Personnel

Lecturer ALİ ARDA DURMAZ
Lecturer
Ali Arda Durmaz
@ E-mail
ardadurmaz@mu.edu.tr
Phone
0252 211 2050

Staff of

Place of Duty

Muğla Meslek Yüksekokulu / Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / Aşçılık Programı

Regular Staff

Muğla Meslek Yüksekokulu / Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / Aşçılık Programı

Education

Bachelor's Degree

Gazi Üniversitesi Besyo Antrenörlük 11.07.2011

Master's Degree

Okan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi 24.10.2015

Academic Publishing

(B-1) Papers verbally presented or published in scientific and art meetings like international conferences, symposiums, panels, and workshops

1-) Durmaz Ali Arda, Bahar Ozan, Aktan Volkan, 2017. Gastronomik Bir Ürün Olan Türk Kahvesinin Türk Toplum Hayatına Kattığı Kültürel ve Sosyal Etkiler. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi

Courses

AŞÇ1010 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

MUTFAK PLANLAMA

AŞÇ1511 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

MUTFAK ORGANİZASYONU

AŞÇ2013 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

MUTFAK ÜRÜNLERİ

AŞÇ2510 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

MUTFAK ÇEŞİTLERİ

AŞÇ2513 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ

AŞÇ2517 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

ZİYAFET MUTFAĞI

AŞÇ2518 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

VEJETERYAN MUTFAK

AŞÇ2520 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

GASTRONOMİDE YENİ TRENDLER

TOİ2910 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

GÖSTERİ SERVİSİ

YİŞ3515 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

Lujo Hotel Soğuk Mutfak

YİŞ4507 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

Vejetaryan Mutfağı

YİŞ4507 2023-2024 Bahar Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

Vejetaryan Mutfağı

AŞÇ1511 2024-2025 Güz

MUTFAK ORGANİZASYONU

AŞÇ2013 2024-2025 Güz

MUTFAK ÜRÜNLERİ

AŞÇ2513 2024-2025 Güz

GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ

AŞÇ1010 2023-2024 Bahar

MUTFAK PLANLAMA

AŞÇ2510 2023-2024 Bahar

MUTFAK ÇEŞİTLERİ

AŞÇ2518 2023-2024 Bahar

VEJETERYAN MUTFAK

AŞÇ2520 2023-2024 Bahar

GASTRONOMİDE YENİ TRENDLER

AŞÇ1511 2023-2024 Güz

MUTFAK ORGANİZASYONU

AŞÇ2011 2023-2024 Güz

SOĞUK MUTFAK

AŞÇ2505 2023-2024 Güz

TÜRK MUTFAĞI

AŞÇ2513 2023-2024 Güz

GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ

YİŞ4507 2023-2024 Güz

Vejetaryan Mutfağı

AŞÇ1010 2022-2023 Bahar

MUTFAK PLANLAMA

AŞÇ2510 2022-2023 Bahar

MUTFAK ÇEŞİTLERİ

TOİ2910 2022-2023 Bahar

GÖSTERİ SERVİSİ

AŞÇ1511 2022-2023 Güz

MUTFAK ORGANİZASYONU

AŞÇ2011 2022-2023 Güz

SOĞUK MUTFAK

AŞÇ2517 2022-2023 Güz

ZİYAFET MUTFAĞI

YİŞ3509 2022-2023 Güz

Soğuk Mutfak