(B-1) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan bildiri
1-) Atabey Selma, Işık Selim, 2018. Evaluation of Culinary Culture and Local Foods by Local People, Fethiye Sample. International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research
(B-4) Ulusal kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan bildiri
1-) Çakır, H.A., Işık, S., 2016. Otel Mutfaklarının Ergonomik Açıdan İncelenmesi: İşgören Görüşüne Başvuru. Gastronomi Turizm Kongresi
(B-5) Ulusal kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel,
sanatsal toplantılarda sözlü sunulan ve özet metin olarak
yayımlanan bildiri.
1-) Korkmaz, N., Özaltın Türker, G., Türker, A., Işık, S., 2016. Agro- Turizm Kapsamında Narın Turistik Ürün Olarak Kullanımı: Ortaca Örneği. 5. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi
(G-4) TÜBİTAK, TÜBA, KOSGEB, (1002 ve 3001 hariç tüm
projeler)SBB, Bakanlıklar vb. kamu kurumları veya özel
kuruluşlarca desteklenen ve tamamlanan projede görev
(araştırmacı, eğitmen, danışman vb. olarak)
1-) Proje Durum: Devam Ediyor. Projedeki Görev: Danışman. Konu: Otel çalışanlarının Covid - 19 pandemisine bakış açısı ve stres ilişkisi . Proje Türü: TÜBİTAK PROJESİ. Otel Çalışanlarında Covid -19 Risk Algısı Stres İlişkisi . 2021--1