Personnel

Lecturer HAKAN URLU
Lecturer
Hakan Urlu
@ E-mail
hakanurlu@mu.edu.tr
Phone

Staff of

Place of Duty

Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu / Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / Aşçılık Programı

Regular Staff

Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu / Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / Aşçılık Programı

Education

Bachelor's Degree

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Konaklama İşletmeciliği 24.06.2013

Master's Degree

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği 31.01.2018

Academic Publishing

(A-7)

1-) İnan Ramazan, Kılıç Burhan, Urlu Hakan, 2023. Sırt Çantalı Gezginlerin Unutulmaz Yemek Deneyiminin Tekrar Ziyaret Niyeti Üzerindeki Etkisi. Güncel turizm araştırmaları dergisi (Online)
2-) İnan Ramazan, Bekar Aydan, Urlu Hakan, 2021. Tüketicilerin Organik Gıda Satın Alma Davranışları ve Tutumlarına İlişkin Bir Değerlendirme (An Assessment of Consumers of Organic Food Purchase Behavior and Attitudes). Journal of Tourism and Gastronomy Studies

(B-1) Papers verbally presented or published in scientific and art meetings like international conferences, symposiums, panels, and workshops

1-) Tilki İlay, Urlu Hakan, Kuzkaya Emin, 2022. Turizm Öğrencilerinde Kültürlerarası Farkındalık, Kültürel Zeka Ve İletişim Becerileri İlişkisinin İncelenmesi. Ases International Scientific Research Conference
2-) Aslan Hakan, Kılıç Burhan, Bucak Turgay, Urlu Hakan, 2020. Yaratıcı Turizme İlişkin Makalelerin Bibliyometrik Analizi (2006-2020). 6. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu

(C-4) Book Chapters published by publishing houses nationally renowned in the relevant field

1-) Urlu Hakan, Kılıç Burhan, 2019. Turizm Ansiklopedisi/Futbol Turizmi. Yayın Evi: Detay Yayınları Editör Adı: Orhan İçöz, Muzaffer Uysal
2-) Urlu Hakan, 2019. Sıradışı Turizm/Hava Sporları Turizmi. Yayın Evi: DETAY YAYINCILIK Editör Adı: KURNAZ ALPER, BURHAN KILIÇ
3-) Urlu Hakan, 2019. Turizm Ansiklopedisi/Tirbuşon. Yayın Evi: Detay Yayınları Editör Adı: Orhan İçöz, Muzaffer Uysal
4-) Urlu Hakan, 2019. Turizm Ansiklopedisi/Tureen. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Orhan İçöz, Muzaffer Uysal
5-) Urlu Hakan, 2019. Turizm Ansiklopedisi/Tranş. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Orhan İçöz, Muzaffer Uysal

(E-1)

1-) Tüketicilerin Organik Gıda Satın Alma Davranışları ve Tutumlarına İlişkin Bir Değerlendirme (An Assessment of Consumers of Organic Food Purchase Behavior and Attitudes) - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 2

(E-2)

1-) Tüketicilerin Organik Gıda Satın Alma Davranışları ve Tutumlarına İlişkin Bir Değerlendirme (An Assessment of Consumers of Organic Food Purchase Behavior and Attitudes) - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1

(E-4)

1-) Tüketicilerin Organik Gıda Satın Alma Davranışları ve Tutumlarına İlişkin Bir Değerlendirme (An Assessment of Consumers of Organic Food Purchase Behavior and Attitudes) - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1

(E-5)

1-) Tüketicilerin Organik Gıda Satın Alma Davranışları ve Tutumlarına İlişkin Bir Değerlendirme (An Assessment of Consumers of Organic Food Purchase Behavior and Attitudes) - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 7

(E-7)

1-) Tüketicilerin Organik Gıda Satın Alma Davranışları ve Tutumlarına İlişkin Bir Değerlendirme (An Assessment of Consumers of Organic Food Purchase Behavior and Attitudes) - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1

Courses

AŞÇ1007 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

PİŞİRME YÖNTEMLERİ I

AŞÇ1511 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

MUTFAK ORGANİZASYONU

AŞÇ2013 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

MUTFAK ÜRÜNLERİ

AKD1000 2024-2025 Güz

AKADEMİK DANIŞMANLIK

AŞÇ1007 2024-2025 Güz

PİŞİRME YÖNTEMLERİ I

AŞÇ1511 2024-2025 Güz

MUTFAK ORGANİZASYONU

AŞÇ2013 2024-2025 Güz

MUTFAK ÜRÜNLERİ

AKD1000 2023-2024 Bahar

AKADEMİK DANIŞMANLIK

AŞÇ1008 2023-2024 Bahar

PİŞİRME YÖNTEMLERİ II

AŞÇ2014 2023-2024 Bahar

DÜNYA MUTFAKLARI

AŞÇ2520 2023-2024 Bahar

GASTRONOMİDE YENİ TRENDLER

AKD1000 2023-2024 Güz

AKADEMİK DANIŞMANLIK

AŞÇ1007 2023-2024 Güz

PİŞİRME YÖNTEMLERİ I

AŞÇ1008 2023-2024 Güz

PİŞİRME YÖNTEMLERİ II

AŞÇ1511 2023-2024 Güz

MUTFAK ORGANİZASYONU

AŞÇ2013 2023-2024 Güz

MUTFAK ÜRÜNLERİ

AKD1000 2022-2023 Bahar

AKADEMİK DANIŞMANLIK

AŞÇ1008 2022-2023 Bahar

PİŞİRME YÖNTEMLERİ II

AŞÇ2014 2022-2023 Bahar

DÜNYA MUTFAKLARI

AŞÇ2520 2022-2023 Bahar

GASTRONOMİDE YENİ TRENDLER

AKD1000 2022-2023 Güz

AKADEMİK DANIŞMANLIK

AŞÇ1007 2022-2023 Güz

PİŞİRME YÖNTEMLERİ I

AŞÇ1511 2022-2023 Güz

MUTFAK ORGANİZASYONU

AŞÇ2013 2022-2023 Güz

MUTFAK ÜRÜNLERİ