“Doğu Ekspresinde Cinayet” Seyirciyle Buluştu

Son Güncelleme Tarihi : 25.04.2024 08:30
MSKÜ Tiyatro topluluğu tarafından hazırlanan “Doğu Ekspresinde Cinayet” adlı tiyatro oyunu AKM’de seyirciyle buluştu.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Tiyatro topluluğu tarafından hazırlanan tek perdelik polisiye tiyatro oyunu “Doğu Ekspresinde Cinayet” Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri salonunda sahnelendi.

2023-2024 sezon oyunu olarak sahnelenen oyunda; Agatha Christie’nin romanlarındaki ünlü dedektif Hercule Poirot’nun, Doğu Ekspresi adlı trende işlenen bir cinayeti çözmesi anlatıldı.

Agatha Christie’nin romanından, MSKÜ Fen Fakültesi Biyoloji bölümü 3. Sınıf öğrencisi Özlem Biçer’in uyarladığı, Topluluk Koordinatörü Öğretim Görevlisi Mehmet Karaman’ın yönettiği oyuna yoğun ilgi oldu.

Üniversitenin Gençlik Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin bir etkinliği olan oyun, seyirciler tarafından oldukça beğenildi ve dakikalarca alkışlandı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Deniz Ülgen, oyunun sonunda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tiyatro topluluğu öğrencilerine teşekkür belgesi, oyunun yönetmeni Mehmet Karaman’a ise plaket takdim etti.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 25.04.2024 08:30