Haber

Uluslararası Değişim Öğrencileri Rektörümüzü Ziyaret Etti

Son Güncelleme Tarihi : 02.04.2021 00:00

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Programı kapsamında Üniversitemize gelen öğrencileri makamında ağırladı.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi’nde öğrenim görmek üzere Üniversitemizde bulunan misafir değişim öğrencileri, Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Reşat Ünal ve Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Demet Kutucuoğlu ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’i ziyaret etti.

Ziyarette Rektör Çiçek, Üniversitemizin çeşitli bölümlerinde öğrenim gören öğrencilerle tek tek tanışarak öğrenim ve barınma süreçleri hakkında bilgi aldı. Aynı zamanda öğrencilerin taleplerini ve sorunlarını dinleyen Prof. Dr. Çiçek, uluslararası öğrencilerimizin Üniversitemizden ve ülkemizden mutlu ayrılmalarının kendisi için çok önemli olduğunu vurguladı.

Öğrenciler de Rektörümüzün yakın ilgisinden memnun olduklarını ifade ederek, Türkiye’de ve Muğla’da olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Ziyaret sonunda uluslararası öğrencilere Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek tarafından hatıralık hediyeler verildi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 02.04.2021 00:00
Okunma Sayısı : 1574