“Sen de Bir Fidan Dik”

Son Güncelleme Tarihi : 12.12.2018 00:00

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi kantini bahçesinde öğrencilerle birlikte fidan dikti.

“Doğa ile insan arasında bozulan dengenin yeniden kurulabilmesi için sen de bir fidan dik” sloganıyla yola çıkan Üniversitemiz, Ağaçlandırma Konusunda Farkındalık Oluşturma Projesini hayata geçirdi. Proje çerçevesinde geçtiğimiz ay Ortaca Meslek Yüksekokulu Park ve Bahçe Bitkileri Bölümü öğrencileri ile bir araya gelen Rektör Çiçek, Üniversitemiz Fen Fakültesi çevresinde peyzaj düzenlemesi gerçekleştirdi. Prof. Dr. Hüseyin Çiçek bugün de Eğitim Fakültesi kantini bahçesinde, öğrencilerle birlikte fidan dikti. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Çevik ve Edebiyat Fakültesi öğretim üyelerinin de katıldığı etkinlikte, onlarca fide toprakla buluştu.

Fide dikimin ardından Rektör Çiçek, öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 12.12.2018 00:00