(A-1) SCI veya SCI Expanded, SSCI, AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanan tam makale
1-) Küçükkömürler Saime, Öztekin Uluksar Ferah, 2019. Somut Olmayan Kültürel Miraslarımızdan Biri Olan Zeytinyağının Günümüz Halk Hekimliğinde Kullanımı: Muğla Örneği. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
2-) Küçükkömürler Saime, Öztekin Uluksar Ferah, 2018. Türk Mutfak Kültüründe Zeytinyağı Kullanımı: Muğla Örneği. Journal of Tourism and Gastronomy Studies
(A-8) Ulusal hakemli dergilerde yayımlanmış tam makale
1-) Örmeci Güney Gülay, Karataş Aslı, Öztekin Uluksar Ferah, 2015. KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE İSTİHDAM EDİLENLERİN TÜKENMİŞLİK SENDROMU: MARMARİS ÖRNEĞİ. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ekonomi ve Yönetim Araştırmaları Dergisi
(B-2) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi
bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve
özet metin olarak yayımlanan bildiri.
1-) Küçükkömürler Saime, Öztekin Uluksar Ferah, 2017. Use of Olive Oil in Turkish Cuisine Culture and the Factors Affecting the Use of Olive Oil, Muğla/Turkey Case. International Congress on Tourism, Economic and Business Sciences
2-) Küçükkömürler Saime, Öztekin Uluksar Ferah, 2017. Somut Olmayan Kültürel Miraslarımızdan Biri Olan Zeytinyağının Günümüz Halk Hekimliğinde Kullanımı. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi