Haber

Yükseköğretim Kalite Kurulu İzleme Programı Başarıyla Gerçekleştirildi

Son Güncelleme Tarihi : 26.09.2022 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) eğitim-öğretim, araştırma ve toplumla etkileşim ile ilgili hedeflerine ulaşmak, yükseköğretim faaliyetlerinin kalitesini uluslararası standartlara yükseltmek, insan kaynağı başta olmak üzere tüm kapasite ve kaynaklarının etkili ve verimli kullanılmasını sağlayarak kalite standartlarını belirleme yolunda yaptığı çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından yürütülen Kurumsal Dış Değerlendirme ile Kurumsal Akreditasyon ve İzleme Programları sebebiyle “YÖKAK İzleme Programı” ziyareti, 19-21 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

MSKÜ’nün kalite süreçleri açısından değerlendirmesini yapmak üzere Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından görevlendirilen değerlendirme takımı, saha ziyaretleri kapsamında öğrenciler, yöneticiler, akademik ve idari personel ile bir dizi görüşme yaptı.

YÖKAK 2019 Yılı Kurumsal Dış Değerlendirme programından başarıyla geçen MSKÜ, bu ziyaret ile kurumsal izleme sürecini tamamlayarak “Kurumsal Akreditasyon” yolculuğunda önemli bir dönemeci daha geride bıraktı.

 
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 26.09.2022 00:00
Okunma Sayısı : 2235