(A-5) SCI veya SCI Expanded, SSCI, AHCI dışındaki uluslararası indexler tarafından taranan dergilerde yayımlanan tam makale
1-) Engin Ayşe Sena, Kuşçu Alper, 2023. The Effect of Different Drying Processes on Some Nutritional and Quality
Criteria in Tomato Powder
. Gaziosmanpasa Journal of Scientific Research
2-) Kaymakcı Güliz, Duran Volkan, Engin Ayşe Sena, 2021. Organik Gıda Boyası Üreterek Periyodik Tablo Oluşturalım Etkinliğiyle Özel Yetenekli Öğrencilerin Akıl Yürütme Stillerinin İncelenmesi. Akdeniz Eğitim Araştırmaları Dergisi
(A-7) ULAKBİM tarafından taranan ulusal hakemli dergilerde
yayımlanmış makale
1-) Engin Ayşe Sena, Ceylan Özgür, Duru Mehmet Emin, 2022. The Effect of Storage Conditions of Monofloral Honeys on Antimicrobial Activity. Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
(B-1) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan bildiri
1-) Engin Ayşe Sena, Karayel İncili Gamze, Ceylan Özgür, Kılınç Şahin Songül, 2023. COĞRAFİ İŞARETLİ YÖRESEL ÜRÜNLERİN GASTRONOMI ALANINDA
DEĞERLENDİRİLMESİ: MUĞLA GÖCE TARHANASI ÖRNEĞİ. EGE 10th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES
2-) Kılınç Şahin Songül, Ceylan Özgür, Karayel İncili Gamze, Engin Ayşe Sena, 2023. ANTİK KENT DATÇA’TA BADEM KAHVE KÜLTÜRÜ. EGE 10th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES
(B-2) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi
bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve
özet metin olarak yayımlanan bildiri.
1-) Engin Ayşe Sena, Ceylan Özgür, Duru Mehmet Emin, 2022. Ayçiçeği Balında Paketleme Prosesi ve Saklama Koşullarının Mikrobiyal Aktivite ve Raf Ömrüne
Etkisi. 7. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi
(B-3) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi
bilimsel, sanatsal toplantılarda poster şeklinde sunulan
ve özet metin olarak yayımlanan bildiri.
1-) Kılınç Şahin Songül, Engin Ayşe Sena, 2022. Rafine Şeker Yerine Balın Kullanıldığı Sağlıklı Kekler, Gerçekten Sağlıklı mı?. 7. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi
2-) Engin Ayşe Sena, Duru Mehmet Emin, 2022. Paketleme ve Depolama Koşullarının Ayçiçek Balının Raf Ömrüne Etkisi. 7. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi
(B-4) Ulusal kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan bildiri
1-) Karayel İncili Gamze, Kılınç Şahin Songül, Ceylan Özgür, Engin Ayşe Sena, 2022. Unutulan Geleneksel Lezzetlerin Gastronomi Turizmine Kazandırılması: Muğla Hardımya Örneği. 5. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU
2-) Engin Ayşe Sena, Ceylan Özgür, Kılınç Şahin Songül, Karayel İncili Gamze, 2022. Geleneksel ve Sağlıklı Bir Atıştırmalık: Çiğirdik. 5. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU
(B-5) Ulusal kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel,
sanatsal toplantılarda sözlü sunulan ve özet metin olarak
yayımlanan bildiri.
1-) Aydın Ayşe Sena, Duru Mehmet Emin, Ceylan Özgür, 2021. Ayçiçek ve Geven ballarının Paketleme ve Depolama Koşullarının balın kimyasal bileşenlerine ve biyolojik aktivitelerine etkisi. XIII. FEN BİLİMLERİ ARAŞTIRMA E-SEMPOZYUMU
(B-6) Ulusal kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel,
sanatsal toplantılarda poster şeklinde sunulan ve özet
metin olarak yayımlanan bildiri.
1-) Küçükaydın Selçuk, Tel Çayan Gülsen, Aydın Ayşe Sena, Duru Mehmet Emin, 2016. Tyhmus Carensis'in Fenolik Profilleri ve Radikal Giderim Aktivitelerinin Belirlenmesi. 8. Ulusal Analitik Kimya Kongresi/ Süleyman Demirel Üniversitesi
(C-1) Alanında tanınmış uluslar arası yayınevlerince yayımlanan kitap yazarlığı
1-) Kaymakcı Güliz, Engin Ayşe Sena, 2023. Olağan Gelişim Gösteren ve Göstermeyen Okul Çağı Çocuklarının Beslenme ve Gıda Yönelimleri/. Yayın Evi: EFE AKADEMİ Editör Adı: EFE AKADEMİ
(C-3) Alanında tanınmış uluslararası yayınevlerince yayımlanan kitaplarda bölüm yazarlığı
1-) Kaymakcı Güliz, Engin Ayşe Sena, Demirci Abdullah, 2022. EDUCATIONAL SCIENCES Theory, Current Researches and New Trends 5/DETERMINING THE KNOWLEDGE LEVEL & ATTITUDES OF BİLSEM (SCIENCE & ART CENTRE) STUDENTS ON HEALTHY NUTRITION AND FOOD BIOTECHNOLOGIES. Yayın Evi: IVPE Editör Adı: Assoc. Prof. Dr. Harun ŞAHİN
(E-1) SCIE veya SSCI tarafından taranan ve %10’luk dilimde yer alan dergide yapılan atıf
1-) The Effect of Storage Conditions of Monofloral Honeys on Antimicrobial Activity - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
(E-2) SCIE, SSCI veya AHCI tarafından taranan dergide yapılan atıf
1-) The Effect of Storage Conditions of Monofloral Honeys on Antimicrobial Activity - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
2-) The Effect of Different Drying Processes on Some Nutritional and Quality
Criteria in Tomato Powder
- Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
(E-4) TR Dizin kapsamındaki dergide yapılan atıf
1-) The Effect of Different Drying Processes on Some Nutritional and Quality
Criteria in Tomato Powder
- Atıf Yılı: 2024 Atıf Sayısı: 1
2-) The Effect of Storage Conditions of Monofloral Honeys on Antimicrobial Activity - Atıf Yılı: 2024 Atıf Sayısı: 1
3-) The Effect of Storage Conditions of Monofloral Honeys on Antimicrobial Activity - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
(G-3) TÜBİTAK, TÜBA, KOSGEB (1002 ve 3001 hariç tüm
projeler)SBB, Bakanlıklar vb. kamu kurumları veya özel
kuruluşlarca desteklenen ve tamamlanan proje
yürütücülüğü
1-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Yürütücü. Konu: . Proje Türü: TÜBİTAK PROJESİ. Ayvanın Tepsili Kurutma, Mikrodalga ve Mikrodalga Destekli Tepsili Kurutma Sonrası Kalite Kriterlerinin Karşılaştırılması. 2012-2013