Yeni Bir Başlangıç İçin “Vicdan, Hak ve Özgürlük”

Son Güncelleme Tarihi : 29.11.2018 00:00

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Üniversitemiz işbirliği ile yükümlülere yönelik “Vicdan, Hak ve Özgürlük” konulu seminer düzenlendi.

Üniversitemiz AKM C Salonunda gerçekleştirilen seminerde konuşan Dr. Öğr. Üyesi Ünal Bozyer “Vicdan, Hak ve Özgürlük” başlığı altında 150 denetimli serbestlik yükümlüsüne eğitim verdi.

Seminerde konuşan Dr. Öğr. Üyesi Bozyer, insan haklarının tarihsel gelişimi hakkında bilgi verdi. İnsan haklarının ana düşüncesinin eşitlik ve özgürlük kavramlarına dayandığını vurgulayan Bozyer, vicdanın kişisel bir yetenek ve bireyin kendini yargılama gücü olduğunu ifade etti.

Seminerin ardından Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, denetimli serbestlik hizmetlerine katkılarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’e plaket takdim etti. Seminer konuşmacısı Dr. Öğr. Üyesi Ünal Bozyer’e Cumhuriyet Savcısı Tuğba Akalın tarafından plaket verildi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 29.11.2018 00:00