(A-3) ÜAK Tarafından Kabul edilmiş olan uluslararası alan
indeksleri tarafından taranan dergilerde yayınlanan tam
makale
1-) Bayat Gülşen, İşlek Erhan, 2019. Türk Mutfağı Kapsamında Yöresel Mutfağının Yöre Halkı Tarafından Durumunun Tespit Edilmesi : Iğdır İli Örneği. Avrasya Eğitim ve Literatür Dergisi
2-) Sharıpkhan Lyena, İşlek Erhan, 2019. Milli Kültürümüzün Değerli Bir Parçası Olan Keçeel Sanatlarının İhtiyaç ve Talebinin Araştırılması. Avrasya Bilimler AkademisiAvrasya Eğitim ve Literatür Dergisi
(A-3-Eski) SCI veya SCI Expanded, SSCI, AHCI dışındaki uluslararası indexler tarafından taranan dergilerde yayımlanan tam makale
1-) Akyurt Kurnaz Hande, İşlek Erhan, 2018. Profesyonel Turist Rehberlerinin Marmaris Kırsal Turizm Potansiyeli Hakkında Görüşleri. ınternational journal of social and economic sciences
2-) Kurnaz Alper, İşlek Erhan, 2018. Yöresel Yemeklerin Restoranlar Tarafından Kullanımının Değerlendirilmesi: Marmaris Örneği. Uluslararası Sosyal ve Ekonomik Bilimler Dergisi
3-) Baysal Kadir, Kurnaz Alper, İşlek Erhan, 2018. Yöresel Yemeklerin Gastronomik Ürün Olarak Kullanılması:Bozdoğan Pideleri Örneği. Journal of Social And Humanities Sciences Research (JSHSR)
4-) Kılınç Şahin Songül, Baysal Kadir, İşlek Erhan, 2018. Geçmişten Günümüze Üzüm Suyunun Yerel Lezzetlere Dönüşümü: Gaziantep Örneği. Journal of Social and Humanities Seciences Research
5-) Türker Burcu, İşlek Erhan, Oktay Kutay, 2018. Sürdürülebilir Turizmde Başarı Faktörleri ve Küçük Turizm İşletmelerine Yönelik Bir Model Önerisi. International Journal of Social Humanities Sciences Research
6-) Alsahıleen Arhaıam Mohamed, Oktay Kutay, İşlek Erhan, 2018. Sales Activities in Hotel Operations An Empirical Research on Antalya Hotels. International Journal of Social Humanities Sciences Research
7-) Baysal Kadir, Kara Ergün, Bingöl Zekeriya, İşlek Erhan, 2017. Bozdoğan Arapapıştı Kanyonunun Eko Turizm Açısından Swot Analizi İle Değerlendirilmesi. Avrasya Bilimler Akademisi Sosyal Bilimler Dergisi
8-) Ayaz Nermin, Üstgörül Yunus Emre, İşlek Erhan, Baysal Kadir, 2017. ANADOLU KÜLTÜR ROTALARINA ÖNERİ: MİTOLOJİ ROTALARI. Eurasia Academy Of Sciences Social Science Journal
(A-5-Eski) Ulusal hakemli dergilerde yayımlanmış tam makale
1-) Kurnaz Alper, İşlek Erhan, 2018. Aşçılık Kültürünün Festival Turizmi Kapsamında Kullanılması: Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali. Journal of Tourism and Gastronomy Studies
2-) Oktay Kutay, İşlek Erhan, Uğur Yaşar, 2016. Kastamonu da Doğa Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi. Türk Bilimsel Derlemeler Dergisi
3-) Tanrıverdi Haluk, Demirkol Şehnaz, İşlek Erhan, 2001. Dört ve Beş Yıldızlı Otel işletmelerinde çalışan personelin psikolojik sorun ve şikayetleri. Ticaret ve Turizm Eğitim fakültesi Dergisi
(B-1) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan bildiri
1-) Kılınç Şahin Songül, İşlek Erhan, Bingöl Zekeriya, 2018. GAZİANTEP MUTFAK KÜLTÜRÜNDE YER ALAN KLASİK LEZZETLERDEN ÖRNEKLER. II. ULUSLARARASITURİZM VE KÜLTÜREL MİRAS KONGRESİ-ŞANLIURFA
2-) Kılınç Songül, İşlek Erhan, 2018. GENÇLERDE OBEZITENIN ÖNLENMESINDE VESAĞLIKLI YAŞAMIN DESTEKLENMESINDE AKDENIZ DIYETININ ROLÜ. III. ULUSLARARASIGENÇLİK ARAŞTIRMALARI KONGRESİ
3-) Akbaş Saim, Avcı Muharrem, Oktay Kutay, İşlek Erhan, 2017. Turizm Fakülteleri Çerçeve Programlarına Helâl Turizm Dersinin Eklenmesi ve Bir İçerik Önerisi. 1. Uluslararası Helâl Turizm Kongresi
4-) Oktay, K., Paçacıoğulları, M., İşlek, E., 2016. Kastamonu’da Gençlik Turizmi Potansiyelinin İncelenmesi. Uluslararası Gençlik Araştırma Kongresi
5-) Oktay Kutay, Paçacıoğlu Miraç, İşlek Erhan, 2016. Kastamonu da Gençlik Turizmi Potansiyelinin İncelenmesi. Uluslararası Gençlik Araştırma Kongresi
(B-2) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi
bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve
özet metin olarak yayımlanan bildiri.
1-) Avcı Muharrem, Oktay Kutay, İşlek Erhan, 2019. Helal Konseptli Otellerde İnsan Kaynakları Uygulamaları Üzerine Bir İnceleme. 2. International Halal Tourism Congress
2-) Kılınç Şahin Songül, İşlek Erhan, 2019. Gaziantep`de Çoçuğun İlkleri Kültüründe Yer Alan Köstek Kırma ve Hedik Uygulamaları
. 3.Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
3-) Türk Zehra, İşlek Erhan, 2018. Üniversite Öğrencilerinin Gençlik Turizmine İlişkin Algılarının Ölçülmesi: Marmaris TurizmMeslek Yüksekokulu Örneği. 3.Gençlik Araştırmalar Kongresi
4-) Türk Zehra, İşlek Erhan, 2018. Gençlik ve Sosyal Medya. 3.Uluslararası Gençlik Kongresi
5-) Akyurt Kurnaz Hande, İşlek Erhan, 2018. ProfesyonelTuristRehberlerininMarmarisKırsalTurizmPotansiyeli Hakkında Görüşleri. 7. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi ve 2. Uluslararası Kırsal Turizm ve Kalkınma Kongremizde
6-) Kılınç Songül, İşlek Erhan, 2018. AgroturizmeOlanTalepteZeytin ÇiftliklerininÖnemi: DatçaOlive Farm Örneği. 2nd INTERNATIONALRURAL TOURISM ANDDEVELOPMENT CONGRESS
7-) Kurnaz Alper, İşlek Erhan, 2018. Yöresel Yemeklerin Restoranlar Tarafından KullanımınınDeğerlendirilmesi: Marmaris Örneği. 2nd INTERNATIONALRURAL TOURISM ANDDEVELOPMENT CONGRESS
8-) Akyurt Kurnaz Hande, Kurnaz Alper, İşlek Erhan, 2017. Ön Lisans Turizm Rehberliği Eğitimi Alan ÖğrencilerinGeleceğe ait düGüncelerini belirlenmesi: Marmaris TMYOÖrneği. II. ULUSLARARASI GENÇLİK ARAŞTIRMALARI KONGRESİ
9-) Baysal Kadir, Karadağ Ümit, İşlek Erhan, 2017. Marmaris‘e Ait Yöresel Yemeklerin Gastronomi Turizm Açısından Değerlendirilmesi. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
10-) Ayaz Nermin, Üstgörül Yunus Emre, İşlek Erhan, 2017. Klasik Yunan Mitolojisindeki Söylencelerin Anadolu Kültür Turizmindeki Yeri. International Tourism and Cultural Heritage Congress
11-) Değişgel Sedat, İşlek Erhan, 2017. Azerbaycan ve Türkiye Mutfak Kültürleri Arasında Bir Karşılaştırma. I. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
12-) Kara Ergün, Baysal Kadir, İşlek Erhan, Kaya Attila, 2017. Üniversite Öğrencilerinin Konaklama Tercihleri: Marmaris Örneği. II. Uluslararası Gençlik Araştırmaları Kongresi
13-) Kara Ergün, Bingöl Zekeriya, İşlek Erhan, Demircan Şeyhmus, 2017. Selimiye Köyü’nde Turizmin Etkileri Üzerine Genç İşletmecilerin Turizm Algısı. II. Uluslararası Gençlik Araştırmaları Kongresi
(B-3) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi
bilimsel, sanatsal toplantılarda poster şeklinde sunulan
ve özet metin olarak yayımlanan bildiri.
1-) Baysal Kadir, Bingöl Zekeriya, İşlek Erhan, 2017. Yöresel Ürünlerin Gastronomi Turizmi Açısından Önemi: Marmaris Çam Balı ve Arı Ürünleri (POSTER). I. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
(B-4) Ulusal kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan bildiri
1-) Oktay, K., İşlek, E., Ergin, E., 2016. Kastamonu İlinde Turizmi Tanıtma Stratejileri Üzerine Bir Araştırma. 17. Ulusal Turizm Kongresi
2-) Oktay Kutay, İşlek Erhan, Ergin Emre, 2016. Kastamonu İlinde Turizmi Tanıtma Stratejileri Üzerine Bir Araştırma. 17. Ulusal Turizm Kongresi
(B-5) Ulusal kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel,
sanatsal toplantılarda sözlü sunulan ve özet metin olarak
yayımlanan bildiri.
1-) Baysal Kadir, Kurnaz Alper, İşlek Erhan, 2018. Yöresel Yemeklerin GastronomikÜrün Olarak Kullanılması:Bozdoğan Pideleri Örneği. Gastronomi Zirvesi Gastronomi Kongresi
2-) Kurnaz Alper, İşlek Erhan, 2018. Aşçılık Kültürünün Festival Turizmi Kapsamında Kullanılması: Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali. Gastronomi Zirvesi Gastronomi Kongresi
(D-6) SCI veya SCI-Expanded, SSCI ve AHCI dışındaki
uluslararası indekslerde taranan dergilerde yardımcı
editörlük/ alan editörlüğü ya da yayın kurulu üyeliği
1-) Editörlük Türü: Dergi. 2019. Eurasian Education Literature Journal.
(E-2) SCIE, SSCI veya AHCI tarafından taranan dergide yapılan atıf
1-) Yöresel Yemeklerin Restoranlar Tarafından Kullanımının Değerlendirilmesi: Marmaris Örneği - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 1
2-) Aşçılık Kültürünün Festival Turizmi Kapsamında Kullanılması: Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 1
3-) Aşçılık Kültürünün Festival Turizmi Kapsamında Kullanılması: Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 1
(E-4) TR Dizin kapsamındaki dergide yapılan atıf
1-) Yöresel Yemeklerin Restoranlar Tarafından Kullanımının Değerlendirilmesi: Marmaris Örneği - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 1
(S-2) Karma sanat etkinliklerine katılma.*(sergi, proje, uygulama,
1-) SERGİLER/Üniversitelerin düzenlediği sergiler /. 2017. Kaybolmaya Yüz Tutmuş El Sanatlarından Oluşan Karma Sergisi
2-) SERGİLER/Üniversitelerin düzenlediği sergiler /. 2017. Yaşanmış Kültürel Varlıklarından Oluşan Karma Sergisi
3-) SERGİLER/Kamu Kuruluşlarınca düzenlenen sergiler /. 2017. Kültürel Yansımalar Temalı Karma Sergisi
4-) SERGİLER/Sempozyuma katılım . 2016. Gastronomi Turizmi Kongresi