Streetball’da MSKÜ Başarısı

Son Güncelleme Tarihi : 20.05.2019 07:30

Üniversitemiz öğretim elemanları Geleneksel Streetball Turnuvası’nda şampiyon oldu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında bu yıl 5.'si gerçekleştirilen Geleneksel Streetball (Sokak Basketbolu) Turnuvası’nda finaller nefes kesti.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvada, toplam 24 takım mücadele etti.

Geleneksel Streetball Turnuvası Veteranlar Kategorisinde yarışan Üniversitemiz Fen Fakültesi öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Aytaç Pekmezci ile Arş. Gör. Ersin Yılmaz ve Spor Bilimleri Fakültesi Arş. Gör. Kaan Salman şampiyon oldu.

Yine turnuva kapsamında gerçekleştirilen Bireysel 3 Sayı Atış Yarışması’nda Arş. Gör. Kaan Salman başarılı bir performans kaydederek birinci oldu.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 20.05.2019 07:30