TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliği Muğla'da Başladı

Son Güncelleme Tarihi : 10.04.2019 00:00

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, “Muğla Bilim İle Elele” Bilim Şenliği düzenlendi.

“4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı’ kapsamında TÜBİTAK’tan hibe alınarak düzenlenen “Muğla Bilim İle Elele” Bilim Şenliği, 2 bin 656 öğrenci, öğretmen, protokol üyeleri ve velilerin katılımıyla başladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Bilim Şenliği’ne, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek de katıldı.

Şenliğin açılış konuşmasını yapan Muğla İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serap Aksel, "3 gün boyunca devam edecek şenlikte yaklaşık 5 bin öğrencimiz ve 61 öğretmenimiz, 41 atölye çalışmasıyla hizmet verecektir. Amacımız 21'inci yüzyıl dünyasından beklenen öğrenci profilini ortaya çıkartabilmektir. Öğrencilerin bilimi eğlenceli bir yolla öğrenmesini istiyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından şenliğin açılışı yapıldı.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 10.04.2019 00:00