(A-1) SCI veya SCI Expanded, SSCI, AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanan tam makale
1-) Metin Cansu, Alparslan Yunus, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Ekşi Zerrin, Baygar Taçnur, 2021. Assessment of the effects of sex and harvesting season on lipid and fatty acid composition of Sparidae species. Lipids
2-) Yabanlı Murat, Şener İdris, Yozukmaz Aykut, Öner Süleyman, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, 2021. Heavy metals in processed seafood products from Turkey: risk assessment for the consumers. Environmental Science and Pollution Research
3-) Taşkaya Latif, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Metin Cansu, Alparslan Yunus, 2018. The effect of lavender (Lavandula stoechas) on the shelf life of a traditional food: hamsi kaygana. Food Science and Technology
4-) Alparslan Yunus, Metin Cansu, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Baygar Taçnur, Günlü Ali, Baygar Tuba, 2017. Combined effect of orange peel essential oil and gelatin coating on the quality and shelf life of shrimps. JOURNAL OF FOOD SAFETY AND FOOD QUALITY
5-) Alparslan, Y., Yapıcı, H.H., Metin, C., Baygar, T., Günlü, A., Baygar, T., 2016. Quality assessment of shrimps preserved with orange leaf essential oil incorporated gelatin. LWT - Food Science and Technology
6-) Aplarslan, Y., Hasanhocaoğlu Yapıcı, H., Metin, C., Baygar, T., 2014. Determination of meat quality of sea bass (Dicentrarchus labrax) sold at different selling areas. Emirates Journal of Food and Agriculture
7-) Alparslan, Y., Baygar, T., Baygar, T., Hasanhocaoğlu Yapıcı, H., Metin, C., 2014. Effects of Gelatin-Based Edible Films Enriched with Laurel Essential Oil on the Quality of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets During Refrigerated Storage. Food Technology and Biotechnology
(A-2) SCI veya SCI-Expanded , SSCI, AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar
1-) Hasanhocaoğlu Yapıcı, H., Yapıcı, S., Ağdamar, S., Acar, Ü., 2015. Occurrence of the Erythrean invader Pteragoguspelycus Randall, 1981 (Teleostei: Labridae) in the eastern Aegean sea. Journal of Applied Ichthyology
(A-5) SCI veya SCI Expanded, SSCI, AHCI dışındaki uluslararası indexler tarafından taranan dergilerde yayımlanan tam makale
1-) Alparslan Yunus, Metin Cansu, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Ekşi Zerrin, Ateş Ümran, Baygar Taçnur, 2019. Nutritional Composition and Fatty Acid Profile of Commercially Important Mullet Species in the Köyceğiz Lagoon. Aquatic Sciences and Engineering
2-) Alparslan Yunus, Baygar Taçnur, Metin Cansu, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Baygar Tuba, 2019. The Role of Gelatin-Based Film Coating Combined with Orange Peel Essential Oil on the Quality of Refrigerated Shrimp. Acta Aquatica Turcica
3-) Alparslan Yunus, Metin Cansu, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Baygar Taçnur, 2017. DETERMINATION OF SENSORY, CHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL QUALITY OF DIFFERENT MULLET (MUGILIDAE) SPECIES CAUGHT FROM KÖYCEĞİZ LAGOON. Journal of Aquaculture Engineering and Fisheries Research
4-) Taşkaya, L., Alparslan, Y., Hasanhocaoğlu Yapıcı, H., Metin, C., Baygar, T., 2016. Determination of shelf life of Gibel Carp (Carassius gibelio, Bloch 1782) marinades in different sauces stored at 4 ºC. . Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences
5-) Yabanlı, M., Alparslan, Y., Hasanhocaoğlu Yapıcı, H., Yapıcı, S., Yozukmaz, A., 2016. Determination of Heavy Metal Content in Commercial Marine Fish Hunted From South East of Aegean Sea and Their Potential Risk For Public Health. Caspian Journal of Environmental Sciences (CJES)
6-) Hasanhocaoğlu Yapıcı, H., Baygar, T., Alparslan, Y., Metin, C., 2015. Günlük Ağacı (Liquidambar orientalis) Yapraklarından Elde Edilen Ekstraktın Kültür Levreğinin (Dicentrarchus labrax) Raf Ömrü Ve Et Kalitesi Üzerine Etkisi. Journal of Food and Health Science
7-) Alparslan, Y., Baygar, T., Hasanhocaoğlu Yapıcı, H., Metin, C., 2013. Effects of scale and skin on chemical and sensory quality of marinated sea bass filets (Dicentrarchus labrax, L. 1758) in sunflower oil during storage at 4ºC. Emirates Journal of Food Agriculture
8-) Alparslan, Y., Gürel, Ç., Metin, C., Hasanhocaoğlu Yapıcı, H., Baygar, T., 2012. Determination of Sensory and Quality Changes at Treated Sea Bass (Dicentrarchus labrax) During Cold-Storage. Journal of Food Processing & Technology
(A-7) ULAKBİM tarafından taranan ulusal hakemli dergilerde
yayımlanmış makale
1-) Yabanlı Murat, Yozukmaz Aykut, Şener İdris, Çoker Tülin, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Çetin Kasa Esra, 2022. Heavy Metal Contamination Status and Risk Assessment in Surface Sediments of Köyceğiz Lagoon Estuary System (KLES) (South-West Anatolia). Acta Aquatica Turcica
(A-8) Ulusal hakemli dergilerde yayımlanmış tam makale
1-) Alparslan Yunus, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Baygar Taçnur, 2013. ORTAM ŞARTLARINDA 23 4 C BİRDEN FAZLA UYGULANAN ÇÖZÜNDÜRME İŞLEMİNİN LEVREK BALIĞI Dicentrarchus labrax L 1758 NIN ET KALİTESİNE ETKİSİ. Journal of FisheriesSciences.com
(B-1) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan bildiri
1-) Yabanlı Murat, Yozukmaz Aykut, Şener İdris, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Çetin Esra, 2018. The Evalation pf Physico-Chemical and Microbiological Water Quality of İztuzu Beach (Caretta caretta Beach). MarFresh
2-) Alparslan Yunus, Metin Cansu, Baygar Tuba, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Baygar Taçnur, 2018. Total henolic Components and Antioxidant Properties of Grape (Vitis vinifero L.) Seed Oil Comibined with Gelatin and Effect on Peroxide Value of Shrimp. 3rd International Congress on Applied Ichtylogy Aquatic Environment
(B-2) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi
bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve
özet metin olarak yayımlanan bildiri.
1-) Baygar Taçnur, Alparslan Yunus, Metin Cansu, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Baygar Tuba, 2018. Evaluating the Effects of Freezing and Thawing Under Different Conditions on the Skin and Meat Color of Seabass. International Agricultural Science Congress
2-) Yabanlı Murat, Yozukmaz Aykut, Şener İdris, Öner Süleyman, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, 2018. Risk Assessment of Consumer Health by Determination of Heavy Metals Concentrations in Marinated and Smoked Seafood. The 4th International Symposium on Eurosian Biodiversity
3-) Metin Cansu, Alparslan Yunus, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Baygar Taçnur, Ateş Ümran, Ekşi Zerrin, 2016. Proximate and Fatty Acid Composition of Mullet Species Catched from Köyceğiz Lagoon. FABA International Symposium on Fisheries and Aquatic Science
4-) Alparslan Yunus, Metin Cansu, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Baygar Tuba, Günlü Ali, Baygar Taçnur, 2016. Evaluating The Industrial Waste Products Of Orange A Natural Preservative On Shrimp Melanosis. Symposium on Euroasian Biodiversity
5-) Alparslan Yunus, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Metin Cansu, Günlü Ali, Baygar Taçnur, 2016. Effects of Orange Peel Citrus sinensis L Osbeck Essential Oil Combined with Gelatin Coatings On the Quality and Shelf Life of Shrimp Parapenaeus longirostris L 1846. FABA International Symposium on Fisheries and Aquatic Science
6-) Metin Cansu, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Alparslan Yunus, Baygar Taçnur, 2016. Do Not Afraid Of Jellyfish Blooms Use It For Healthy Eating. 5th International Jellyfish Bloom Symposium
7-) Türk N, Yabanlı Murat, Alparslan Yunus, Aydın Ma, Baygar Taçnur, Metin Cansu, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, 2013. Isolation Of Listeria Monocytogenes From Bivalve Molluscs And Sea Waters. The First International Fisheries Symposium in Northern Cyprus
8-) Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Metin Cansu, Alparslan Yunus, Baygar Taçnur, 2012. Why We Consume Seafood Insufficient. Turkey-Japan Marine Forum, Harmonization of Biodiversity and Marine Industries
(B-3) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi
bilimsel, sanatsal toplantılarda poster şeklinde sunulan
ve özet metin olarak yayımlanan bildiri.
1-) Baygar Taçnur, Alparslan Yunus, Metin Cansu, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Ekşi Zerrin, 2018. The Effect of Freezing and Thawing Under Different Conditions on the Skin and Meat Color of Seabream. International GAP Agriculture and Livestock Congress
2-) Alparslan Yunus, Metin Cansu, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Ekşi Zerrin, Baygar Taçnur, 2018. The Effect of Reapeated Freeze-thaw Cycles Process on the Fattyacid Profile of Seabream (Sparus aurata). International Agricultural Science Congress
3-) Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Taşkaya Latif, Alparslan Yunus, Metin Cansu, Baygar Taçnur, 2018. SSOs of some important fish species. 3rd International Congress on Applied Ichthyology Aquatic Environment
4-) Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Taşkaya Latif, Metin Cansu, Alparslan Yunus, 2017. Usage of bacteria and their metabolites in seafood processing technology. The 3rd International Symposium on EuroAsian Biodiversity (SEAB)
5-) Metin Cansu, Baygar Taçnur, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Alparslan Yunus, 2017. Nutritional composition of a green macroalgae and ist usage potantial as seaweed tea. 4. International Conference on Cocoa Coffee and Tea
6-) Kara Demet, Alparslan Yunus, Metin Cansu, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Baygar Taçnur, 2017. Fish Meatball From By-product of Sea bass (Dicentrarchus labrax L.1758) Fillet Processing.. 2nd International Congress on Advances in Veterinary Sciences Technics (ICAVST)
7-) Alparslan Yunus, Metin Cansu, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Baygar Taçnur, Yabanlı Murat, 2014. Production Of Meatball Of Silver Crucian Carp Carassius gibelio Bloch 1782 And Sensory Evaluation Of The Product. 1st International Symposium on Aquatic Science and Technology
8-) Alparslan Yunus, Baygar Tuba, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Metin Cansu, Baygar Taçnur, 2013. Farklı Soslarda Buzdolabı Şartlarında 4 1 C Depolanan Gümüşi Havuz Balığı Carassius gibelio Bloch 1782 Marinatlarında Meydana Gelen Kalite Değişimleri ve Raf Ömrünün Belirlenmesi. 4. Gıda Güvenliği Kongresi
9-) Metin Cansu, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Alparslan Yunus, Baygar Taçnur, 2013. Balığa Güvenmiyor Musunuz. 4. Gıda Güvenliği Kongresi
10-) Alparslan Yunus, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Metin Cansu, Baygar Taçnur, Yabanlı Murat, 2013. Determination Of Meat Quality Of Sea Bass Dicentrarchus labrax Sold At Different Salesroom Of Fish İn Mugla Province Turkey. The First International Fisheries Symposium in Northern Cyprus
11-) Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Metin Cansu, Alparslan Yunus, Taşkaya Latif, 2013. Su Ürünleri Sektöründe Gıda Güvenliği. 4. Gıda Güvenliği Kongresi
12-) Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Metin Cansu, Alparslan Yunus, 2013. Antioxidant and seafood. The First International Fisheries Symposium in Northern Cyprus
13-) Alparslan Yunus, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Demirtaş Ayşe, 2010. Status Of Fisheries In Turkish Food Sector. 1st International Congress on Food Technology
(B-5) Ulusal kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel,
sanatsal toplantılarda sözlü sunulan ve özet metin olarak
yayımlanan bildiri.
1-) Babur Zehra, Baygar Taçnur, Metin Cansu, Alparslan Yunus, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, 2019. Levrek balığı (Dicentrarchus labrax L.1758)’nın pastırma olarak değerlendirilmesi. 20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
2-) Ekşi Zerrin, Baygar Taçnur, Alparslan Yunus, Metin Cansu, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, 2019. Levrek Balığı Fileto ve Omurgasından Toz Çorba Üretimi ve Kalitesinin Belirlenmesi. 20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
3-) Alparslan Yunus, Metin Cansu, Baygar Tuba, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Baygar Taçnur, 2017. Farklı Çözündürme Metotlarının Jelatin ile Glaze Edilmiş Karideslerin Kalitesi Üzerine Etkisi.. 19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
4-) Alparslan Yunus, Günlü Ali, Baygar Tuba, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Metin Cansu, 2015. Portakal Yaprağı Esansiyel Yağı İçeren Jelatin Film Kaplamaların Karideslerin Kalitesi ve Raf Ömrü Üzerine Etkisi. 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
5-) Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Metin Cansu, Alparslan Yunus, Baygar Taçnur, Taşkaya Latif, 2013. Günlük Ağacından Liquidambar orientalis Elde Edilen Sığlanın Kültür Levreğinin Dicentrarchus labrax Raf Ömrü ve Et Kalitesi Üzerine Olan Etkisinin Belirlenmesi. 17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
6-) Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Alparslan Yunus, Baygar Taçnur, Yıldız Duygu, 2011. Muğla İlinde Farklı Satış Yerlerinde Satılan Kupes Boops boops Balıklarının Kalitelerinin Tespiti. 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
(B-6) Ulusal kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel,
sanatsal toplantılarda poster şeklinde sunulan ve özet
metin olarak yayımlanan bildiri.
1-) Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Metin Cansu, Alparslan Yunus, Taşkaya Latif, 2017. Akıllı Ambalajların Su Ürünlerinde Kullanımı.. 19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
2-) Baygar Tuba, Alparslan Yunus, Baygar Taçnur, Metin Cansu, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, 2017. Su Ürünleri Gıda Kalitesi Üzerine Patojenik Bakterilerin Etkisi ve Moleküler İdentifikasyon Yöntemleri.. 19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
3-) Alparslan Yunus, Metin Cansu, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Baygar Taçnur, 2017. Yenilebilir Jelatin ve Esansiyel Yağların Su Ürünlerinde Kullanımı.. 19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
4-) Yapıcı Sercan, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Alparslan Yunus, Metin Cansu, Taşkaya Latif, Filiz Halit, 2015. Sürdürülebilir Balıkçılık Yönetimi Ve Gıda Güvenliği Açısından Eko etiket Uygulamaları. 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
5-) Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Taşkaya Latif, Metin Cansu, Alparslan Yunus, 2015. Balıklarda Mikrobiyolojik Bozulma Ve Gıda Zehirlenmeleri. 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
6-) Metin Cansu, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Alparslan Yunus, 2015. Denizel Kaynaklı Kozmesötikler. 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
7-) Metin Cansu, Hasanhocaoğlu Yapıcı Hatice, Alparslan Yunus, Baygar Taçnur, 2013. Bazı Makro Alglerin Endüstriyel Alanda Değerlendirilmesi. 17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
(D-10) SCI veya SCI-Expanded, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde hakemlik
1-) LWT-Food Science and Technology. 2023. Hakemlik Sayısı: 1
2-) LWT-Food Science and Technology. 2022. Hakemlik Sayısı: 1
3-) LWT-Fodd Science and Technology. 2021. Hakemlik Sayısı: 1
4-) LWT-Fodd Science and Technology. 2021. Hakemlik Sayısı: 1
5-) LWT-Fodd Science and Technology. 2021. Hakemlik Sayısı: 1
6-) LWT-Fodd Science and Technology. 2020. Hakemlik Sayısı: 3
7-) Journal Of Chemistry. 2020. Hakemlik Sayısı: 1
8-) LWT-Fodd Science and Technology. 2019. Hakemlik Sayısı: 4
9-) LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY. 2018. Hakemlik Sayısı: 1
10-) LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY. 2017. Hakemlik Sayısı: 3
11-) LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY. 2016. Hakemlik Sayısı: 6
12-) Journal of Essential Oil Bearing Plants. 2016. Hakemlik Sayısı: 1
(D-11) SCI veya SCI-Expanded, SSCI ve AHCI dışındaki uluslararası indexlerde taranan dergilerde hakemlik
1-) International Journal of Eastern Mediterranean Agricultural Research. 2017. Hakemlik Sayısı: 1
(E-1) SCIE veya SSCI tarafından taranan ve %10’luk dilimde yer alan dergide yapılan atıf
1-) Effects of scale and skin on chemical and sensory quality of marinated sea bass filets (Dicentrarchus labrax, L. 1758) in sunflower oil during storage at 4ºC - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
2-) Heavy metals in processed seafood products from Turkey: risk assessment for the consumers - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 7
3-) Determination of Heavy Metal Content in Commercial Marine Fish Hunted From South East of Aegean Sea and Their Potential Risk For Public Health - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
4-) Combined effect of orange peel essential oil and gelatin coating on the quality and shelf life of shrimps - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 4
5-) The Role of Gelatin-Based Film Coating Combined with Orange Peel Essential Oil on the Quality of Refrigerated Shrimp - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
6-) The effect of lavender (Lavandula stoechas) on the shelf life of a traditional food: hamsi kaygana - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
7-) Quality assessment of shrimps preserved with orange leaf essential oil incorporated gelatin - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 10
8-) Effects of Gelatin-Based Edible Films Enriched with Laurel Essential Oil on the Quality of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets During Refrigerated Storage - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 2
9-) Quality assessment of shrimps preserved with orange leaf essential oil incorporated gelatin - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 8
10-) The Role of Gelatin-Based Film Coating Combined with Orange Peel Essential Oil on the Quality of Refrigerated Shrimp - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
11-) The effect of lavender (Lavandula stoechas) on the shelf life of a traditional food: hamsi kaygana - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
12-) Determination of Heavy Metal Content in Commercial Marine Fish Hunted From South East of Aegean Sea and Their Potential Risk For Public Health - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
13-) Combined effect of orange peel essential oil and gelatin coating on the quality and shelf life of shrimps - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 3
14-) Assessment of the effects of sex and harvesting season on lipid and fatty acid composition of Sparidae species - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 2
15-) Effects of Gelatin-Based Edible Films Enriched with Laurel Essential Oil on the Quality of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets During Refrigerated Storage - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 3
16-) Heavy metals in processed seafood products from Turkey: risk assessment for the consumers - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 4
17-) The effect of lavender (Lavandula stoechas) on the shelf life of a traditional food: hamsi kaygana - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
18-) Assessment of the effects of sex and harvesting season on lipid and fatty acid composition of Sparidae species - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
19-) The Role of Gelatin-Based Film Coating Combined with Orange Peel Essential Oil on the Quality of Refrigerated Shrimp - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 3
20-) Occurrence of the Erythrean invader Pteragoguspelycus Randall, 1981 (Teleostei: Labridae) in the eastern Aegean sea - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
21-) Quality assessment of shrimps preserved with orange leaf essential oil incorporated gelatin - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 12
22-) Effects of Gelatin-Based Edible Films Enriched with Laurel Essential Oil on the Quality of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets During Refrigerated Storage - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 6
23-) Combined effect of orange peel essential oil and gelatin coating on the quality and shelf life of shrimps - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 4
24-) Effects of scale and skin on chemical and sensory quality of marinated sea bass filets (Dicentrarchus labrax, L. 1758) in sunflower oil during storage at 4ºC - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
25-) Quality assessment of shrimps preserved with orange leaf essential oil incorporated gelatin - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 10
26-) Effects of Gelatin-Based Edible Films Enriched with Laurel Essential Oil on the Quality of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets During Refrigerated Storage - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 6
27-) Effects of scale and skin on chemical and sensory quality of marinated sea bass filets (Dicentrarchus labrax, L. 1758) in sunflower oil during storage at 4ºC - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
28-) Determination of Sensory and Quality Changes at Treated Sea Bass (Dicentrarchus labrax) During Cold-Storage - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 10
29-) ORTAM ŞARTLARINDA 23 4 C BİRDEN FAZLA UYGULANAN ÇÖZÜNDÜRME İŞLEMİNİN LEVREK BALIĞI Dicentrarchus labrax L 1758 NIN ET KALİTESİNE ETKİSİ - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
30-) Combined effect of orange peel essential oil and gelatin coating on the quality and shelf life of shrimps - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 2
31-) Quality assessment of shrimps preserved with orange leaf essential oil incorporated gelatin - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 3
32-) Determination of Sensory and Quality Changes at Treated Sea Bass (Dicentrarchus labrax) During Cold-Storage - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 1
33-) Effects of scale and skin on chemical and sensory quality of marinated sea bass filets (Dicentrarchus labrax, L. 1758) in sunflower oil during storage at 4ºC - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 1
34-) Occurrence of the Erythrean invader Pteragoguspelycus Randall, 1981 (Teleostei: Labridae) in the eastern Aegean sea - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 1
35-) Quality assessment of shrimps preserved with orange leaf essential oil incorporated gelatin - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 7
36-) Effects of Gelatin-Based Edible Films Enriched with Laurel Essential Oil on the Quality of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets During Refrigerated Storage - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 5
37-) Determination of Sensory and Quality Changes at Treated Sea Bass (Dicentrarchus labrax) During Cold-Storage - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 2
38-) Combined effect of orange peel essential oil and gelatin coating on the quality and shelf life of shrimps - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 2
39-) Effects of Gelatin-Based Edible Films Enriched with Laurel Essential Oil on the Quality of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets During Refrigerated Storage - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 3
40-) Determination of Sensory and Quality Changes at Treated Sea Bass (Dicentrarchus labrax) During Cold-Storage - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 1
41-) Günlük Ağacı (Liquidambar orientalis) Yapraklarından Elde Edilen Ekstraktın Kültür Levreğinin (Dicentrarchus labrax) Raf Ömrü Ve Et Kalitesi Üzerine Etkisi - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 1
42-) Quality assessment of shrimps preserved with orange leaf essential oil incorporated gelatin - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 3
43-) Quality assessment of shrimps preserved with orange leaf essential oil incorporated gelatin - Atıf Yılı: 2016 Atıf Sayısı: 2
44-) Determination of Sensory and Quality Changes at Treated Sea Bass (Dicentrarchus labrax) During Cold-Storage - Atıf Yılı: 2016 Atıf Sayısı: 1
45-) Effects of Gelatin-Based Edible Films Enriched with Laurel Essential Oil on the Quality of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets During Refrigerated Storage - Atıf Yılı: 2016 Atıf Sayısı: 4
46-) Occurrence of the Erythrean invader Pteragoguspelycus Randall, 1981 (Teleostei: Labridae) in the eastern Aegean sea - Atıf Yılı: 2016 Atıf Sayısı: 1
47-) Determination of meat quality of sea bass (Dicentrarchus labrax) sold at different selling areas - Atıf Yılı: 2015 Atıf Sayısı: 1
48-) Determination of Sensory and Quality Changes at Treated Sea Bass (Dicentrarchus labrax) During Cold-Storage - Atıf Yılı: 2015 Atıf Sayısı: 1
49-) Effects of Gelatin-Based Edible Films Enriched with Laurel Essential Oil on the Quality of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets During Refrigerated Storage - Atıf Yılı: 2015 Atıf Sayısı: 2
50-) Quality assessment of shrimps preserved with orange leaf essential oil incorporated gelatin - Atıf Yılı: 2015 Atıf Sayısı: 10
51-) Quality assessment of shrimps preserved with orange leaf essential oil incorporated gelatin - Atıf Yılı: -1 Atıf Sayısı: 8
52-) The Role of Gelatin-Based Film Coating Combined with Orange Peel Essential Oil on the Quality of Refrigerated Shrimp - Atıf Yılı: -1 Atıf Sayısı: 1
(E-2) SCIE, SSCI veya AHCI tarafından taranan dergide yapılan atıf
1-) The effect of lavender (Lavandula stoechas) on the shelf life of a traditional food: hamsi kaygana - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
2-) Determination of Sensory and Quality Changes at Treated Sea Bass (Dicentrarchus labrax) During Cold-Storage - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 2
3-) Effects of Gelatin-Based Edible Films Enriched with Laurel Essential Oil on the Quality of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets During Refrigerated Storage - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 2
4-) Quality assessment of shrimps preserved with orange leaf essential oil incorporated gelatin - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 2
5-) Günlük Ağacı (Liquidambar orientalis) Yapraklarından Elde Edilen Ekstraktın Kültür Levreğinin (Dicentrarchus labrax) Raf Ömrü Ve Et Kalitesi Üzerine Etkisi - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
6-) Effects of Gelatin-Based Edible Films Enriched with Laurel Essential Oil on the Quality of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets During Refrigerated Storage - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 1
7-) DETERMINATION OF SENSORY, CHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL QUALITY OF DIFFERENT MULLET (MUGILIDAE) SPECIES CAUGHT FROM KÖYCEĞİZ LAGOON - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 1
8-) Quality assessment of shrimps preserved with orange leaf essential oil incorporated gelatin - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 1
9-) Quality assessment of shrimps preserved with orange leaf essential oil incorporated gelatin - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 1
10-) Determination of shelf life of Gibel Carp (Carassius gibelio, Bloch 1782) marinades in different sauces stored at 4 ºC. - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 1
11-) Effects of Gelatin-Based Edible Films Enriched with Laurel Essential Oil on the Quality of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets During Refrigerated Storage - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 1
12-) Quality assessment of shrimps preserved with orange leaf essential oil incorporated gelatin - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 1
13-) Determination of meat quality of sea bass (Dicentrarchus labrax) sold at different selling areas - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 2
14-) Günlük Ağacı (Liquidambar orientalis) Yapraklarından Elde Edilen Ekstraktın Kültür Levreğinin (Dicentrarchus labrax) Raf Ömrü Ve Et Kalitesi Üzerine Etkisi - Atıf Yılı: 2016 Atıf Sayısı: 1
15-) Effects of Gelatin-Based Edible Films Enriched with Laurel Essential Oil on the Quality of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets During Refrigerated Storage - Atıf Yılı: 2016 Atıf Sayısı: 1
16-) Effects of scale and skin on chemical and sensory quality of marinated sea bass filets (Dicentrarchus labrax, L. 1758) in sunflower oil during storage at 4ºC - Atıf Yılı: 2015 Atıf Sayısı: 1
(E-3) ESCI, Scopus veya SPORT Discus kapsamındaki dergide yapılan atıf
1-) Occurrence of the Erythrean invader Pteragoguspelycus Randall, 1981 (Teleostei: Labridae) in the eastern Aegean sea - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
2-) Effects of Gelatin-Based Edible Films Enriched with Laurel Essential Oil on the Quality of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets During Refrigerated Storage - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 1
(E-4) TR Dizin kapsamındaki dergide yapılan atıf
1-) Quality assessment of shrimps preserved with orange leaf essential oil incorporated gelatin - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 2
2-) Determination of Heavy Metal Content in Commercial Marine Fish Hunted From South East of Aegean Sea and Their Potential Risk For Public Health - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
3-) The Role of Gelatin-Based Film Coating Combined with Orange Peel Essential Oil on the Quality of Refrigerated Shrimp - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 3
4-) Determination of meat quality of sea bass (Dicentrarchus labrax) sold at different selling areas - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 2
5-) Effects of scale and skin on chemical and sensory quality of marinated sea bass filets (Dicentrarchus labrax, L. 1758) in sunflower oil during storage at 4ºC - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
6-) Determination of meat quality of sea bass (Dicentrarchus labrax) sold at different selling areas - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
7-) Effects of scale and skin on chemical and sensory quality of marinated sea bass filets (Dicentrarchus labrax, L. 1758) in sunflower oil during storage at 4ºC - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
8-) Nutritional Composition and Fatty Acid Profile of Commercially Important Mullet Species in the Köyceğiz Lagoon - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
9-) The Role of Gelatin-Based Film Coating Combined with Orange Peel Essential Oil on the Quality of Refrigerated Shrimp - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
10-) Occurrence of the Erythrean invader Pteragoguspelycus Randall, 1981 (Teleostei: Labridae) in the eastern Aegean sea - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
11-) The Role of Gelatin-Based Film Coating Combined with Orange Peel Essential Oil on the Quality of Refrigerated Shrimp - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
12-) Effects of scale and skin on chemical and sensory quality of marinated sea bass filets (Dicentrarchus labrax, L. 1758) in sunflower oil during storage at 4ºC - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
13-) Combined effect of orange peel essential oil and gelatin coating on the quality and shelf life of shrimps - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
14-) Nutritional Composition and Fatty Acid Profile of Commercially Important Mullet Species in the Köyceğiz Lagoon - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 1
15-) Occurrence of the Erythrean invader Pteragoguspelycus Randall, 1981 (Teleostei: Labridae) in the eastern Aegean sea - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 1
16-) Effects of scale and skin on chemical and sensory quality of marinated sea bass filets (Dicentrarchus labrax, L. 1758) in sunflower oil during storage at 4ºC - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 1
17-) Effects of Gelatin-Based Edible Films Enriched with Laurel Essential Oil on the Quality of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets During Refrigerated Storage - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 2
18-) Quality assessment of shrimps preserved with orange leaf essential oil incorporated gelatin - Atıf Yılı: 2015 Atıf Sayısı: 2
19-) Occurrence of the Erythrean invader Pteragoguspelycus Randall, 1981 (Teleostei: Labridae) in the eastern Aegean sea - Atıf Yılı: 2015 Atıf Sayısı: 1
(E-6) Diğer ulusal hakemli dergide yapılan atıf
1-) Combined effect of orange peel essential oil and gelatin coating on the quality and shelf life of shrimps - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
2-) The effect of lavender (Lavandula stoechas) on the shelf life of a traditional food: hamsi kaygana - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
3-) Quality assessment of shrimps preserved with orange leaf essential oil incorporated gelatin - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 3
4-) Determination of Sensory and Quality Changes at Treated Sea Bass (Dicentrarchus labrax) During Cold-Storage - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
5-) Quality assessment of shrimps preserved with orange leaf essential oil incorporated gelatin - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
(G-5) TÜBİTAK 1002 veya 3001 kapsamında desteklenen ve
tamamlanan proje yürütücülüğü
1-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Yürütücü. Konu: . Proje Türü: -Tübitak 1002. Mikrobiyolojik Metabolitlerin Çipuranın Spesifik Bozulma Organizmaları ve Raf Ömrü Üzerine Etkileri. 2019-2020
(G-6) TÜBİTAK 1002 veya 3001 kapsamında desteklenen ve
tamamlanan projelerde görev (araştırmacı, eğitmen,
danışman vb. olarak)
1-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Bursiyer. Konu: . Proje Türü: TÜBİTAK PROJESİ. Üzüm Çekirdeği Yağı İçeren Jelatin Solüsyonu ile Glaze Edilmiş Karideslerin Kalite ve Raf Ömrünün Belirlenmesi. 2015-2017
(G-8) Tamamlanmış Bilimsel Araştırma Projelerinde (BAP)
görev alma (araştırmacı, eğitmen, danışman vb. olarak)
1-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Araştırmacı. Konu: . Proje Türü: Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi. Kültür Levreği (Dicentrarchus labrax)’nin Yağ Asidi Kompozisyonu Üzerine Farklı Çözündürme İşleminin Etkisi. 2019-2021
2-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Araştırmacı. Konu: . Proje Türü: Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi. Köyceğiz Lagünü’xxnden Avlanan Su Ürünlerinin Yağ Asitleri Profilinin Belirlenmesi. 2018-2020
3-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Araştırmacı. Konu: Ağır metal, Su ürünleri, tüketici sağlığı. Proje Türü: Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi. İşlenmiş ve Dondurulmuş Su Ürünlerinde Bazı Ağır Metallerin Belirlenmesi ve Tüketici Sağlığı Açısından Risk Değerlendirmesi. 2017-2018
4-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Araştırmacı. Konu: . Proje Türü: Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi. Dondurma ve Çözündürme İşleminin Levrek Balığı (Dicentrarchus labrax)’xxnın Et ve Deri Rengi Üzerine Etkisinin Tespiti. 2017-2018
5-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Araştırmacı. Konu: . Proje Türü: Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi. İztuzu Dalyanı’nın Fiziko-Kimyasal ve Mikrobiyal Su Kalitesinin Belirlenmesi. 2016-2017
6-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Araştırmacı. Konu: . Proje Türü: Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi. Çipuranın (Sparus aurata) Spesifik Bozulma Organizmalarının Tespit Edilmesi. 2016-2017
7-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Araştırmacı. Konu: Pişirme Yöntemleri. Proje Türü: Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi. Çipura (Sparus aurata Lin. 1758) Balığı Üzerine Uygulanan Pişirme Yöntemleri ve Depolanmasına Bağlı Kalite değişimleri. 2015-2017
8-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Araştırmacı. Konu: . Proje Türü: Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi. Yöresel "Hamsi Kaygana"'nın Üretimi ve Üretiminde Kullanılan Kurutulmuş Ot ve Baharatların Raf Ömrü Üzerine Etkisi. 2013-2015
9-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Araştırmacı. Konu: . Proje Türü: Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi. Gümüşi Havuz Balığı (Carasius gibelio, Bloch, 1782)’ nın Farklı İşleme Yöntemleri İle Değerlendirilerek Ekonomiye Kazandırılması. 2012-2014
10-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Araştırmacı. Konu: . Proje Türü: Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi. Portakal Kabuğundan Elde Edilen Esansiyel Yağ İle Zenginleştirilmiş Yenilebilir Kaplamaların Karideslerin Kalitesi Ve Raf Ömrü Üzerine Etkisi. 2012-2014
11-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Araştırmacı. Konu: . Proje Türü: Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi. Güney Ege’de Avlanan Ekonomik Değere Sahip Deniz Balıklarında Ağır Metal İçeriğinin Tespiti ve Halk Sağlığı Açısından Olası Risklerin Saptanması . 2012-2014
12-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Araştırmacı. Konu: . Proje Türü: Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi. GÜNLÜK AĞACINDAN (Liquidambar orientalis) ELDE EDİLEN SIĞLANIN KÜLTÜR LEVREĞİNİN (Dicentrarchus labrax) RAF ÖMRÜ VE ET KALİTESİ ÜZERİNE OLAN ETKİSİNİN BELİRLENMESİ. 2011-2013