Üniversitemiz Basınına MGC’den Ödül

Son Güncelleme Tarihi : 19.11.2018 00:00

Üniversitemiz Basın Halkla İlişikler ve Protokol Müdürlüğünde görev yapan Tevfik Ekici, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) tarafından her yıl geleneksel olarak verilen Medya Başarı Ödülleri’nin bu yılki kazananları belli oldu. Basından sansürün kaldırılışının 110. yılı dolayısıyla düzenlenen '2018 yılı Medya Başarı Ödülleri' kapsamında, seçici kurul tarafından yapılan değerlendirmede, çeşitli kategorilerde ödül almaya hak kazanan basın mensupları belirlendi.

8 ayrı kategoride yapılan değerlendirme sonucu Tevfik Ekici, gerek Üniversitemiz bünyesindeki faaliyetleri gerekse hayatın içinden yansıttığı başarılı fotoğraf çalışmalarından dolayı Muğla Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 19.11.2018 00:00