(B-2) Uluslararası bilimsel/sanatsal toplantıda sözlü/poster olarak sunulan ve tam metni basılı/elektronik olarak yayımlanmış çalışma
1-) Yılmaz Bahar Sena, Güldemir Osman, 2022. Et Terkibat Fî Tabhil- Hulviyyat Eserinde Yer Alan Seçili Tariflerin Günümüze Uyarlanması. VI. International Gastronomy Tourism Studies Congress
(B-3) Uluslararası bilimsel/sanatsal toplantıda sözlü/poster şeklinde sunulan ve özet metni basılı/elektronik olarak yayımlanmış çalışma
1-) Yılmaz Bahar Sena, Bekar Aydan, 2024.
Kahvehane, Kıraathane, Kahve Dükkânı, Café, Coffee Shop:
Kahve Tüketim Mekanlarının Tanımlanmasına İlişkin Bir Araştırma. VIII. International Gastronomy Tourism Studies Congress
2-) Yılmaz Bahar Sena, Bekar Aydan, 2023. ZİNCİR VE BAĞIMSIZ YİYECEK-İÇECEK İŞLETMELERİNİN ÇEVRESEL BİLİŞ VE ÇEVRESEL PERFORMANS DÜZEYLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI. VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress
(C-3) Alanında tanınmış uluslararası yayınevlerince yayımlanan kitaplarda bölüm yazarlığı
1-) Güldemir Osman, Yılmaz Bahar Sena, 2023. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Cumhuriyetin 100. Yılına Armağan Dizisi-IX/Türk Mutfağının Son Yüzyıldaki Evrimi. Yayın Evi: Nobel Yayınevi Editör Adı: ÖZKAYA FÜGEN, CÖMERT MENEKŞE