(A-5) SCI veya SCI Expanded, SSCI, AHCI dışındaki uluslararası indexler tarafından taranan dergilerde yayımlanan tam makale
1-) Karadağ Ümit, Özer Çağla, 2022. GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN YENİLEBİLİR OTLARIN ÖNEMİ: EGE BÖLGESİ ÖRNEĞİ. Akademik Sosyal Arastirmalar Dergisi (Asya Studies)
(B-2) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi
bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve
özet metin olarak yayımlanan bildiri.
1-) Baysal Kadir, Karadağ Ümit, İşlek Erhan, 2017. Marmaris‘e Ait Yöresel Yemeklerin Gastronomi Turizm Açısından Değerlendirilmesi. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
2-) Karadağ Levent, Alkan Özge, Karadağ Ümit, 2017. Turistik Ürün Olarak Kullanılan Kültürel Mirasın Olumsuz Etkilenmesinin Gncelenmesi: Marmaris Örneği. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
3-) Alkan Özge, Karadağ Ümit, Ok Serap, 2017. Kültürel Miras Olarak Datça Yöresel Yemeklerinin Bölge Turizmine Etkisi. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
(B-3) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi
bilimsel, sanatsal toplantılarda poster şeklinde sunulan
ve özet metin olarak yayımlanan bildiri.
1-) Çeken Hüseyin, Alkan Özge, Karadağ Ümit, Karadağ Levent, 2017. Turizm Sektöründe Mesleki Eğitim Alan Gençlerin Gstihdam Eğilimi: Marmaris Örneği. II. Uluslararası Gençlik Araştırmaları Kongresi
2-) Değişgel Sedat, Bingöl Zekeriya, Tunaseli Arda, Karadağ Ümit, 2017. Avrupa Birliği Eğitim Politikalarının Türk Gençlerinin DıG Turizme Katılmalarına Etkisi. II. Uluslararası Gençlik Araştırmaları Kongresi
(B-6) Ulusal kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel,
sanatsal toplantılarda poster şeklinde sunulan ve özet
metin olarak yayımlanan bildiri.
1-) Özgürel Gizem, Karadağ Ümit, 2017. Kapurcuk Kültür ve Gastronomi Evi‘nin Marmaris TurizmineKatkıları. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
(C-3) Alanında tanınmış uluslararası yayınevlerince yayımlanan kitaplarda bölüm yazarlığı
1-) Özer Çağla, Karadağ Ümit, 2022. Her Yönüyle Gastronomi Araştırmaları Kitabı/Kültürel Miras Kapsamında Görsel İmgelerle Türk Kahvesinin Tarihsel Yolculuğu. Yayın Evi: Çizgi Kitabevi Editör Adı: Karaçar Ercan, Örgün Emrah, Kargiglioğlu Şaban
2-) Karadağ Ümit, Karadağ Levent, 2022. Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar II/VEGAN-VEJETARYEN BESLENME ve GASTRONOMİ TURİZMİ İLİŞKİSİ. Yayın Evi: Çizgi Kitabevi Editör Adı: Oğan Yener
3-) Bingöl Zekeriya, Karadağ Levent, Kara Ergün, Karadağ Ümit, 2017. Gastronomi Üzerine Araştırmalar/Turizm Sektöründe İş Gören Tatminin İncelenmesi: Aşçılık Mesleği Üzerine Bir Araştırma. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Prof. Dr. Düriye Bozok, Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Doç. Dr. Murat Doğdubay, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Sarıoğlan, Yrd. Doç. Dr. Göksel Kemal Girgin
(C-4) Alanında tanınmış ulusal yayınevlerince yayımlanan kitaplarda bölüm yazarlığı
1-) Semint Serkan, Karadağ Ümit, Özer Çağla, 2022. Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar II/TARIM TURİZMİ ve GASTRONOMİ TURİZMİ ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME. Yayın Evi: Çizgi Kitabevi Editör Adı: Oğan Yener
2-) Karadağ Levent, Karadağ Ümit, 2022. TURİZM VE DESTİNASYON
ARAŞTIRMALARI II/TÜRKİYE’DE MESLEKİ TURİZM EĞİTİMİ. Yayın Evi: Paradigma Akademi Yayınları Editör Adı: Ünal Aydın
3-) Karadağ Ümit, 2022. TURİZM VE DESTİNASYON ARAŞTIRMALARI II/DESTİNASYON PAZARLAMASI VE GASTRONOMİ İLİŞKİSİ. Yayın Evi: Paradigma Akademi Yayınları Editör Adı: Ünal Aydın