Personel

Prof.Dr. HULUSİ DOĞAN
Prof.Dr.
Hulusi Doğan
@ E-posta
hulusidogan@mu.edu.tr
Telefon
0252 211 5681

Kadro Bilgileri

Görev Birimi

Turizm Fakültesi

Kadro Birimi

Turizm Fakültesi / Yiyecek Ve İçecek İşletmeciliği Bölümü / Yiyecek Ve İçecek İşletmeciliği Abd

Öğrenim Bilgileri

Lisans

Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi İngilizce İşletme 02.06.1994

Yüksek Lisans

Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme 11.02.2000

Doktora

Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme 24.09.2003

Yayin Bilgileri

(A-1) SCI veya SCI Expanded, SSCI, AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanan tam makale

1-) Doğan Hulusi, 2018. Russian and German Tourist Potential and Satisfaction in Sustainable Competitive Advantage of Alanya Destination. Tourismos: An International Multidisciplinary Journal of Tourism
2-) Doğan Hulusi, 2018. Mutfakta Kadının Rolü ve Yenilikçi Yaklas¸ımına Yönelik Mugˆla I·l Merkezinde Bir Aras¸tırma. Journal of Tourism and Gastronomy Studies
3-) Doğan Hulusi, Nebioğlu Oğuz, 2015. A Comparative Study For Green Management Practices in Rome and Alanya Restaurants From Managerial Perspectives. Journal of Tourism and Gastronomy Studies
4-) Doğan Hulusi, 2012. Yerel Halkın Isparta Turizmine Yönelik Görüşleri Üzerine Bir Araştırma. Süleyman Demirel Üniversitesi İİBF Dergisi

(A-3) ÜAK Tarafından Kabul edilmiş olan uluslararası alan indeksleri tarafından taranan dergilerde yayınlanan tam makale

1-) Doğan Hulusi, Eser Mümin, 2015. Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Öğrencilerinin Tükenmişlik Düzeyinin Belirlenmesine Yönelik Bir Çalışma. Elektronik Mesleki Gelişim ve Araştırma Dergisi

(A-5-Eski) Ulusal hakemli dergilerde yayımlanmış tam makale

1-) Doğan Hulusi, 2012. Örgüt İklimi ve İş Tatmini İlişkisi: Hemşirelere Yönelik Karşılaştırmalı Bir Analiz Çalışması. Uluslararası İktisadi ve İdari İncelemeler Dergisi,

(B-1) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan bildiri

1-) Doğan Hulusi, Aktan Volkan, 2017. Tarihten Sanata Ve Turizme Bir Kültür Hazinesi: Gaffur’un Pijaması Ve Sümerbank Basma Fabrikası Desenleri. Uluslararası Kültürel Miras ve Turizm Kongresi
2-) Doğan Hulusi, Aktan Volkan, 2017. Sakin Şehir, Gastronomi ve Cezaevi Turizmi Üçgeninde Yenipazar: Bir Ünlünün Plansız Turizm Pazarlaması. VI. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu
3-) Doğan Hulusi, Güney Derya, Göller Vedat, Doğan İlknur, 2016. Tourism Students’ Environmental Concerns And Willingness To Pay More For Green Products In The Restaurant Industry: A Comparison Between Turkish And Portuguese Tourism Students. The 7th Multidisciplinary Academic Conference in Prague
4-) Doğan Hulusi, Güney Derya, Göller Vedat, Demircan Şeyhmus, 2016. Üniversite Gençliğinin Yiyecek İçecek İşletmelerindeki Hizmet Kalitesine İlişkin Algıları: Kötekli Kampüsü Örneği. ULUSLARARSI GENÇLİK ARAŞTIRMALARI KONGRESİ
5-) Doğan Hulusi, Ünlü Ahmet, Akşit Adnan, 2014. An Empirical Research Study in the Textile Sector for the Relationship Between Emotional Burnout and Anger. IASSR

Verdiği Dersler

İKT4917 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

Organization Theory

KON3901 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

Turizm Sektöründe Girişimcilik

KON4904 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

Turizm İşletmelerinde Örgütsel Davranış

KON4905 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

Turizm İşletmelerinde Stratejik Yönetim

KON4911 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

Turizm İşletmelerinde Yenilik Yönetimi

UTF3514 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

International Economic Organizations

YİŞ2512 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Yönetim ve Organizasyon

KON3901 2023-2024 Bahar Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

Turizm Sektöründe Girişimcilik

KMY 5512 2024-2025 Güz

Kültürel Miras Yönetiminde Turizm – Arkeolojik Alan İlişkisi

KON3901 2024-2025 Güz

Turizm Sektöründe Girişimcilik

KON4911 2024-2025 Güz

Turizm İşletmelerinde Yenilik Yönetimi

YEG 5525 2024-2025 Güz

Yönetim ve Organizasyon

KMY 5512 2023-2024 Bahar

Kültürel Miras Yönetiminde Turizm – Arkeolojik Alan İlişkisi

KON4904 2023-2024 Bahar

Turizm İşletmelerinde Örgütsel Davranış

UTF3514 2023-2024 Bahar

International Economic Organizations

YEG 5510 2023-2024 Bahar

Yenilikçi Düşünce ve Stratejik Yönetim

YİŞ2512 2023-2024 Bahar

Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Yönetim ve Organizasyon

KMY 5512 2023-2024 Güz

Kültürel Miras Yönetiminde Turizm – Arkeolojik Alan İlişkisi

KON3503 2023-2024 Güz

Turizm Sektöründe Girişimcilik

KON4911 2023-2024 Güz

Turizm İşletmelerinde Yenilik Yönetimi

YEG 5099 2023-2024 Güz

Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği

KMY 5512 2022-2023 Bahar

Kültürel Miras Yönetiminde Turizm – Arkeolojik Alan İlişkisi

KON2010 2022-2023 Bahar

Otel İşletmeciliği Yönetimi ve Organizasyonu

YEG 5510 2022-2023 Bahar

Yenilikçi Düşünce ve Stratejik Yönetim

İKT4917 2022-2023 Güz

Organization Theory

KMY 5512 2022-2023 Güz

Kültürel Miras Yönetiminde Turizm – Arkeolojik Alan İlişkisi

KON3901 2022-2023 Güz

Turizm Sektöründe Girişimcilik

KON4001 2022-2023 Güz

Turizm İşl. Stratejik Yönetim

YEG 5099 2022-2023 Güz

Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği