Haber

YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, MSKÜ Senato Toplantısı’na Katıldı

Son Güncelleme Tarihi : 12.04.2021 10:00
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Senato Toplantısı’na katıldı.
 
Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, çevrimiçi yöntemle katıldığı toplantıda Üniversitemizin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, öncelikle YÖK Başkanı Saraç'a toplantılarına iştiraklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.
 
Üniversitemizin kurumsal ve akademik çalışmaları ile önümüzdeki dönemde yürütülecek projelere ilişkin bir sunum yapan Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, uzaktan eğitim sürecinde gerçekleştirilen çalışmalar, kazanımlar ve ihtisaslaşma hedefleri ile ilgili bilgiler aktardı. Rektör Çiçek aynı zamanda Yeni YÖK’ün politikaları ve projeleri kapsamında kurgulanarak planlanmış olan YÖK Anadolu Projesi’ne, Üniversitemizin de ihtisas alanlarıyla katkıda bulunma arzusunu dile getirdi.
 
YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç ise Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin akademik ve kurumsal çalışmalarıyla dikkat çektiğini ve yürüttüğü başarılı çalışmalar ile ülkemizin en gözde Üniversitelerinden biri olmaya aday olduğunu söyledi.
 
Üniversitemiz tarafından yürütülen çalışmaları takdir eden Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, "Bugün Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin değerli senato üyeleri ile video konferans yöntemiyle bir araya geldik. Yararlı bir görüşme oldu. Bu çerçevede Üniversitemizin Rektörünü, yöneticilerini ve personelini gayretlerinden dolayı tebrik ederim" dedi.
 
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen Senato Toplantısı, YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç'ın senato üyelerinin sorularını yanıtlamasıyla sona erdi.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 12.04.2021 10:00
Okunma Sayısı : 2521