Haber

TEKNOFEST Üçüncüsünden Rektörümüze Ziyaret

Son Güncelleme Tarihi : 13.10.2021 00:00
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, TEKNOFEST 2021’den üçüncülük ödülüyle dönen öğrencimiz Emrah Arslan’ı makamında ağırladı.
TEKNOFEST’te “Uluslararası Serbest Görev Kategorisi İnsansız Hava Araçları Yarışması” kategorisinde Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Kamu Yönetimi 3. sınıf öğrencisi Emrah Arslan, üçüncülük ödülüne layık görüldü.
Başarılı öğrencimiz ödülünü aldıktan sonra Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’i ziyaret etti. Ziyarette İİBF Dekanı Prof. Dr. Tuğba Uçma Uysal ile Kamu Yönetimi Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ceray Aldemir de yer aldı.
Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, disiplinlerarası yaklaşımla ortaya konan önemli çalışma için Emrah Arslan’ı tebrik ederek, daha büyük projeler ve ödüller için başarılar diledi. Aynı zamanda öğrencimizin tasarım aşamasında olan diğer projelerinin desteklenmesi için gerekli çalışmaları başlatacaklarını söyleyen Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin Ar-Ge Üniversitesi olma hedefine katkı sağlayacak her türlü girişimi sonuna kadar destekleyeceklerinin altını bir kez daha çizdi.
Projelerinin TEKNOFEST boyunca birçok girişimcinin dikkatini çektiğini ve önemli şirketlerden birlikte çalışma teklifi aldığını anlatan Emrah Arslan, ancak gelen teklifleri reddettiklerini ve ekip olarak Muğla Teknopark’a başvuru aşamasında olduklarını belirtti.

 
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 13.10.2021 00:00
Okunma Sayısı : 1538