(A-7) ULAKBİM tarafından taranan ulusal hakemli dergilerde
yayımlanmış makale
1-) İnan Ramazan, Kılıç Burhan, Urlu Hakan, 2023. Sırt Çantalı Gezginlerin Unutulmaz Yemek Deneyiminin Tekrar Ziyaret Niyeti Üzerindeki Etkisi. Güncel turizm araştırmaları dergisi (Online)
2-) İnan Ramazan, Bekar Aydan, Urlu Hakan, 2021. Tüketicilerin Organik Gıda Satın Alma Davranışları ve Tutumlarına İlişkin Bir Değerlendirme (An Assessment of Consumers of Organic Food Purchase Behavior and Attitudes). Journal of Tourism and Gastronomy Studies
(B-1) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan bildiri
1-) Tilki İlay, Urlu Hakan, Kuzkaya Emin, 2022. Turizm Öğrencilerinde Kültürlerarası Farkındalık, Kültürel Zeka Ve İletişim Becerileri İlişkisinin İncelenmesi. Ases International Scientific Research Conference
2-) Aslan Hakan, Kılıç Burhan, Bucak Turgay, Urlu Hakan, 2020. Yaratıcı Turizme İlişkin Makalelerin Bibliyometrik Analizi (2006-2020). 6. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu
(C-4) Alanında tanınmış ulusal yayınevlerince yayımlanan kitaplarda bölüm yazarlığı
1-) Urlu Hakan, Kılıç Burhan, 2019. Turizm Ansiklopedisi/Futbol Turizmi. Yayın Evi: Detay Yayınları Editör Adı: Orhan İçöz, Muzaffer Uysal
2-) Urlu Hakan, 2019. Sıradışı Turizm/Hava Sporları Turizmi. Yayın Evi: DETAY YAYINCILIK Editör Adı: KURNAZ ALPER, BURHAN KILIÇ
3-) Urlu Hakan, 2019. Turizm Ansiklopedisi/Tirbuşon. Yayın Evi: Detay Yayınları Editör Adı: Orhan İçöz, Muzaffer Uysal
4-) Urlu Hakan, 2019. Turizm Ansiklopedisi/Tureen. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Orhan İçöz, Muzaffer Uysal
5-) Urlu Hakan, 2019. Turizm Ansiklopedisi/Tranş. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Orhan İçöz, Muzaffer Uysal
(E-1) SCIE veya SSCI tarafından taranan ve %10’luk dilimde yer alan dergide yapılan atıf
1-) Tüketicilerin Organik Gıda Satın Alma Davranışları ve Tutumlarına İlişkin Bir Değerlendirme (An Assessment of Consumers of Organic Food Purchase Behavior and Attitudes) - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 2
(E-2) SCIE, SSCI veya AHCI tarafından taranan dergide yapılan atıf
1-) Tüketicilerin Organik Gıda Satın Alma Davranışları ve Tutumlarına İlişkin Bir Değerlendirme (An Assessment of Consumers of Organic Food Purchase Behavior and Attitudes) - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
(E-4) TR Dizin kapsamındaki dergide yapılan atıf
1-) Tüketicilerin Organik Gıda Satın Alma Davranışları ve Tutumlarına İlişkin Bir Değerlendirme (An Assessment of Consumers of Organic Food Purchase Behavior and Attitudes) - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
(E-5) Diğer uluslararası hakemli dergide yapılan atıf
1-) Tüketicilerin Organik Gıda Satın Alma Davranışları ve Tutumlarına İlişkin Bir Değerlendirme (An Assessment of Consumers of Organic Food Purchase Behavior and Attitudes) - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 7
(E-7) BKCI veya SENSE kapsamındaki kitapta yapılan atıf
1-) Tüketicilerin Organik Gıda Satın Alma Davranışları ve Tutumlarına İlişkin Bir Değerlendirme (An Assessment of Consumers of Organic Food Purchase Behavior and Attitudes) - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1