Haber

Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin Mezuniyet Sevinci

Son Güncelleme Tarihi : 20.06.2019 23:30

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Spor Bilimleri Fakültesini başarı ile bitiren öğrencilerimiz mezun oldu.

Sıtkı Koçman Spor Tesisleri’nde düzenlenen tören, mezunlar adına Fakülte birincisi Rekreasyon Bölümü öğrencisi Buse Şener’in konuşması ile başladı.

Ardından sözü alan Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Gürsoy mezun öğrencileri ve velilerini selamlayarak, “Bugün itibariyle yüksek eğitilmiştik düzeyi ile çıkmış olduğunuz hayat yolunda sizlerden bir ricam olacak; lütfen belirteceğim hususlardan asla vazgeçmeyiniz. Sağlık, saygı, sevgi ve vefa. Bunlar size, ailenize ve ülkemize mutluluk getirecektir. Sağlıklı birey, sağlıklı hareket eden ve sağlıklı düşünen insandır. Bu doğrultuda çok çalışabilmenin yolu da sağlıklı bir bünye ile mümkündür. Lütfen sağlığınıza dikkat ediniz. Sağlıklı olmanın yanı sıra saygılı olunuz. Büyüklerinize, insan haklarına ve özellikle de milli ve manevi değerlerimize karşı mümkün olduğunca hassasiyet gösteriniz. Saygılı olan kişi başkalarını fark edecek, başkalarının da sizi fark etmesini sağlayacaktır. Saygı ile birlikte sevgi ve vefa dolu olunuz. Sevgi ve vefa dolu olan kişi, başta kendisi olmak üzere ülkesini, tüm insanlığı, doğayı, hayvanları kısacası farkında olduğu her şeyi sevecektir. Bu değerlere sahip olmak, hızla değişen dünyada değişime ayak uydurmak, muasır medeniyetler seviyesine bizleri taşımak için şarttır” dedi.

Dans ve Kerimoğlu gösterisinin ardından mezun olan öğrencilerimize belgeleri verildi. Tören sonunda mezun öğrenciler hep birlikte keplerini havaya fırlattı.

 

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 20.06.2019 23:30
Okunma Sayısı : 2522