(A-3-Eski) Articles published in journals indexed by international indexes other than SCI or SCI Expanded, SSCI, AHCI
1-) Akgün Hasan Alptuğ, Kök Taş Tuğba, 2016. Milk Proteins as Nanocarriers. Journal of Food Bioengineering and Nanoprocessing
(A-5-Eski) Articles published in Refereed National Journals
1-) Akgün Hasan Alptuğ, Kök Taş Tuğba, 2022. Peynir Teknolojisinde Kullanılan Hayvansal Kaynaklı Enzimler ile İlgili Güncel Araştırmalar. European Journal of Science and Technology
(B-2)
1-) Kaya Yiğit, Akgün Hasan Alptuğ, Kök Taş Tuğba, 2022. Determination of Product Properties in the Innovation of
Different Water Kefir Drinks. Gıda Kimyası Kongresi
2-) Akgün Hasan Alptuğ, Kök Taş Tuğba, 2022. A Study On Rennets From Different Lamb Abomasum Samples. 1. Gıda Kimyası Kongresi
(B-5)
1-) Özarslan Seda, Akgün Hasan Alptuğ, Kök Taş Tuğba, 2017. Süte Uygulanan Teknolojik İşlemlerin Süt Alerjenitesine Etkisi. 1. Ulusal Sütçülük Kongresi
(B-6)
1-) Akgün Hasan Alptuğ, Kök Taş Tuğba, 2015. Nanoteknolojik Yöntemler ve Nanotaşıyıcı Olarak Süt Proteinleri. İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi
2-) Akgün Hasan Alptuğ, Odabaşoğlu Mustafa, Büyükgüngör Orhan, 2010. 3-(Tiyazol-2-ilamino)izobenzofuran-1(3H)-on’un Sentezi ve Moleküler Yapısının İncelenmesi. 24. Ulusal Kimya Kongresi
(Ç-2) Translations of articles, book chapters and case studies in the relevant field
1-) Akgün Ali Alper, Akgün Hasan Alptuğ, 2018. Türk Düşüncesi Yolunda Mehmet AKGÜN’e Armağan/Gıda Ambalajlarında Kullanılan Dokunsal İletişim Öğeleri ve Oluşturdukları Algılar. Yayın Evi: Aktif Düşünce Yayınları Editör Adı: Fazıl Karahan, Fikri Gül, Milay Köktürk