“Şarkı Söylesin Çocuklar”

Son Güncelleme Tarihi : 03.12.2021 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ), Aksaz Deniz Üs Komutanlığı, Muğla 75. Yıl Fen Lisesi ve Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla “Şarkı Söylesin Çocuklar” konseri düzenledi.
MSKÜ Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi ABD. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülce Coşkun Şentürk’ün hazırladığı konsere Muğla Valisi Orhan Tavlı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral İbrahim Kurtuluş Sevinç, Muğla il protokolü ve engelli bireyler ile aileleri katıldı.
Konserde Muğla Özel Eğitim Meslek Okulu ile Muğla 75. Yıl Fen Lisesi öğrencilerinden oluşturulan koro; Üniversitemiz Müzik Eğitimi Bölümü ve Aksaz Deniz Üs Komutanlığı Bando ekibinden oluşturulan orkestra ile bir birinden güzel çocuk parçaları seslendirildi.
Özel eğitim alan öğrencilerin kaynaştırma eğitimi temelinde sosyalleşmeleri ve müzik eğitimi alarak sanat ortamlarına dahil edilmelerinin amaçlandığı konsere ilgi büyük oldu.
Konser sonunda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, konserde emeği geçenlere teşekkür belgelerini sundu.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 03.12.2021 00:00