Yeni Öğrencilerimiz Güllerle Karşılandı

Son Güncelleme Tarihi : 23.08.2022 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesine (MSKÜ) kayıt yaptırmaya gelen öğrenciler için Menteşe Şehirler Arası Otobüs Terminal’inde karşılama töreni düzenlendi.

Karşılama törenine Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ali Bayrakdaroğlu, Prof. Dr. Artay Yağcı, Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, katıldı.

Karşılama töreninin yapıldığı alana Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi stant açtı. İl ve üniversite hakkında bilgiler verilen stantlarda tanıtıcı broşürler de yer aldı.

Törende protokol üyeleri öğrencilere gül dağıttı; velilere ve öğrencilere kahvaltılık kumanya ikram edildi.

Öğrenciler, MSKÜ tarafından ücretsiz tahsis edilen otobüsler ile kayıt için fakültelere gönderildi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 23.08.2022 00:00