTE GENÇLERİNİNBALIK TÜKETİMİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
2-) Gastronomi Üzerine Araştırmalar/Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Yöresel Ürünlerin Turizme Kazandırılması: Marmaris Balevi Örneği - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
3-) YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN “ZİYAFET” KAVRAMINA
İLİŞKİN METAFORİK ALGILARI - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
4-) Turist Rehberliği Önlisans Öğrencilerinin “Seyahat Olgusuna’’ lişkin Algılarının Metafor Yöntemi İle Analizi - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
5-) SANAT TURİZMİ AÇISINDAN MÜZE EVLER: ZEKİ MÜREN SANAT MÜZESİÖRNEĞİ - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
6-) Sivil Toplum Kuruluşlarının Turizm Destinasyonlarındaki Rolü: Sarıgerme Çevre Eğitim Derneği (SARÇED) Örneği - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
7-) KIRSAL TURİZM VE KALKINMA ETKİLEŞİMİNDE BODRUM YERELHALKININ TURİZM ALGISININ BELİRLENMESİ - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
8-) Aydın Yöresindeki Yerel Etkinliklerin Kırsal Turizm Açısından Değerlendirilmesi - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 2
9-) KIRSAL TURİZM VE KALKINMA ETKİLEŞİMİNDE BODRUM YERELHALKININ TURİZM ALGISININ BELİRLENMESİ - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 1
(E-3)
1-) Sivil Toplum Kuruluşlarının Turizm Destinasyonlarındaki Rolü: Sarıgerme Çevre Eğitim Derneği (SARÇED) Örneği - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
2-) Aydın Yöresindeki Yerel Etkinliklerin Kırsal Turizm Açısından Değerlendirilmesi - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 1
(E-4)
1-) Aydın Yöresindeki Yerel Etkinliklerin Kırsal Turizm Açısından Değerlendirilmesi - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
2-) Turist Rehberliği Önlisans Öğrencilerinin “Seyahat Olgusuna’’ lişkin Algılarının Metafor Yöntemi İle Analizi - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
3-) Aydın Yöresindeki Yerel Etkinliklerin Kırsal Turizm Açısından Değerlendirilmesi - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
4-) SANAT TURİZMİ AÇISINDAN MÜZE EVLER: ZEKİ MÜREN SANAT MÜZESİÖRNEĞİ - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
5-) AYDIN YÖRESİ GENCER GELENEĞİNİN KÜLTÜR TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
6-) Aydın Yöresindeki Yerel Etkinliklerin Kırsal Turizm Açısından Değerlendirilmesi - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
(E-5)
1-) YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN “ZİYAFET” KAVRAMINA
İLİŞKİN METAFORİK ALGILARI - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
2-) GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE ÜZÜM SUYUNUN YEREL LEZZETLEREDÖNÜŞÜMÜ: GAZİANTEP ÖRNEĞİ - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
3-) Aydın Yöresindeki Yerel Etkinliklerin Kırsal Turizm Açısından Değerlendirilmesi - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
4-) Bir Bayram Tadı Gencer Macunu - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
5-) Yöresel Yemeklerin Gastronomik Ürün Olarak Kullanılması:Bozdoğan Pideleri Örneği - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
6-) Aydın Yöresindeki Yerel Etkinliklerin Kırsal Turizm Açısından Değerlendirilmesi - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
(E-6)
1-) SANAT TURİZMİ AÇISINDAN MÜZE EVLER: ZEKİ MÜREN SANAT MÜZESİÖRNEĞİ - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
2-) Yöresel Yemeklerin Gastronomik Ürün Olarak Kullanılması:Bozdoğan Pideleri Örneği - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
3-) AYDIN YÖRESİ GENCER GELENEĞİNİN KÜLTÜR TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 2
4-) Sosyal Taşıma Kapasitesi: İçmeler-Marmaris Örneği - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
5-) Aydın Yöresindeki Yerel Etkinliklerin Kırsal Turizm Açısından Değerlendirilmesi - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 2
6-) Yöresel Yemeklerin Gastronomik Ürün Olarak Kullanılması:Bozdoğan Pideleri Örneği - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
7-) “Yemek” ve “Mutfak” Olgularına İlişkin Önlisans Öğrencilerinin Metaforik Algıları - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
8-) AYDIN YÖRESİ GENCER GELENEĞİNİN KÜLTÜR TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
9-) Rahatsızlık Endeksi Çerçevesinde Bodrum Sosyal Taşıma Kapasitesinin Belirlenmesi - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
10-) SANAT TURİZMİ AÇISINDAN MÜZE EVLER: ZEKİ MÜREN SANAT MÜZESİÖRNEĞİ - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
11-) YİYECEK-İÇECEK TERCİHİNDE ÇEŞİTLİLİK ARAYIŞI DAVRANIŞI: ÜNİVERSİTE GENÇLERİNİNBALIK TÜKETİMİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
12-) Ev Pansiyonculuğunun Kırsal Turizme Katkısı: Datça Örneği - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 2
13-) Sosyal Taşıma Kapasitesi: İçmeler-Marmaris Örneği - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
14-) SANAT TURİZMİ AÇISINDAN MÜZE EVLER: ZEKİ MÜREN SANAT MÜZESİÖRNEĞİ - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
15-) YİYECEK-İÇECEK TERCİHİNDE ÇEŞİTLİLİK ARAYIŞI DAVRANIŞI: ÜNİVERSİTE GENÇLERİNİNBALIK TÜKETİMİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
16-) AYDIN YÖRESİ GENCER GELENEĞİNİN KÜLTÜR TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
17-) Aydın Yöresindeki Yerel Etkinliklerin Kırsal Turizm Açısından Değerlendirilmesi - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
18-) Aydın Yöresindeki Yerel Etkinliklerin Kırsal Turizm Açısından Değerlendirilmesi - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
19-) SANAT TURİZMİ AÇISINDAN MÜZE EVLER: ZEKİ MÜREN SANAT MÜZESİÖRNEĞİ - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 3
(S-2) Karma sanat etkinliklerine katılma.*(sergi, proje, uygulama,
1-) SERGİLER/Sempozyuma katılım . 2016. Gastronomik Bakır Ekipmanları Karma Sergisi