Haber

Üniversitemiz ile Bemar Kariyer Okulları Arasında "Dil Kampları" Protokolü

Son Güncelleme Tarihi : 12.03.2019 09:00

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) ve Bemar Kariyer Okulları arasında "Dil Kampları Projesi" protokolü imzalandı. 

Rektörümüz Prof. Hüseyin Çiçek'in kısa vadede gerçekleştirilecek hedefleri arasında yer alan proje, imzalanan protokol ile hayata geçirilmiş oldu. Proje kapsamında 22 farklı ülkeden yabancı eğitmenler eşliğinde, 12-18 yaş aralığındaki gençlere yönelik olarak Marmaris MSKÜ İçmeler Otelinde 15 günlük dil kampları düzenlenecek.

Proje; otel çalışanları da dahil olmak üzere herkesin sadece İngilizce konuştuğu, oteldeki tüm eşyaların üzerinde İngilizce karşılıkları yazıldığı, öğrencilere yönelik 72 saatlik dil eğitiminin yanında 72 saatlikte sosyal dil aktivitesi yapıldığı çok yönlü bir süreci kapsıyor. Bu çerçevede; sabah, öğle ve akşam yemekleri yabancı eğitmenler eşliğinde kültürel yemek deneyimi, alışveriş, adres tarif etme, oyun oynama, serbest kürsü, kelime bilgisi ve telaffuz yarışmaları gibi sosyal etkinlikler yer alıyor. 


Ülkemizde dil öğrenimi ve pratiği konusunda eksikliklerini giderebilmek amacıyla, çocuklarını yurtdışına göndermek isteyen velileri bekleyen, pasaport, harç, vize, uçak bileti, havalimanı karşılama, eğitim masrafları yanında, güvenlik endişesi duyan velilere yönelik olarak geliştirilen proje, veliler için önemli bir fırsat olarak değerlendiriliyor. 

www.marmarisdilkampi.com web sitesinden detaylar ile ilgili olarak bilgi alınabilir.

 

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 12.03.2019 09:00
Okunma Sayısı : 3711