Personel

Öğr.Gör.Dr. ŞEYHMUS DEMİRCAN
Öğr.Gör.Dr.
Şeyhmus Demircan
@ E-posta
seyhmusdemircan@mu.edu.tr
Telefon

Kadro Bilgileri

Görev Birimi

Muğla Meslek Yüksekokulu / Seyahat Turizm Ve Eğlence Hizmetleri Bölümü / Turizm Ve Seyahat Hizmetleri Programı

Kadro Birimi

Muğla Meslek Yüksekokulu / Seyahat Turizm Ve Eğlence Hizmetleri Bölümü / Turizm Ve Seyahat Hizmetleri Programı

Öğrenim Bilgileri

Lisans

Afyon Kocatepe Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Konaklama İşletmeciliği (Haziran 2012)

Yüksek Lisans

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı (Ağustos 2014)

Doktora

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı (Haziran 2020)

Yayin Bilgileri

(A-5) Diğer uluslararası hakemli dergide yayımlanmış makale

1-) Demircan Şeyhmus, Çeken Hüseyin, 2022. İNANÇ TURİZMİNİN YEREL KALKINMADAKİ ÖNEMİ: MİDYAT ÖRNEĞİ. TURAR Turizm ve Araştırma Dergisi
2-) Demircan Şeyhmus, Kurt Demircan Gülden, Çeken Hüseyin, Özer Çağla, 2022. Yöresel Ürünlerin Kültür Turizminin Gelişimindeki Rolü: Mardin İli Örneği. Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
3-) Demircan Şeyhmus, Çeken Hüseyin, 2017. KÜLTÜREL MİRASIN İNANÇ TURİZMİ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ: MİDYAT ÖRNEĞİ. Avrasya Bilimler Akademisi Sosyal Bilimler Dergisi

(A-7) TR Dizin kapsamındaki dergide yayımlanmış makale

1-) Demircan Şeyhmus, Dalgın Taner, Coşkun Gözde Nur, 2021. Otel İşletmelerinde Yerel Mutfak Kültürü: Mardin Örneği. Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
2-) Demircan Şeyhmus, Özer Çağla, Coşkun Gözde Nur, Çeken Hüseyin, 2019. Algılanan Destinasyon Yiyecek İçecek İmajının Tekrar Ziyarete Etkisi. Turizm Akademik Dergisi

(B-2) Uluslararası bilimsel/sanatsal toplantıda sözlü/poster olarak sunulan ve tam metni basılı/elektronik olarak yayımlanmış çalışma

1-) Atak Onur, Demircan Şeyhmus, Yaman Çağla, 2024. Mardin Film Festivali’nin Turizm Potansiyeline Yönelik Swot Analizi . 2. ULUSLARARASI MEZOPOTAMYA İNANÇ VE KÜLTÜR TURİZM KONGRESİ MARDİN
2-) Bingöl Zekeriya, Demircan Şeyhmus, Kara Ergün, 2017. Şanlıurfadaki İnanç Turizm Potansiyelinin Helal Turizm Kapsamında Değerlendirilmesi. I. Uluslararası Helal Turizm Kongresi
3-) Zorlu, Ö., Avan, A., Demircan, Ş., 2015. CONTRIBUTIONS OF COUNTRYSIDE RESTAURANTS TO RURAL TOURISM: A MANAGERIAL PERSPECTIVE. International Tourism and Hospitality Management Conference

(B-3) Uluslararası bilimsel/sanatsal toplantıda sözlü/poster şeklinde sunulan ve özet metni basılı/elektronik olarak yayımlanmış çalışma

1-) Demircan Şeyhmus, Kurt Demircan Gülden, 2024. KIRSAL RESTORANLARIN SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZME ETKİSİ: DİYARBAKIR ÖRNEĞİ. 4. international sustainable tourism congress
2-) Atak Onur, Demircan Şeyhmus, 2023. Alternatif Turizm Türlerinin Bir Bütünleyicisi Olarak Etkinlik Turizmi. 4. Turizmde Mimarlık ve Kültürel Miras Kongresi
3-) Demircan Şeyhmus, Atak Onur, 2023. Tourism Sector in Balanced and Sustainable Development. 4th International Rural Areas and Ecology Congress Within The Framework of Sustainable Devolopment
4-) Demircan Şeyhmus, Kurt Demircan Gülden, 2023. Ekonomik Değer İfade Eden Yöresel Ürünlerin Kültür Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi: Mardin Örneği. 5. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
5-) Atak Onur, Demircan Şeyhmus, Dalgın Taner, 2018. Kırsal Turizmde Kültürel Miras Unsurlarının Önemi: Çomakdağı Köyü Üzerine Bir değerlendirme. II. International Rural Tourism and Development Congress
6-) Demircan Şeyhmus, Çeken Hüseyin, 2018. Kültürel Miras ve İnanç Turizminin Yerel Kalkınmadaki Önemi: Midyat Örneği. II. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
7-) Kara Ergün, Bingöl Zekeriya, İşlek Erhan, Demircan Şeyhmus, 2017. Selimiye Köyü’nde Turizmin Etkileri Üzerine Genç İşletmecilerin Turizm Algısı. II. Uluslararası Gençlik Araştırmaları Kongresi
8-) Demircan Şeyhmus, Çeken Hüseyin, 2017. Kültürel Mirasın İnanç Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi: Midyat Örneği. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi

(B-4) Ulusal bilimsel/sanatsal toplantıda sözlü/poster olarak sunulan ve tam metni basılı/elektronik olarak yayımlanmış çalışma

1-) Demircan Şeyhmus, Kurt Demircan Gülden, 2022. Muğla İli Geriatri Turizmi. Türk Geriatri Vakfı 4. Geriatri ve Jeotermal Kaynaklar Sempozyumu
2-) Doğan, H., Güney, D., Göller, V., Demircan, Ş., 2016. ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİNİN YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDEKİ HİZMET KALİTESİNE İLİŞKİN ALGILARI: KÖTEKLİ KAMPÜSÜ ÖRNEĞİ. Uluslararası Gençlik Araştırmaları Kongresi
3-) Bulut, Ş., Demircan, Ş., Avan, A., Zorlu, Ö., 2016. KIRSAL TURİZM AMAÇLI TOPLUM TEMELLİ TURİZM UYGULAMALARININ GELİŞTİRİLMESİNDE DESTİNASYON PAZARLAMASININ ÖNEMİ. Ulusal Kırsal Turizm Sempozyumu
4-) Gündüz, C., Demircan, Ş., Keskin, H., 2016. Ekonomik Değer İfade Eden Yöresel Ürünlerin Kırsal Turizm Kapsamında İncelenmesi: Safranbolu Örneği. Kırsal Turizm Sempozyumu
5-) Demircan, Ş., Boztepe, G., Çeken, H., 2013. Kırsal Turizm Arz Potansiyelinin Swot Analizi ile Belirlenmesi: Muğla İli Örneği. Muğla Değerleri Sempozyumu

(B-5) Ulusal bilimsel/sanatsal toplantıda sözlü/poster olarak sunulan ve özet metni basılı/elektronik olarak yayımlanmış çalışma

1-) Demircan Şeyhmus, Çeken Hüseyin, 2019. Kırsal Turizm Kapsamında İnanç Turizmin Yerel Kalkınmaya Etkisi: Midyat Örneği. 8. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi

(C-3) Diğer ulusal yayınevleri tarafından yayımlanmış bilimsel kitap

1-) Atak Onur, Demircan Şeyhmus, Dalgın Taner, 2024. Akademik Bakış: Turizm Sektörü. Yayın Evi: ÖZGÜR YAYINLARI Editör Adı: ATAK ONUR, DEMİRCAN ŞEYHMUS, DALGIN TANER

(C-5) Diğer uluslararası yayınevleri tarafından yayımlanmış bilimsel kitapta bölüm

1-) Demircan Şeyhmus, Atak Onur, 2024. Akademik Bakış: Turizm Sektörü/Turizm ve Ekonomi. Yayın Evi: ÖZGÜR YAYINLARI Editör Adı: ATAK ONUR, DEMİRCAN ŞEYHMUS, DALGIN TANER
2-) Kurt Demircan Gülden, Demircan Şeyhmus, 2023. Turizmde Değişim ve Yeni Arayışlar/Diaspora Turizmi. Yayın Evi: Özgür Yayınları Editör Adı: Dalgın Taner, Civelek Makbule
3-) Demircan Şeyhmus, 2023. Turizmde Değişim ve Yeni Arayışlar/Film ve Dizi Turizmi. Yayın Evi: Özgür Yayınları Editör Adı: Dalgın Taner, Civelek Makbule
4-) Demircan Şeyhmus, Çeken Hüseyin, 2021. Turizmde Güncel Yaklaşımlar/Terörün Gölgesinde Turizm. Yayın Evi: Eğitim Yayınevi Editör Adı: Cemil Gündüz
5-) Demircan Şeyhmus, 2016. Sürdürülebilir Turizm Temel Kavramlar ve İlkeler/Sürdürülebilirliğin Boyutları (Çevresel, Sosyal, Kültürel ve Ekonomik Boyutları). Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Hüseyin Çeken

(D-11) Diğer uluslararası yayınevi tarafından yayımlanmış kitapta editörlük

1-) AKADEMİK BAKIŞ: TURİZM SEKTÖRÜ. 2024. Hakemlik Sayısı:

(D-13) Ulusal/uluslararası hakemsiz bilimsel/sanatsal dergilerde editörlük/konuk editörlük

1-) Geriatri ve Geriatrik Nöropsikiyatri Dergisi Türk Geriatri Vakfı 4. Geriatri ve Jeotermal Kaynaklar Sempozyumu (Muğla İli Geriatri Turizmi). 2022. Hakemlik Sayısı:

(D-16) Diğer uluslararası hakemli dergilerde hakemlik

1-) Journal of Aviation. 2023. Hakemlik Sayısı: 1

(E-2) SCIE, SSCI veya AHCI tarafından taranan dergide yapılan atıf

1-) Otel İşletmelerinde Yerel Mutfak Kültürü: Mardin Örneği - Atıf Yılı: 2024 Atıf Sayısı: 1
2-) Sürdürülebilir Turizm Temel Kavramlar ve İlkeler/Sürdürülebilirliğin Boyutları (Çevresel, Sosyal, Kültürel ve Ekonomik Boyutları) - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 2
3-) Sürdürülebilir Turizm Temel Kavramlar ve İlkeler/Sürdürülebilirliğin Boyutları (Çevresel, Sosyal, Kültürel ve Ekonomik Boyutları) - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 1

(E-3) ESCI, Scopus veya SPORT Discus kapsamındaki dergide yapılan atıf

1-) Sürdürülebilir Turizm Temel Kavramlar ve İlkeler/Sürdürülebilirliğin Boyutları (Çevresel, Sosyal, Kültürel ve Ekonomik Boyutları) - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
2-) Sürdürülebilir Turizm Temel Kavramlar ve İlkeler/Sürdürülebilirliğin Boyutları (Çevresel, Sosyal, Kültürel ve Ekonomik Boyutları) - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1

(E-4) TR Dizin kapsamındaki dergide yapılan atıf

1-) İNANÇ TURİZMİNİN YEREL KALKINMADAKİ ÖNEMİ: MİDYAT ÖRNEĞİ - Atıf Yılı: 2024 Atıf Sayısı: 2
2-) Algılanan Destinasyon Yiyecek İçecek İmajının Tekrar Ziyarete Etkisi - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
3-) Sürdürülebilir Turizm Temel Kavramlar ve İlkeler/Sürdürülebilirliğin Boyutları (Çevresel, Sosyal, Kültürel ve Ekonomik Boyutları) - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 3
4-) İNANÇ TURİZMİNİN YEREL KALKINMADAKİ ÖNEMİ: MİDYAT ÖRNEĞİ - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
5-) Algılanan Destinasyon Yiyecek İçecek İmajının Tekrar Ziyarete Etkisi - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
6-) Otel İşletmelerinde Yerel Mutfak Kültürü: Mardin Örneği - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
7-) Sürdürülebilir Turizm Temel Kavramlar ve İlkeler/Sürdürülebilirliğin Boyutları (Çevresel, Sosyal, Kültürel ve Ekonomik Boyutları) - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1

(E-5) Diğer uluslararası hakemli dergide yapılan atıf

1-) Sürdürülebilir Turizm Temel Kavramlar ve İlkeler/Sürdürülebilirliğin Boyutları (Çevresel, Sosyal, Kültürel ve Ekonomik Boyutları) - Atıf Yılı: 2024 Atıf Sayısı: 1
2-) Otel İşletmelerinde Yerel Mutfak Kültürü: Mardin Örneği - Atıf Yılı: 2024 Atıf Sayısı: 2
3-) Sürdürülebilir Turizm Temel Kavramlar ve İlkeler/Sürdürülebilirliğin Boyutları (Çevresel, Sosyal, Kültürel ve Ekonomik Boyutları) - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
4-) Otel İşletmelerinde Yerel Mutfak Kültürü: Mardin Örneği - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 2
5-) Sürdürülebilir Turizm Temel Kavramlar ve İlkeler/Sürdürülebilirliğin Boyutları (Çevresel, Sosyal, Kültürel ve Ekonomik Boyutları) - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
6-) Sürdürülebilir Turizm Temel Kavramlar ve İlkeler/Sürdürülebilirliğin Boyutları (Çevresel, Sosyal, Kültürel ve Ekonomik Boyutları) - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
7-) Otel İşletmelerinde Yerel Mutfak Kültürü: Mardin Örneği - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
8-) Algılanan Destinasyon Yiyecek İçecek İmajının Tekrar Ziyarete Etkisi - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
9-) Sürdürülebilir Turizm Temel Kavramlar ve İlkeler/Sürdürülebilirliğin Boyutları (Çevresel, Sosyal, Kültürel ve Ekonomik Boyutları) - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
10-) Sürdürülebilir Turizm Temel Kavramlar ve İlkeler/Sürdürülebilirliğin Boyutları (Çevresel, Sosyal, Kültürel ve Ekonomik Boyutları) - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 1
11-) Sürdürülebilir Turizm Temel Kavramlar ve İlkeler/Sürdürülebilirliğin Boyutları (Çevresel, Sosyal, Kültürel ve Ekonomik Boyutları) - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 2
12-) KIRSAL TURİZM AMAÇLI TOPLUM TEMELLİ TURİZM UYGULAMALARININ GELİŞTİRİLMESİNDE DESTİNASYON PAZARLAMASININ ÖNEMİ - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 1

(E-6) Diğer ulusal hakemli dergide yapılan atıf

1-) İNANÇ TURİZMİNİN YEREL KALKINMADAKİ ÖNEMİ: MİDYAT ÖRNEĞİ - Atıf Yılı: 2024 Atıf Sayısı: 2
2-) İNANÇ TURİZMİNİN YEREL KALKINMADAKİ ÖNEMİ: MİDYAT ÖRNEĞİ - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
3-) Sürdürülebilir Turizm Temel Kavramlar ve İlkeler/Sürdürülebilirliğin Boyutları (Çevresel, Sosyal, Kültürel ve Ekonomik Boyutları) - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
4-) İNANÇ TURİZMİNİN YEREL KALKINMADAKİ ÖNEMİ: MİDYAT ÖRNEĞİ - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
5-) Sürdürülebilir Turizm Temel Kavramlar ve İlkeler/Sürdürülebilirliğin Boyutları (Çevresel, Sosyal, Kültürel ve Ekonomik Boyutları) - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1

(E-7) BKCI veya SENSE kapsamındaki kitapta yapılan atıf

1-) Algılanan Destinasyon Yiyecek İçecek İmajının Tekrar Ziyarete Etkisi - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
2-) Sürdürülebilir Turizm Temel Kavramlar ve İlkeler/Sürdürülebilirliğin Boyutları (Çevresel, Sosyal, Kültürel ve Ekonomik Boyutları) - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
3-) Algılanan Destinasyon Yiyecek İçecek İmajının Tekrar Ziyarete Etkisi - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1

(E-8) Diğer ulusal/uluslararası kitapta yapılan atıf

1-) Sürdürülebilir Turizm Temel Kavramlar ve İlkeler/Sürdürülebilirliğin Boyutları (Çevresel, Sosyal, Kültürel ve Ekonomik Boyutları) - Atıf Yılı: 2024 Atıf Sayısı:
2-) Yöresel Ürünlerin Kültür Turizminin Gelişimindeki Rolü: Mardin İli Örneği - Atıf Yılı: 2024 Atıf Sayısı:
3-) İNANÇ TURİZMİNİN YEREL KALKINMADAKİ ÖNEMİ: MİDYAT ÖRNEĞİ - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı:
4-) Sürdürülebilir Turizm Temel Kavramlar ve İlkeler/Sürdürülebilirliğin Boyutları (Çevresel, Sosyal, Kültürel ve Ekonomik Boyutları) - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı:
5-) Sürdürülebilir Turizm Temel Kavramlar ve İlkeler/Sürdürülebilirliğin Boyutları (Çevresel, Sosyal, Kültürel ve Ekonomik Boyutları) - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı:
6-) Algılanan Destinasyon Yiyecek İçecek İmajının Tekrar Ziyarete Etkisi - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı:
7-) Sürdürülebilir Turizm Temel Kavramlar ve İlkeler/Sürdürülebilirliğin Boyutları (Çevresel, Sosyal, Kültürel ve Ekonomik Boyutları) - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı:

(G-2) Uluslararası kuruluşlarca desteklenen ve tamamlanmış projede araştırmacı almak

1-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Araştırmacı. Konu: Gençliğin Sorunları ve Geleceğinin Tartışıldığı Akademik Bir Platform. Proje Türü: Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi. II. Uluslararası Gençlik Araştırmaları Kongresi. 2016-2017

(İ-1) Doğrudan topluma hizmet amacı güden ve topluma açık şekilde gerçekleştirilen söyleşi, panel, konferans, seminer, gezi vb. etkinlikler kapsamında görev almak

1-) Türk Geriatri Vakfı IV. Geriatri ve Jeotermal Kaynaklar Sempozyumu. 2022

(S-2) Karma sanat etkinliklerine katılma. *(sergi, proje, uygulama, tasarım, gösteri, uluslararası dijital oyun platformlarında 10 kişiden fazla ekiple yapılmış özgün dijital oyun tasarımı projesi yayınlama vb.)

1-) SERGİLER/Karma sergiler /. 2017. Yaşanamış Kültürel Varlıklardan Oluşan Karma Sergisi

Verdiği Dersler

İŞY1837 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

İŞLETME YÖNETİMİ

PZR2502 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

TURİZM PAZARLAMASI

TOİ1017 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

OTEL İŞLETMECİLİĞİ

TOİ1803 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

ÖN BÜRO HİZMETLERİ

TOİ1806 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

OTEL İŞLETMECİLİĞİ

TOİ2013 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

TURİZM EKONOMİSİ

TOİ2912 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

TURİZM EKONOMİSİ

TSH1012 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

MESLEK STAJI (40 İŞ GÜNÜ)

TSH1501 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

ÖZEL İLGİ TURİZMİ

TSH1508 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM

TSH1512 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

MESLEK STAJI (20 İŞ GÜNÜ)

TSH2006 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

REHBERLİK HİZMETLERİ

TSH2510 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

GÜNCEL TURİZM SORUNLARI

YDB2807 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

MESLEKİ YABANCI DİL I* (İNGİLİZCE)

YDB2808 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

MESLEKİ YABANCI DİL II* (İNGİLİZCE)

İŞY1837 2023-2024 Bahar Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

İŞLETME YÖNETİMİ

TOİ1011 2023-2024 Bahar Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

ÖN BÜRO UYGULAMALARI

TOİ2013 2023-2024 Bahar Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

TURİZM EKONOMİSİ

İŞY1837 2024-2025 Güz

İŞLETME YÖNETİMİ

TOİ1017 2024-2025 Güz

OTEL İŞLETMECİLİĞİ

TOİ1803 2024-2025 Güz

ÖN BÜRO HİZMETLERİ

TOİ2013 2024-2025 Güz

TURİZM EKONOMİSİ

TSH1501 2024-2025 Güz

ÖZEL İLGİ TURİZMİ

YDB2807 2024-2025 Güz

MESLEKİ YABANCI DİL I* (İNGİLİZCE)

PZR2502 2023-2024 Bahar

TURİZM PAZARLAMASI

TOİ2912 2023-2024 Bahar

TURİZM EKONOMİSİ

TSH1012 2023-2024 Bahar

MESLEK STAJI (40 İŞ GÜNÜ)

TSH1508 2023-2024 Bahar

SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM

TSH1512 2023-2024 Bahar

MESLEK STAJI (20 İŞ GÜNÜ)

TSH2006 2023-2024 Bahar

REHBERLİK HİZMETLERİ

YDB2808 2023-2024 Bahar

MESLEKİ YABANCI DİL II* (İNGİLİZCE)

İŞY1837 2023-2024 Güz

İŞLETME YÖNETİMİ

TOİ1011 2023-2024 Güz

ÖN BÜRO UYGULAMALARI

TOİ1803 2023-2024 Güz

ÖN BÜRO HİZMETLERİ

TOİ2013 2023-2024 Güz

TURİZM EKONOMİSİ

YDB2807 2023-2024 Güz

MESLEKİ YABANCI DİL I* (İNGİLİZCE)

TOİ1806 2022-2023 Bahar

OTEL İŞLETMECİLİĞİ

TOİ2912 2022-2023 Bahar

TURİZM EKONOMİSİ

TSH1012 2022-2023 Bahar

MESLEK STAJI (40 İŞ GÜNÜ)

TSH1512 2022-2023 Bahar

MESLEK STAJI (20 İŞ GÜNÜ)

TSH2006 2022-2023 Bahar

REHBERLİK HİZMETLERİ

YDB2808 2022-2023 Bahar

MESLEKİ YABANCI DİL II* (İNGİLİZCE)

İŞY1837 2022-2023 Güz

İŞLETME YÖNETİMİ

TOİ1017 2022-2023 Güz

OTEL İŞLETMECİLİĞİ

TOİ1803 2022-2023 Güz

ÖN BÜRO HİZMETLERİ

TOİ2013 2022-2023 Güz

TURİZM EKONOMİSİ

TOİ2521 2022-2023 Güz

ARAŞTIRMA YÖNTEM VE TEKNİKLERİ