“Sığla Fest” İle 100. Yıl Coşkusu Devam Etti

Son Güncelleme Tarihi : 01.11.2023 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ), bu yıl ilk defa düzenlediği “Sığla Fest” ile 100. Yıl coşkusunu sürdürdü.

MSKÜ tarafından gerçekleştirilen festivalde birbirinden başarılı sanatçılar MSKÜ Stadyumu’nda sahne aldı.

Program DJ Gürkan Şaşmaz’ın performansı ile başladı. Konser boyunca çalınan marşlar ile Cumhuriyet coşkusu tüm kente yayıldı.

Ardından sahne alan “Motive” ile öğrenciler doyasıya eğlendi. Binlerce öğrencinin katıldığı festivalde tüm şarkılar hep bir ağızdan seslendirildi.

“Motive”nin performansının ardından DJ Gürkan Şaşmaz yeniden sahneye çıktı ve kutlamalar 23.00'e kadar devam etti.

Sığla Fest geçtiğimiz haftalarda MSKÜ tören alanındaki etkinlikler ile başladı. Bu etkinliklerde MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar ve öğrenciler, festivale de ismini veren ve bölge coğrafyası için önemli bir yeri olan “sığla” fidanlarını toprakla buluşturmuştu.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 01.11.2023 00:00