“Sığla Fest” İle Öğrencilere “Merhaba”

Son Güncelleme Tarihi : 18.10.2023 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ), bu yıl ilk defa düzenlediği “Sığla Fest” ile öğrencilerine “Hoş geldin” dedi.

MSKÜ tören alanında gerçekleşen etkinlikte Rektör Prof. Dr. Turhan Kaçar, yeni dönem için tüm öğrencilere başarılar diledi. Kaçar, öğrencilerle uzun bir aradan sonra yeniden bir arada olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek ancak Filistin’de yaşanan trajedi dolayısıyla buruk bir sevinç yaşadıklarını söyledi.

Ardından Rektör Kaçar ve öğrenciler tarafından, törene de ismini veren ve bölge coğrafyası için önemli bir yeri olan “sığla” fidanları toprakla buluşturuldu.

Fidan dikimi sonrası öğrencilere yöresel keşkek ve lokma ikram edildi. Prof. Dr. Turhan Kaçar da standın başına geçerek öğrencilere keşkek dağıttı.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 18.10.2023 00:00