(A-5) SCI veya SCI Expanded, SSCI, AHCI dışındaki uluslararası indexler tarafından taranan dergilerde yayımlanan tam makale
1-) Babür Tarih Eren, Tekinşen Kemal Kaan, Gürbüz Ümit, 2019. SOME QUALITY QUALIFICATIONS OF COOKED MEAT SOUS VIDE IN THE STORAGE PROCESS. Manas Journal of Engineering
2-) Babür, T.E., Gürbüz, Ü., 2015. Geleneksel Pişirme Yöntemlerinin Et Kalitesine Etkileri. JOURMAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDIES
(A-7) ULAKBİM tarafından taranan ulusal hakemli dergilerde
yayımlanmış makale
1-) Kurnaz Alper, Babür Tarih Eren, Akyurt Kurnaz Hande, 2018. Gastronomi Eğitiminde Bir Sosyal Sorumluluk Projesi: Mengen Ulusal Aşçılık Kampı. OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
(A-8) Ulusal hakemli dergilerde yayımlanmış tam makale
1-) Kurnaz Alper, Babür Tarih Eren, 2018. Flora-Fauna Ve Endemik Türlerin Ekoturizm Ürünü OlarakKullanılması: Datça Yöresi Örneği. Mesleki Bilimler Dergisi (MBD)
2-) Babür Tarih Eren, Gürbüz Ümit, 2017. AŞÇILIK MESLEĞİNDE YENİ TREND: KOBE BİFTEĞİ VESOUS VİDE. Mesleki Bilimler Dergisi
(B-2) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi
bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve
özet metin olarak yayımlanan bildiri.
1-) Akyurt Kurnaz Hande, Babür Tarih Eren, 2018. HÜZÜN TURİZM ÇEŞİDİNE BİR ÖRNEK: KORKU EVLERİ. IVSS 2018 ULUSLARARASI MESLEKI BILIMLER SEMPOZYUMU
2-) Kurnaz Alper, Babür Tarih Eren, 2018. Flora-Fauna VE ENDEMİKTÜRLERİN EKOTURİZM ÜRÜNÜOLARAK KULLANILMASI: DATÇAYÖRESİ ÖRNEĞİ. 2. Uluslararası Mesleki Bilimler Sempozyumu
3-) Babür Tarih Eren, Kurnaz Alper, 2018. OTEL YÖNETİCİLERİNİN HELAL GIDAUYGULAMALARI İLE İLGİLİDÜŞÜNCELERİ: FETHİYE ÖRNEĞİ. 2. Uluslararası Mesleki Bilimler Sempozyumu
4-) Babür Tarih Eren, Kurnaz Alper, Akyurt Kurnaz Hande, 2017. Gastronomi Turizmi Kapsamında Çok Kültürlülüğün Rolü:Mardin Mutfağı. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
5-) Babür Tarih Eren, Gürbüz Ümit, 2017. Aşçılık Mesleğinde Yeni Trend: Kobe Bifteği ve Sous Vide. Uluslararsı Öesleki Bilimler Sempozyumu
6-) Kurnaz Alper, Babür Tarih Eren, Akyurt Kurnaz Hande, 2017. Gastronomi Eğitiminde Bir Sosyal Sorumluluk Projesi:Mengen Ulusal Aşçılık Kampı. II. ULUSLARARASI GENÇLİK ARAŞTIRMALARI KONGRESİ
7-) Babür Tarih Eren, Gürbüz Ümit, 2016. Kasaplık Hayvan Etlerinin Duyusal Özellikleri ve Yağ Asitleri Arasındaki İlişki. Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi
(B-5) Ulusal kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel,
sanatsal toplantılarda sözlü sunulan ve özet metin olarak
yayımlanan bildiri.
1-) Babür, T.E., Gürbüz, Ü., 2015. Alternatif Pişirme Yöntemlerinin Et Kalitesine Etkileri. 6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi
(C-3) Alanında tanınmış uluslararası yayınevlerince yayımlanan kitaplarda bölüm yazarlığı
1-) Babür Tarih Eren, 2021. Gastronomide Sistematik Araştırmalar/YİYECEK İÇECEK ALANINDA SOUS VIDE PİŞİRME YÖNTEMİ; SİSTEMATİK BİR DERLEME. Yayın Evi: Oğlak Yayıncılık Editör Adı: Dr. Öğr. Üy. ARMAN, A. - Öğr. Gör. ERDEM, Ö.
2-) Babür Tarih Eren, 2019. HELAL TURİZM (MUHAFAZAKAR DOSTU)/Helal .Gıda .Sertifikasyon Sistemleri. Yayın Evi: Eğitim Yayınevi Editör Adı: Prof. Dr. Nedim YÜZBAŞIOĞLU, Dr. Öğr. Ü. Pınar Çelik ÇAYLAK