Haber

Yaşamboyu Öğrenme Uygulama ve Araştırma Merkezinden PCM ve Mantıksal Çerçeve Yaklaşımı Eğitimi

Son Güncelleme Tarihi : 02.01.2019 00:00

Üniversitemiz Yaşamboyu Öğrenme Uygulama ve Araştırma Merkezi, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli şube müdürlerine “Proje Döngü Yönetimi (PCM) ve Mantıksal Çerçeve Yaklaşımı Eğitimi” verdi

Üniversitemiz Yaşamboyu Öğrenme Uygulama ve Araştırma Merkezi, Muğla genelinde kurumlara eğitim vermeye devam ediyor. Bu çerçevede, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan şube müdürlerine yönelik, 12 – 20 Kasım tarihleri arasında “Proje Döngü Yönetimi (PCM) ve Mantıksal Çerçeve Yaklaşımı” eğitimi gerçekleştirildi.

24 kişiye toplamda 24 saat verilen bu eğitimle, karar verici pozisyondaki amirlerin yönetim, organizasyon, sorun analizi tekniği ve isabetli karar alma gibi işleyişte ihtiyaç duyulan konularda bilgi ve deneyimlerini arttırmak amaçlandı. 

Yaşamboyu Öğrenme Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Prof. Dr. Kenan Güllü tarafından verilen eğitime, Su Ürünleri Fakültesi öğretim elemanı Araştırma Görevlisi Rifat Tezel yardımcı eğitmen olarak katıldı.

Kursiyerlere sertifikaları, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Yaşamboyu Öğrenme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Kenan Güllü ve Merkez Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Ümit Manat ile Öğr. Gör. Bünyamin Şen tarafından verildi.

 

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 02.01.2019 00:00
Okunma Sayısı : 3060