Türkiye’de Tarımsal Eğitim ve Öğretimin 174. Yılı Fethiye’de Kutlandı

Son Güncelleme Tarihi : 13.01.2020 00:00

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Ziraat Fakültesi, Ziraat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi, Fethiye Ziraat Odası, Seydikemer Ziraat Odası ile Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen program Muğla’daki Tarımsal faaliyetlerin tanıtıldığı kısa bir video gösterisi ile başladı.

Fethiye Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Koç’un açılış konuşmasını programı düzenleyen paydaşların konuşmaları takip etti.

Programda, tarımsal eğitimin tarihçesi yanında ağırlık olarak tarımın sorunları, tarımsal eğitimin sorunları, Ziraat Mühendislerinin sorunları ile Muğla’nın tarımsal potansiyeli üzerinde duruldu.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek Üniversitenin tarıma bakışı, Üniversitedeki tarımsal faaliyetler, Fethiye Ziraat Fakültesinin geleceği ile ilgili verdiği bilgilerin akabinde, mesleğinde 25. ve 50. Yılını dolduran Ziraat Mühendislerine plaket takdiminde bulundu.

Programın sonunda konuklara Fethiye Belediyesi tarafından lokma ikram edildi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 13.01.2020 00:00