Türkiye 19 Mayıs’ta Tek Yürek Oldu

Son Güncelleme Tarihi : 20.05.2021 00:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’da saat 19.19’da tüm vatandaşları balkonlarda ve kapı önlerinde İstiklal Marşı’nı okumaya davet etmişti.

Bu çağrıya karşılık veren vatandaşlar tüm yurtta aynı anda okunan İstiklal Marşı'na eşlik etti.

Muğla’da da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında saat 19:19'da İstiklal Marşı okundu.

Atatürk Stadyumu’nda bir araya gelen Muğla Valisi Orhan Tavlı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ve Muğla il protokolü ile birlikte öğrenciler ve öğretmenleri hep birlikte İstiklal Marşı’na eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Çankaya'da bir araya geldiği gençlerle, İstiklal Marşı'nı söyledi. Vatandaşların evlerini bayraklarla süsledikleri anlara ilişkin görüntüler kameralara yansıdı. Türk bayrakları ile donatılmış evler, büyük bir görsel şölen oluşturdu.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 20.05.2021 00:00
Okunma Sayısı : 1979