(A-5)
1-) Demircan Şeyhmus, Kurt Demircan Gülden, Çeken Hüseyin, Özer Çağla, 2022. Yöresel Ürünlerin Kültür Turizminin Gelişimindeki Rolü: Mardin İli Örneği. Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
2-) Kurt Gülden, Arslan Ayazlar Reyhan, 2021. Gastronomi Turist Taksonomisi. Turk Turizm Arastirmalari Dergisi
3-) Kurt Gülden, Dluzewska Anna, 2018. GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH. Czasopismo Geograficzne - Polskie Towarzystwo Geograficzne
(A-8)
1-) Kurt Demircan Gülden, Katısöz Yiğit, 2022. Ön Lisans Programı Öğrencilerinin Dijital Okuryazarlık Düzeyi. Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırmaları Dergisi
(B-1) Papers verbally presented or published in scientific and art meetings like international conferences, symposiums, panels, and workshops
1-) Demircan Şeyhmus, Kurt Demircan Gülden, 2022. Muğla İli Geriatri Turizmi. Türk Geriatri Vakfı 4. Geriatri ve Jeotermal Kaynaklar Sempozyumu
(B-2)
1-) Demircan Şeyhmus, Kurt Demircan Gülden, 2023. Ekonomik Değer İfade Eden Yöresel Ürünlerin Kültür Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi: Mardin Örneği. 5. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
2-) Arslan Ayazlar Reyhan, Kurt Gülden, Yapar Cansu, 2018. Gaziantep El Sanatlarının Kırsal Turizm Açısından Potansiyelinin Değerlendirilmesi. II. International Rural Tourism and Development Congress
(B-3)
1-) Demircan Şeyhmus, Kurt Demircan Gülden, 2024. The Impact of Rural Restaurants on Sustainable Tourism: Diyarbakır Example. 4th International Sustainable Tourism Congress
2-) Kurt Demircan Gülden, Arslan Ayazlar Reyhan, 2024. Evaluation of Visitor Management in Sustainable Tourism from the Perspective of Stakeholders: Akyaka Example. 4th International Sustainable Tourism Congress
(B-5)
1-) Arslan Ayazlar Reyhan, Kurt Gülden, Yapar Cansu, 2018. Gaziantep El Sanatlarının Kırsal Turizm Açısından Potansiyelinin Değerlendirilmesi. 7. ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ
(C-4) Book Chapters published by publishing houses nationally renowned in the relevant field
1-) Kurt Demircan Gülden, Demircan Şeyhmus, 2023. Turizmde Değişim ve Yeni Arayışlar/Diaspora Turizmi. Yayın Evi: Özgür Yayınları Editör Adı: Dalgın Taner, Civelek Makbule
(D-11) Hakemlikler
1-) Aydın Gastronomy. 2023. Hakemlik Sayısı: 1
(E-2)
1-) Gastronomi Turist Taksonomisi - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 2
(E-3)
1-) GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
2-) GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
(E-4)
1-) Ön Lisans Programı Öğrencilerinin Dijital Okuryazarlık Düzeyi - Atıf Yılı: 2024 Atıf Sayısı: 1
2-) GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 4
3-) GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 4
4-) GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 2
(E-5)
1-) GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH - Atıf Yılı: 2024 Atıf Sayısı: 1
2-) Ön Lisans Programı Öğrencilerinin Dijital Okuryazarlık Düzeyi - Atıf Yılı: 2024 Atıf Sayısı: 1
(E-8)
1-) GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH - Atıf Yılı: 2024 Atıf Sayısı:
(G-4)
1-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Danışman. Konu: . Proje Türü: TÜBİTAK PROJESİ. Ön Lisans Programı Öğrencilerinin Dijital Okuryazarlık Düzeyi. 2021-2022