Personel

Öğretim Görevlisi ADNAN ACAR
Öğretim Görevlisi
Adnan Acar
@ E-posta
ustamadnan@mu.edu.tr
Telefon

Kadro Bilgileri

Görev Birimi

Muğla Meslek Yüksekokulu / Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / Aşçılık Programı

Kadro Birimi

Muğla Meslek Yüksekokulu / Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / Aşçılık Programı

Öğrenim Bilgileri

Lisans

GAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME ÖĞRETMENLİĞİ AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME ANA BİLİM DALI 10.06.2007

Yüksek Lisans

gazi üniversitesi EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Aile Ekonomisi ve Beslenme Eğitimi 18.08.2014

Yayin Bilgileri

(B-1) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan bildiri

1-) Acar, A., 2016. Milli Mutfak Kültürünün Nesiller Arası Aktarımında Anne – Kızların Rolü ve Önemi: Muğla İli Örneği. Uluslararası Gençlik Araştırmaları Kongresi
2-) Acar, A., 2016. Gençlerin Fast Food Tüketim Alışkanlıklarının İncelenmesi: Muğla SK Ünv. Örneği. Uluslararası Gençlik Araştırmaları Kongresi

Verdiği Dersler

AŞÇ1007 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

PİŞİRME YÖNTEMLERİ I

AŞÇ1008 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

PİŞİRME YÖNTEMLERİ II

AŞÇ1509 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ

AŞÇ2014 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

DÜNYA MUTFAKLARI

AŞÇ2505 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

TÜRK MUTFAĞI

İKR1901 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

CATERİNG HİZMETLERİ

TOİ2903 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

MİSAFİR İLİŞKİLERİ

AŞÇ1007 2024-2025 Güz

PİŞİRME YÖNTEMLERİ I

AŞÇ2505 2024-2025 Güz

TÜRK MUTFAĞI

GMS2001 2024-2025 Güz

Temel Yemek Pişirme

TOİ2903 2024-2025 Güz

MİSAFİR İLİŞKİLERİ

AŞÇ1008 2023-2024 Bahar

PİŞİRME YÖNTEMLERİ II

AŞÇ2014 2023-2024 Bahar

DÜNYA MUTFAKLARI

GMS2014 2023-2024 Bahar

Yöresel Mutfak Uygulamaları

GMS2016 2023-2024 Bahar

Baharat ve Kahve Kültürü

AŞÇ1007 2023-2024 Güz

PİŞİRME YÖNTEMLERİ I

AŞÇ2013 2023-2024 Güz

MUTFAK ÜRÜNLERİ

İKR1901 2023-2024 Güz

CATERİNG HİZMETLERİ

AŞÇ1008 2022-2023 Bahar

PİŞİRME YÖNTEMLERİ II

AŞÇ2014 2022-2023 Bahar

DÜNYA MUTFAKLARI

AŞÇ2520 2022-2023 Bahar

GASTRONOMİDE YENİ TRENDLER

AŞÇ1007 2022-2023 Güz

PİŞİRME YÖNTEMLERİ I

AŞÇ2013 2022-2023 Güz

MUTFAK ÜRÜNLERİ