“Damla Projesi” Gönüllülerinden Farkındalık Çalışmaları

Son Güncelleme Tarihi : 09.10.2019 23:30

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan “Damla Projesi” kapsamında 40 gönüllü, Üniversitemiz ev sahipliğinde dezavantajlı bireyler hakkında farkındalık çalışmaları gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. T. Osman Mutlu’nun koordinatörlüğünde Üniversitemiz Damla Topluluğu, dezavantajlı aile, çocuk ve gençlerin hayata bakış açılarının olumlu yönde etkilenmesi amacıyla kampüs içerisinde öğrencilerle çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. Topluluk üyeleri aynı zamanda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ile bir araya gelerek proje hakkında bilgi verdi.

Dezavantajlı bölgelerde gönüllülük faaliyetleri yürütmek amacıyla uygulamaya konulan “Damla Projesi” kapsamında Muğla’da bir hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 09.10.2019 23:30