Son Güncelleme Tarihi : 27.09.2018 17:00:00
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Üniversitemiz Milas Veteriner Fakültesinde ilk dersi vermek üzere Milas’a giden Rektörümüz  Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı da makamında ziyaret ederek Milas Meslek Yüksek Okuluna yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti.
Rektör Çiçek’e ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Tokat, Milas Belediyesi olarak her zaman Üniversite ile işbirliği içerisinde olacaklarını belirterek imkânlar dâhilinde desteğe hazır olduklarını söyledi ve Rektörümüz Çiçek’e görevinde başarılar diledi.

Hiç görsel bulunamadı.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 27.09.2018 17:00:00