Üniversitemizin Kurucu Rektörü Prof. Dr. Ethem Ruhi Fığlalı'dan Rektörümüz Çiçek'e Ziyaret

Son Güncelleme Tarihi : 05.03.2019 00:00

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Kurucu Rektörü Prof. Dr. Ethem Ruhi Fığlalı, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek'i makamında ziyaret etti.

1992-2002 yılları arasında üniversitimizin kurucu Rektörlüğünü üstlenen Fığlalı ile bir süre sohbet eden rektörümüz Çiçek; kendisi ile görüş alışverişinde bulundu. Nezaket ziyaretinde, Üniversitemizin yeni dönem vizyonunu, atılan adımları araştırma üniversitesi çerçevesindeki gelişmeleri aktaran Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, nazik ziyaretleri için Prof. Dr. Ethem Ruhi Fığlalı'ya teşekkür etti.

Fığlalı ise üniversitemizin gösterdiği gelişim ve yapılan çalışmalar için Rektörümüzü tebrik ederek kendilerine başarılar diledi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 05.03.2019 00:00