Personel

Öğretim Görevlisi GÜLDEN KURT DEMİRCAN
Öğretim Görevlisi
Gülden Kurt Demircan
@ E-posta
guldenkurt@mu.edu.tr
Telefon

Kadro Bilgileri

Görev Birimi

Muğla Meslek Yüksekokulu / Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / Turizm Ve Otel İşletmeciliği Programı

Kadro Birimi

Muğla Meslek Yüksekokulu / Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / Turizm Ve Otel İşletmeciliği Programı

Öğrenim Bilgileri

Lisans

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Konaklama İşletmeciliği 2016

Yüksek Lisans

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği ABD 2020

Doktora

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği ABD Devam Ediyor

Yayin Bilgileri

(A-5) Diğer uluslararası hakemli dergide yayımlanmış makale

1-) Demircan Şeyhmus, Kurt Demircan Gülden, Çeken Hüseyin, Özer Çağla, 2022. Yöresel Ürünlerin Kültür Turizminin Gelişimindeki Rolü: Mardin İli Örneği. Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
2-) Kurt Gülden, Arslan Ayazlar Reyhan, 2021. Gastronomi Turist Taksonomisi. Turk Turizm Arastirmalari Dergisi
3-) Kurt Gülden, Dluzewska Anna, 2018. GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH. Czasopismo Geograficzne - Polskie Towarzystwo Geograficzne

(A-8) Diğer ulusal hakemli dergide yayımlanmış makale

1-) Kurt Demircan Gülden, Katısöz Yiğit, 2022. Ön Lisans Programı Öğrencilerinin Dijital Okuryazarlık Düzeyi. Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırmaları Dergisi

(B-1) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan bildiri

1-) Demircan Şeyhmus, Kurt Demircan Gülden, 2022. Muğla İli Geriatri Turizmi. Türk Geriatri Vakfı 4. Geriatri ve Jeotermal Kaynaklar Sempozyumu

(B-2) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve özet metin olarak yayımlanan bildiri.

1-) Demircan Şeyhmus, Kurt Demircan Gülden, 2023. Ekonomik Değer İfade Eden Yöresel Ürünlerin Kültür Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi: Mardin Örneği. 5. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
2-) Arslan Ayazlar Reyhan, Kurt Gülden, Yapar Cansu, 2018. Gaziantep El Sanatlarının Kırsal Turizm Açısından Potansiyelinin Değerlendirilmesi. II. International Rural Tourism and Development Congress

(B-3) Uluslararası bilimsel/sanatsal toplantıda sözlü/poster şeklinde sunulan ve özet metni basılı/elektronik olarak yayımlanmış çalışma

1-) Demircan Şeyhmus, Kurt Demircan Gülden, 2024. The Impact of Rural Restaurants on Sustainable Tourism: Diyarbakır Example. 4th International Sustainable Tourism Congress
2-) Kurt Demircan Gülden, Arslan Ayazlar Reyhan, 2024. Evaluation of Visitor Management in Sustainable Tourism from the Perspective of Stakeholders: Akyaka Example. 4th International Sustainable Tourism Congress

(B-5) Ulusal kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü sunulan ve özet metin olarak yayımlanan bildiri.

1-) Arslan Ayazlar Reyhan, Kurt Gülden, Yapar Cansu, 2018. Gaziantep El Sanatlarının Kırsal Turizm Açısından Potansiyelinin Değerlendirilmesi. 7. ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ

(C-4) Alanında tanınmış ulusal yayınevlerince yayımlanan kitaplarda bölüm yazarlığı

1-) Kurt Demircan Gülden, Demircan Şeyhmus, 2023. Turizmde Değişim ve Yeni Arayışlar/Diaspora Turizmi. Yayın Evi: Özgür Yayınları Editör Adı: Dalgın Taner, Civelek Makbule

(D-11) SCI veya SCI-Expanded, SSCI ve AHCI dışındaki uluslararası indexlerde taranan dergilerde hakemlik

1-) Aydın Gastronomy. 2023. Hakemlik Sayısı: 1

(E-2) SCIE, SSCI veya AHCI tarafından taranan dergide yapılan atıf

1-) Gastronomi Turist Taksonomisi - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 2

(E-3) ESCI, Scopus veya SPORT Discus kapsamındaki dergide yapılan atıf

1-) GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
2-) GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1

(E-4) TR Dizin kapsamındaki dergide yapılan atıf

1-) Ön Lisans Programı Öğrencilerinin Dijital Okuryazarlık Düzeyi - Atıf Yılı: 2024 Atıf Sayısı: 1
2-) GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 4
3-) GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 4
4-) GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 2

(E-5) Diğer uluslararası hakemli dergide yapılan atıf

1-) GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH - Atıf Yılı: 2024 Atıf Sayısı: 1
2-) Ön Lisans Programı Öğrencilerinin Dijital Okuryazarlık Düzeyi - Atıf Yılı: 2024 Atıf Sayısı: 1

(E-8) Diğer ulusal/uluslararası kitapta yapılan atıf

1-) GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH - Atıf Yılı: 2024 Atıf Sayısı:

(G-4) TÜBİTAK, TÜBA, KOSGEB, (1002 ve 3001 hariç tüm projeler)SBB, Bakanlıklar vb. kamu kurumları veya özel kuruluşlarca desteklenen ve tamamlanan projede görev (araştırmacı, eğitmen, danışman vb. olarak)

1-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Danışman. Konu: . Proje Türü: TÜBİTAK PROJESİ. Ön Lisans Programı Öğrencilerinin Dijital Okuryazarlık Düzeyi. 2021-2022

Verdiği Dersler

TOİ1011 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

ÖN BÜRO UYGULAMALARI

TOİ1909 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

GENEL TURİZM

TOİ2529 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

ÖN BÜRO PAKET PROGRAM UYGULAMALARI I

TRP2901 2024-2025 Güz Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

KÜLTÜREL MİRAS VE MÜZECİLİK

TOİ1011 2024-2025 Güz

ÖN BÜRO UYGULAMALARI

TOİ1909 2024-2025 Güz

GENEL TURİZM

TOİ2529 2024-2025 Güz

ÖN BÜRO PAKET PROGRAM UYGULAMALARI I

PZR2502 2022-2023 Bahar

TURİZM PAZARLAMASI

TOİ1014 2022-2023 Bahar

ÖN BÜRO YÖNETİMİ

TOİ2528 2022-2023 Bahar

ÖN BÜRO PAKET PROGRAM UYGULAMALARI II

TSH1008 2022-2023 Bahar

REZERVASYON

TOİ1011 2022-2023 Güz

ÖN BÜRO UYGULAMALARI

TOİ1909 2022-2023 Güz

GENEL TURİZM

TOİ2533 2022-2023 Güz

MİSAFİR İLİŞKİLERİ

TOİ2903 2022-2023 Güz

MİSAFİR İLİŞKİLERİ

TSH1501 2022-2023 Güz

ÖZEL İLGİ TURİZMİ