Üniversitemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümünden Müzik Ziyafeti

Son Güncelleme Tarihi : 28.12.2018 10:30

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerinin ve öğretim elemanlarının hazırladığı “Orkestra Konseri” AKM’de dinleyicilerle buluştu.

Lisans ve lisansüstü öğrencilerimizin yaklaşık üç aylık çalışmaları sonucunda ortaya çıkan konsere, 'Muğla Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası' sanatçısı Bahacan Kurtuluş ‘kontrbas’ ile destek verdi. Öğrencilerimiz bu konserde, ana çalgılarının dışında kendilerini geliştirdikleri obua, trompet, trompa gibi üflemeli enstrümanlar ile orkestrayı zenginleştirdiler.

Birbirinden değerli eserlerin seslendirildiği konserin şefliğini Dr. Öğr. Üyesi Harun Keskin üstlenirken, piyanoda Öğr. Gör. Özlem Kandemir ve kemanda Dr. Öğr. Üyesi Samir Gülahmedov muhteşem performanslarıyla dinleyicileri büyüledi.

Konser sonunda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, büyük emekle hazırlanan bu muhteşem konser için orkestraya 'Teşekkür Belgesi' takdiminde bulundu.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 28.12.2018 10:30