Personnel

Lecturer GÜLDEN KURT DEMİRCAN
Lecturer
Gülden Kurt Demircan
@ E-mail
guldenkurt@mu.edu.tr
Phone

Staff of

Place of Duty

Muğla Meslek Yüksekokulu / Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / Turizm Ve Otel İşletmeciliği Programı

Regular Staff

Muğla Meslek Yüksekokulu / Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / Turizm Ve Otel İşletmeciliği Programı

Education

Bachelor's Degree

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Konaklama İşletmeciliği 2016

Master's Degree

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği ABD 2020

Doctorate

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği ABD Devam Ediyor

Academic Publishing

(A-4)

1-) Kurt Gülden, Dluzewska Anna, 2018. GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH. Czasopismo Geograficzne - Polskie Towarzystwo Geograficzne

(A-5)

1-) Kurt Gülden, Arslan Ayazlar Reyhan, 2021. Gastronomi Turist Taksonomisi. Turk Turizm Arastirmalari Dergisi

(A-7)

1-) Demircan Şeyhmus, Kurt Demircan Gülden, Çeken Hüseyin, Özer Çağla, 2022. Yöresel Ürünlerin Kültür Turizminin Gelişimindeki Rolü: Mardin İli Örneği. Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi

(A-8)

1-) Kurt Demircan Gülden, Katısöz Yiğit, 2022. Ön Lisans Programı Öğrencilerinin Dijital Okuryazarlık Düzeyi. Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırmaları Dergisi

(B-2)

1-) Demircan Şeyhmus, Kurt Demircan Gülden, 2023. Ekonomik Değer İfade Eden Yöresel Ürünlerin Kültür Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi: Mardin Örneği. 5. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi

(B-3)

1-) Kurt Demircan Gülden, Arslan Ayazlar Reyhan, 2024. Evaluation of Visitor Management in Sustainable Tourism from the Perspective of Stakeholders: Akyaka Example. 4th International Sustainable Tourism Congress
2-) Demircan Şeyhmus, Kurt Demircan Gülden, 2024. The Impact of Rural Restaurants on Sustainable Tourism: Diyarbakır Example. 4th International Sustainable Tourism Congress
3-) Arslan Ayazlar Reyhan, Kurt Gülden, Yapar Cansu, 2018. Gaziantep El Sanatlarının Kırsal Turizm Açısından Potansiyelinin Değerlendirilmesi. II. International Rural Tourism and Development Congress

(B-4)

1-) Demircan Şeyhmus, Kurt Demircan Gülden, 2022. Muğla İli Geriatri Turizmi. Türk Geriatri Vakfı 4. Geriatri ve Jeotermal Kaynaklar Sempozyumu

(B-5)

1-) Arslan Ayazlar Reyhan, Kurt Gülden, Yapar Cansu, 2018. Gaziantep El Sanatlarının Kırsal Turizm Açısından Potansiyelinin Değerlendirilmesi. 7. ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ

(C-5)

1-) Demircan Şeyhmus, Kurt Demircan Gülden, Haliloğlu Erkan, 2024. Güncel Eğilimlerle Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları/Sağlık Turizmi Kapsamında Geriatri Turizmi. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: KARADAĞ LEVENT, ÖZGÜREL GİZEM
2-) Demircan Şeyhmus, Kurt Demircan Gülden, Haliloğlu Buket, 2024. Güncel Eğilimlerle Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları/Bölgesel Kalkınma ve Turizm. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: KARADAĞ LEVENT, ÖZGÜREL GİZEM
3-) Dalgın Taner, Kurt Demircan Gülden, 2024. Muğla'da Sürdürülebilir Turizm/MUĞLA’DA SÜRDÜRÜLEBİLİR KIRSAL TURİZM. Yayın Evi: Kriter Yayınevi Editör Adı: ARSLAN AYAZLAR REYHAN, BAHAR MEHMET
4-) Kurt Demircan Gülden, 2024. Akademik Bakış: Turizm Sektörü/Turizmde Ziyaretçi Yönetiminin Sürdürülebilirlik Üzerindeki Rolü. Yayın Evi: Özgür Yayınları Editör Adı: ATAK ONUR, DEMİRCAN ŞEYHMUS, DALGIN TANER
5-) Kurt Demircan Gülden, Demircan Şeyhmus, 2023. Turizmde Değişim ve Yeni Arayışlar/Diaspora Turizmi. Yayın Evi: Özgür Yayınları Editör Adı: Dalgın Taner, Civelek Makbule

(D-16) Hakemlikler

1-) Aydın Gastronomy. 2023. Hakemlik Sayısı: 1

(E-4)

1-) Ön Lisans Programı Öğrencilerinin Dijital Okuryazarlık Düzeyi - Atıf Yılı: 2024 Atıf Sayısı: 3
2-) GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 2

(E-5)

1-) GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 4
2-) Gastronomi Turist Taksonomisi - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 2

(E-6)

1-) GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH - Atıf Yılı: 2024 Atıf Sayısı: 1

(E-8)

1-) GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH - Atıf Yılı: 2024 Atıf Sayısı:
2-) Yöresel Ürünlerin Kültür Turizminin Gelişimindeki Rolü: Mardin İli Örneği - Atıf Yılı: 2024 Atıf Sayısı:
3-) Muğla İli Geriatri Turizmi - Atıf Yılı: 2024 Atıf Sayısı:
4-) GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı:

(G-7)

1-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Danışman. Konu: . Proje Türü: TÜBİTAK PROJESİ. Ön Lisans Programı Öğrencilerinin Dijital Okuryazarlık Düzeyi. 2021-2022

Courses

TOİ1011 2024-2025 Güz

ÖN BÜRO UYGULAMALARI

TOİ1909 2024-2025 Güz

GENEL TURİZM

TOİ2529 2024-2025 Güz

ÖN BÜRO PAKET PROGRAM UYGULAMALARI I