“Genç Ofis” Üniversitemizde

Son Güncelleme Tarihi : 21.02.2020 00:00

Üniversitemiz ile Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında “Genç Ofis” protokolü imzaladı.

Üniversitemiz ile Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında, Üniversitemizde eğitim gören öğrencilerin eğitsel, kültürel, gönüllülük ve sportif faaliyetlerinin geliştirilmesi başta olmak üzere birçok alanda ortak çalışmaların gerçekleştirilmesine yönelik kapsamlı bir iş birliği protokolü imzaladı.

Rektörlük makamında gerçekleşen imza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ile Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman katıldı.

Eğitim ile sportif faaliyetleri bir araya getirecek çalışmaların yapılması konularında mutabakata varılan protokolle, öğrencilerin almış oldukları eğitimle birlikte kişisel gelişimlerine katkı sağlanması amacıyla üniversite yerleşkesinde atölye ve kulüp çalışmalarının yapılacağı "Genç Ofis" açılması kararlaştırıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, imzalanan protokol sonrası yerleşke içerisinde bulunan Genç Ofis’te incelemelerde bulundu.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 21.02.2020 00:00