Haber

Turnuvanın Şampiyonu Eğitim Fakültesi

Son Güncelleme Tarihi : 01.03.2019 00:00

Üniversitemiz organizatörlüğünde gerçekleştirilen 25. Sıtkı Koçman Rektörlük Kupası Salon Futbolu Personel Turnuvası, dün oynanan final maçı ile sona erdi. Eğitim Fakültesi, Rektörlük takımını 4-3 mağlup ederek, turnuvanın şampiyonu oldu.

Üniversitemiz Eski BESYO Spor Salonu'nda oynanan üçüncülük ve final müsabakalarını Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, beraberindeki heyet ile birlikte izledi.

Toplam 10 takımın yer aldığı ve 120 sporcunun mücadele ettiği turnuvanın üçüncülük maçı, Edebiyat Fakültesi ile Sıtkı Koçman Vakfı (SKV) Yapı İşleri arasında gerçekleşti. Başa baş bir mücadeleye sahne olan karşılaşmanın galibi 2-1’lik skorla Edebiyat Fakültesi oldu.

Hemen ardından oynanan final maçında ise, Eğitim Fakültesi ile Rektörlük takımları karşı karşıya geldi. Eğitim Fakültesi rakip takıma attığı 4 golle, 25. Sıtkı Koçman Rektörlük Kupası Salon Futbolu Personel Turnuvası’nın şampiyonu oldu.

Şampiyon takım, kupasını Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’in elinden aldı.

Turnuva ikincisi Rektörlük takımına madalyaları Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Çevik, turnuva üçüncüsü Edebiyat Fakültesine ise Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Duman tarafından verildi.

 

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 01.03.2019 00:00
Okunma Sayısı : 3581