Personel

Öğretim Görevlisi VEDAT GÖLLER
Öğretim Görevlisi
Vedat Göller
@ E-posta
vedatgoller@mu.edu.tr
Telefon
0252 211 2186

Kadro Bilgileri

Görev Birimi

Muğla Meslek Yüksekokulu / Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / Turizm Ve Otel İşletmeciliği Programı

Kadro Birimi

Muğla Meslek Yüksekokulu / Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / Turizm Ve Otel İşletmeciliği Programı

Öğrenim Bilgileri

Lisans

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ / TURİZM FAKÜLTESİ / KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ

Yüksek Lisans

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ / SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ / TURİZM İŞLETMECİLİĞİ

Yayin Bilgileri

(A-3) ÜAK Tarafından Kabul edilmiş olan uluslararası alan indeksleri tarafından taranan dergilerde yayınlanan tam makale

1-) Güney Derya, Göller Vedat, Çeken Hüseyin, 2017. Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Kırsal Turizm Algıları. Turizm Akademik
2-) Güney Derya, Göller Vedat, 2016. Kırsal Turizm Konusunda Yerel Halkın Yaklaşımının Belirlenmesi: Misi Köyü Örneği. Turizm Akademik
3-) Doğan Hulusi, Güney Derya, Göller Vedat, 2016. Turistlerin Douro Vadisi’ne İlişkin Algi ve Beğenilerine Yönelik Bir Araştırma. Journal of Tourism and Gastronomy Studies

(B-1) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan bildiri

1-) Doğan Hulusi, Güney Derya, Göller Vedat, Doğan İlknur, 2016. Tourism Students’ Environmental Concerns And Willingness To Pay More For Green Products In The Restaurant Industry: A Comparison Between Turkish And Portuguese Tourism Students. The 7th Multidisciplinary Academic Conference in Prague
2-) Doğan Hulusi, Güney Derya, Göller Vedat, Demircan Şeyhmus, 2016. Üniversite Gençliğinin Yiyecek İçecek İşletmelerindeki Hizmet Kalitesine İlişkin Algıları: Kötekli Kampüsü Örneği. ULUSLARARSI GENÇLİK ARAŞTIRMALARI KONGRESİ

(B-2) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve özet metin olarak yayımlanan bildiri.

1-) Doğan Hulusi, Güney Derya, Göller Vedat, 2017. Kırsal Turizme Bütünleyici ve Destekleyici Bir Kaynak Olarak Bisiklet Turizmi ve 10. Gökova Bisiklet Turu Katılımcılarına Yönelik Bir Araştırma. First International Rural Tourism and Development Congress
2-) Güney Derya, Çeken Hüseyin, Göller Vedat, 2017. Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Kırsal Turizmi Algılama Düzeyleri. First International Rural Tourism and Development Congress
3-) Doğan Hulusi, Güney Derya, Göller Vedat, 2016. Kırsal Turizm ve Douro Bölgesi Örneği: Turist Memnuniyeti ve Belirleyicileri Üzerine Bir Araştırma. 5. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi
4-) Güney Derya, Göller Vedat, 2016. Butik Otellerde Deneyimsel Pazarlama: Bodrum Örneği. 3.Çin’den Adriyatik’e Sosyal Bilimler Kongresi

(B-4) Ulusal kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan bildiri

1-) Güney Derya, Göller Vedat, 2015. Yerel Halkın Turizme ve Turizmin Etkilerine Yönelik Yaklaşımlarının Belirlenmesi: Akyaka Örneği. 16. Ulusal Turizm Kongresi
2-) Güney Derya, Göller Vedat, 2014. Konaklama İşletmelerinde Engelli İstihdamı: Potansiyel Engellilere Yönelik Bir Uygulama. 15. Ulusal Turizm Kongresi

(B-5) Ulusal kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü sunulan ve özet metin olarak yayımlanan bildiri.

1-) Güney Derya, Göller Vedat, 2015. Kırsal Turizm Konusunda Yerel Halkın Yaklaşımının Belirlenmesi: Misi Köyü Örneği.. 4. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi

Verdiği Dersler

AŞÇ1902 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

TEMEL MUTFAK BİLGİSİ

BDB 4503 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi

BDB 4510 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

Menü Planlama

TOİ1012 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ II

TOİ1015 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ I

TOİ1022 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

MESLEK STAJI (40 İŞ GÜNÜ)

TOİ2513 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

TÜRKİYE TURİZM COĞRAFYASI

TOİ2524 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

BARDA İÇECEK HAZIRLAMA VE SERVİSİ

TOİ2537 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

ZİYAFET VE İKRAM HİZMETLERİ YÖNETİMİ

TOİ2544 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

TURİZM İŞLETMELERİNDE HALKLA İLİŞKİLER

TOİ2551 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

MENÜ PLANLAMA

AŞÇ1902 2023-2024 Bahar Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

TEMEL MUTFAK BİLGİSİ

TOİ1012 2023-2024 Bahar Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ II

TOİ1015 2023-2024 Bahar Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ I

TOİ1022 2023-2024 Bahar Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

MESLEK STAJI (40 İŞ GÜNÜ)

TOİ1509 2023-2024 Bahar Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

KARİYER PLANLAMA

TOİ2524 2023-2024 Bahar Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

BARDA İÇECEK HAZIRLAMA VE SERVİSİ

TOİ2537 2023-2024 Bahar Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

ZİYAFET VE İKRAM HİZMETLERİ YÖNETİMİ

TOİ2544 2023-2024 Bahar Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

TURİZM İŞLETMELERİNDE HALKLA İLİŞKİLER

TOİ2551 2023-2024 Bahar Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

MENÜ PLANLAMA

BDB 4503 2024-2025 Güz

Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi

TOİ1015 2024-2025 Güz

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ I

TOİ2537 2024-2025 Güz

ZİYAFET VE İKRAM HİZMETLERİ YÖNETİMİ

TOİ2551 2024-2025 Güz

MENÜ PLANLAMA

BDB 4510 2023-2024 Bahar

Menü Planlama

TOİ1012 2023-2024 Bahar

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ II

TOİ1022 2023-2024 Bahar

MESLEK STAJI (40 İŞ GÜNÜ)

TOİ2524 2023-2024 Bahar

BARDA İÇECEK HAZIRLAMA VE SERVİSİ

BDB 4503 2023-2024 Güz

Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi

TOİ1015 2023-2024 Güz

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ I

TOİ1509 2023-2024 Güz

KARİYER PLANLAMA

TOİ2537 2023-2024 Güz

ZİYAFET VE İKRAM HİZMETLERİ YÖNETİMİ

TOİ2551 2023-2024 Güz

MENÜ PLANLAMA

TOİ1012 2022-2023 Bahar

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ II

TOİ1022 2022-2023 Bahar

MESLEK STAJI (40 İŞ GÜNÜ)

TOİ2524 2022-2023 Bahar

BARDA İÇECEK HAZIRLAMA VE SERVİSİ

AŞÇ2513 2022-2023 Güz

GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ

BDB 4503 2022-2023 Güz

Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi

TOİ1015 2022-2023 Güz

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ I

TOİ1509 2022-2023 Güz

KARİYER PLANLAMA

TOİ2537 2022-2023 Güz

ZİYAFET VE İKRAM HİZMETLERİ YÖNETİMİ

TOİ2551 2022-2023 Güz

MENÜ PLANLAMA