Personel

Öğretim Görevlisi ARZU KAPLAN
Öğretim Görevlisi
Arzu Kaplan
@ E-posta
arzukaplan@mu.edu.tr
Telefon
0252 211 2270

Kadro Bilgileri

Görev Birimi

Milas Meslek Yüksekokulu / Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / Aşçılık Programı

Kadro Birimi

Milas Meslek Yüksekokulu / Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / Aşçılık Programı

Öğrenim Bilgileri

Lisans

GAZİ ÜNİVERSİTESİ MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESİ AİLE EKONOMİSİ BESLENME ÖĞRETMENLİĞİ 19/07/1999

Yüksek Lisans

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 27/08/2018

Yayin Bilgileri

(I-1) Uluslar arası sanat ve tasarım yarışma jürilerinde görev almak

1-) 2.ULUSLARARASI BALIK FESTİVALİ ve ÇOCUK OYUNLARI FESTİVALİ. TÜRKİYE/MUĞLA/MİLAS. . 2018

(I-5) Uluslararası sempozyum, kongre, çalıştay, festival, bilimsel yaz okulu, bienal, trienal gibi bilimsel, sanatsal ve tasarıma yönelik etkinliklerde görev almak; uluslararası spor organizasyonlarında hakemlik, antrenörlük, idarecilik yapmak.

1-) Alanya Uluslararası Altın Kepçe Yemek Yarışması. Antalya/Alanya. . 2015

(I-6) Ulusal sempozyum, kongre, çalıştay, festival, bilimsel yaz okulu, bienal, trienal gibi bilimsel, sanatsal ve tasarıma yönelik etkinliklerde görev almak; ulusal spor organizasyonlarında hakemlik, antrenörlük, idarecilik yapmak.

1-) 6. Milas Zeytin Hasat Şenliği . Muğla Milas. . 2019
2-) 14.İstanbul Gastronomi Festivali . İstanbul/türkiye. . 2016
3-) 2.Ulusal Kuşadası Üniversiteler Arası Yemek Yarışması. Aydın/Kuşadası. . 2016
4-) Şef Mavi Üniversiteler Arası yemek yarışması. Muğla /Fethiye. . 2016
5-) Marmaris Altın Balık Yemek Yarışması. Türkiye/Muğla. . 2016

(S-14) Ulusal veya Uluslararası Radyo, TV, Podcast, çevrimiçi vb. medyumlarda performans ya da uzmanlık alanı ile ilgili sunum gerçekleştirme.

1-) WORKSHOP /Workshop /. 2021. DÜNYAYI TADIYORUM MİLAS

Verdiği Dersler

AŞÇ1007 2024-2025 Güz

PİŞİRME YÖNTEMLERİ I

AŞÇ1513 2024-2025 Güz

BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ

AŞÇ2013 2024-2025 Güz

MUTFAK ÜRÜNLERİ

AŞÇ2511 2024-2025 Güz

YEMEK SOSYOLOJİSİ

İŞY2809 2024-2025 Güz

KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ

AŞÇ1008 2023-2024 Bahar

PİŞİRME YÖNTEMLERİ II

AŞÇ1510 2023-2024 Bahar

MENÜ PLANLAMA

AŞÇ2012 2023-2024 Bahar

PASTANE ÜRÜNLERİ

AŞÇ2518 2023-2024 Bahar

VEJETERYAN MUTFAK

AŞÇ2522 2023-2024 Bahar

MUĞLA MUTFAĞI

AŞÇ1007 2023-2024 Güz

PİŞİRME YÖNTEMLERİ I

AŞÇ1513 2023-2024 Güz

BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ

AŞÇ2013 2023-2024 Güz

MUTFAK ÜRÜNLERİ

AŞÇ2511 2023-2024 Güz

YEMEK SOSYOLOJİSİ

AŞÇ1008 2022-2023 Bahar

PİŞİRME YÖNTEMLERİ II

AŞÇ1510 2022-2023 Bahar

MENÜ PLANLAMA

AŞÇ2012 2022-2023 Bahar

PASTANE ÜRÜNLERİ

AŞÇ2518 2022-2023 Bahar

VEJETERYAN MUTFAK

AŞÇ2522 2022-2023 Bahar

MUĞLA MUTFAĞI

AŞÇ1007 2022-2023 Güz

PİŞİRME YÖNTEMLERİ I

AŞÇ1513 2022-2023 Güz

BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ

AŞÇ2013 2022-2023 Güz

MUTFAK ÜRÜNLERİ

AŞÇ2511 2022-2023 Güz

YEMEK SOSYOLOJİSİ