(A-3)
1-) Cesur Esra, Çeken Hüseyin, 2023. Somut Olmayan Kültürel Miras Unsurlarından Efsanelerin Turizmde Kullanımı: Marmaris Kızkumu Efsanesi. The Journal of Social Sciences
(A-5)
1-) Cesur Esra, Avcıkurt Cevdet, 2018. Kırsal Turizm Bölgelerini Ziyaret Eden Turistlerin Bölge Mutfağına Yönelik Görüşleri: Doğu Karadeniz Mutfağı. Uluslararası Sosyal ve Ekonomik Bilimler Dergisi (IJSES)
2-) Şahin Seda, Cesur Esra, 2016. Turistlerin Şikayet Davranışları ve Şikayetlerin Çözümüne Yönelik Beklenti Farklılıkları. Journal of International Social Research
(A-7)
1-) Cesur Esra, Çeken Hüseyin, 2021. Trabzon Yerel Halkının Turizm Algısında Turist Profilinin Rolü: Arap Turist Profili. Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
2-) Cesur Esra, Özer Çağla, Çeken Hüseyin, 2021. Alternatif Turizm Kapsamında Aromatik Turizm ve Gelişimi. Abant Sosyal Bilimler Dergisi
(B-1) Papers verbally presented or published in scientific and art meetings like international conferences, symposiums, panels, and workshops
1-) Cesur Esra, Avcıkurt Cevdet, 2019. Gastronomi Turizmi Kapsamında Doğu Karadeniz Yerel Yiyeceklerinin Tanınma ve Deneyimlenme Durumları Üzerine Bir Araştırma. IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi
(B-2)
1-) Cesur Esra, Alkan Özge, 2024. Seyahat Acentalarının Bakış Açısıyla Marmaris Turizmi ve Geleceği. I. Uluslararası Balıkesir Uygulamalı Bilimler Kongresi
2-) Cesur Esra, Avcıkurt Cevdet, 2018. Kırsal Turizm Bölgelerini Ziyaret Eden Turistlerin Bölge Mutfağına Yönelik Görüşleri:Doğu Karadeniz Mutfağı. 7. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi / 2. International Rural Tourism and Development Congress
3-) Cesur Esra, Çeken Hüseyin, 2022. Su Sporları Turizminin Sürdürülebilirliğinde Mavi Ekonomi Yaklaşımı. IV. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
(B-2)
1-) Cesur Esra, Alkan Özge, 2024. Seyahat Acentalarının Bakış Açısıyla Marmaris Turizmi ve Geleceği. I. Uluslararası Balıkesir Uygulamalı Bilimler Kongresi
2-) Cesur Esra, Avcıkurt Cevdet, 2018. Kırsal Turizm Bölgelerini Ziyaret Eden Turistlerin Bölge Mutfağına Yönelik Görüşleri:Doğu Karadeniz Mutfağı. 7. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi / 2. International Rural Tourism and Development Congress
3-) Cesur Esra, Çeken Hüseyin, 2022. Su Sporları Turizminin Sürdürülebilirliğinde Mavi Ekonomi Yaklaşımı. IV. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
(B-3)
1-) Cesur Esra, Çeken Hüseyin, 2024. Kırsal Turizm Girişimcilerinin Yeşil Ekonomiye Yönelik Görüşleri. IV. Ulusal / I. Uluslararası Balıkesir Turizm Kongresi
2-) Güven Selda, Mazlum Berna, Aycan Merve, Cesur Esra, Şahin Seda, 2024. TURİZM ÖĞRENCİLERİNİN HİZMET VERME YATKINLIKLARININ SEKTÖRDE ÇALIŞMA NİYETİNE ETKİSİ. IV. Ulusal / I. Uluslararası Balıkesir Turizm Kongresi
3-) Cesur Esra, Çeken Hüseyin, 2022. Somut Olmayan Kültürel Miras Unsurlarından Efsanelerin Turizmde Kullanımı: Marmaris Kızkumu Efsanesi. IV. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
(B-4) Papers verbally presented or published in scientific and art meetings like national conferences, symposiums, panels, and workshops
1-) Cesur Esra, Çeken Hüseyin, 2021. Trabzon Yerel Halkının Turizm Algısında Turist Profilinin Rolü: Arap Turist Profili. 21. Ulusal 5. Uluslararası Turizm Kongresi
(C-4) Book Chapters published by publishing houses nationally renowned in the relevant field
1-) Cesur Esra, 2021. Turizm, Toplum, Kültür/Bacasız Sanayide Yeşil Filtre: Sürdürülebilir Destinasyon Geliştirme. Yayın Evi: NOBEL Editör Adı: ARIKAN SALTIK Işıl
(C-5)
1-) Cesur Esra, 2024. Turizmde Örgütsel Davranış/Nepotizm. Yayın Evi: Eğitim Yayınevi Editör Adı: AKDENİZ ARZU
2-) Cesur Esra, 2024. Turizmde Örgütsel Davranış/İşkoliklik. Yayın Evi: Eğitim Yayınevi Editör Adı: AKDENİZ ARZU
3-) Cesur Esra, 2024. Turizm ve Destinasyon Araştırmaları VIII/Yeşil Ekonomi Çerçevesinde Turizm Destinasyonlarının Dönüşümü. Yayın Evi: Paradigma Akademi Editör Adı: ÜNAL AYDIN, ÇİLESİZ EMRE, ÇELEN ONUR
4-) Cesur Esra, 2023. TURİZM VE DESTİNASYON ARAŞTIRMALARI IV/Sürdürülebilir Destinasyon Geliştirmede Yeşil Girişimcilik. Yayın Evi: Paradigma Akademi Editör Adı: ÜNAL Aydın, ÇELEN Onur, KARAÇAR Ercan, ÇİLESİZ Emre
5-) Cesur Esra, 2021. Tourism Studies and Social Sciences /A Creative Approach in Creative Tourism: Apitourism. Yayın Evi: St. Kliment Ohridski University Press Editör Adı: KRYSTEV Vilian, ÇELIK UĞUZ Sabriye, EFE Recep, KAPLUHAN Erol
(E-1)
1-) Turistlerin Şikayet Davranışları ve Şikayetlerin Çözümüne Yönelik Beklenti Farklılıkları - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
(E-2)
1-) Turistlerin Şikayet Davranışları ve Şikayetlerin Çözümüne Yönelik Beklenti Farklılıkları - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
2-) Kırsal Turizm Bölgelerini Ziyaret Eden Turistlerin Bölge Mutfağına Yönelik Görüşleri: Doğu Karadeniz Mutfağı - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
3-) Tourism Studies and Social Sciences /A Creative Approach in Creative Tourism: Apitourism - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
(E-3)
1-) Turistlerin Şikayet Davranışları ve Şikayetlerin Çözümüne Yönelik Beklenti Farklılıkları - Atıf Yılı: 2024 Atıf Sayısı: 1
2-) Tourism Studies and Social Sciences /A Creative Approach in Creative Tourism: Apitourism - Atıf Yılı: 2024 Atıf Sayısı: 1
3-) Alternatif Turizm Kapsamında Aromatik Turizm ve Gelişimi - Atıf Yılı: 2024 Atıf Sayısı: 1
(E-4)
1-) Tourism Studies and Social Sciences /A Creative Approach in Creative Tourism: Apitourism - Atıf Yılı: 2024 Atıf Sayısı: 2
2-) Turistlerin Şikayet Davranışları ve Şikayetlerin Çözümüne Yönelik Beklenti Farklılıkları - Atıf Yılı: 2024 Atıf Sayısı: 1
3-) Turistlerin Şikayet Davranışları ve Şikayetlerin Çözümüne Yönelik Beklenti Farklılıkları - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
4-) Tourism Studies and Social Sciences /A Creative Approach in Creative Tourism: Apitourism - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
5-) Alternatif Turizm Kapsamında Aromatik Turizm ve Gelişimi - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 2
6-) Kırsal Turizm Bölgelerini Ziyaret Eden Turistlerin Bölge Mutfağına Yönelik Görüşleri: Doğu Karadeniz Mutfağı - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 1
(E-7)
1-) Alternatif Turizm Kapsamında Aromatik Turizm ve Gelişimi - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 6
2-) Kırsal Turizm Bölgelerini Ziyaret Eden Turistlerin Bölge Mutfağına Yönelik Görüşleri: Doğu Karadeniz Mutfağı - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
3-) Tourism Studies and Social Sciences /A Creative Approach in Creative Tourism: Apitourism - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
4-) Turizm, Toplum, Kültür/Bacasız Sanayide Yeşil Filtre: Sürdürülebilir Destinasyon Geliştirme - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
5-) Turistlerin Şikayet Davranışları ve Şikayetlerin Çözümüne Yönelik Beklenti Farklılıkları - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
(E-8)
1-) Alternatif Turizm Kapsamında Aromatik Turizm ve Gelişimi - Atıf Yılı: 2024 Atıf Sayısı:
2-) Su Sporları Turizminin Sürdürülebilirliğinde Mavi Ekonomi Yaklaşımı - Atıf Yılı: 2024 Atıf Sayısı: